202
202
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
202
202
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 18-11-2021

Fagligt dygtig socialpædagog søges til Viben - et botilbud for voksne borgere med erhvervet hjerneskade

Grundet kollega, der har fået nye funktioner, leder vi på Viben efter en pædagog, der vil være med til at gøre en forskel for borgere med erhvervet hjerneskade

Hvem er vi?
Viben er en del af Borgercenter Handicap under Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Vi er et botilbud for voksne borgere med erhvervet hjerneskade. Vi har 35 boliger fordelt på 4 etager.

Vi er placeret i Nordvest tæt ved park, station og byliv, hvilket vi bruger aktivt, da det er vigtigt for os, at beboerne er en del af lokalmiljøet og har aktiviteter også uden for huset.

Når det så er sagt, har vi gjort meget for, at selve huset er et inspirerende og motiverende sted, hvor der er rart at være for både beboere, ansatte og pårørende. Vi har en dejlig gårdhave med et stort drivhus og et lækkert gårdmiljø med bl.a. bålplads, som vi ofte bruger til fællesskabende arrangementer.

Hvem leder vi efter?
Vi leder efter en uddannet pædagog, som er motiveret for at arbejde med voksne med en erhvervet hjerneskade. Vi er et hus, der har ambitioner på teamets og den enkeltes vegne, og vi leder derfor efter dig, der er klar på at udfordre din egen faglighed, for vi er en fagligt ambitiøs arbejdsplads, der prioriterer videreuddannelse og faglig sparring højt.

Vi sætter borgernes trivsel og sundhed i første række, og vi leder efter en pædagog, der er nysgerrig i sin tilgang, som tør byde ind med nye idéer, og som ser muligheder og tør udfordre ’plejer’ for at øge borgernes oplevelse af livskvalitet.

Vi leder efter en kollega, der ikke er bange for at tage ansvar, og som kan påtage sig kontaktpersonsopgaver og medvirke til et positivt samarbejde med beboere og pårørende.

Det er nødvendigt, at du har basale IT-kundskaber og formidlingsevner, samt at du trives i en travl hverdag præget af uforudsete hændelser, som kræver hurtig og velovervejet beslutningstagen.

Det er et plus, hvis du tidligere har arbejdet inden for voksen- eller handicapområdet, gerne med erhvervet hjerneskade, ligesom det er et plus, hvis du er velbevandret i dokumentationsarbejde og i at udarbejde metodebeskrivelser og pædagogiske planer.

Du er også velkommen til at søge stillingen, hvis dette er et hidtil uudforsket pædagogisk felt for dig. Det vigtigste for os er, at vi finder den rette kandidat, der har fagligheden i top og engagement og gå-på-mod i tasken.

Din opgave og faglige tilgang
Som pædagog på Viben bliver din opgave at hjælpe med at skabe et fortsat attraktivt botilbud for både beboere og ansatte. Du er en afgørende faktor for, at beboerne føler sig som individuelle, hele mennesker, der mødes og behandles med omsorg, ligeværdighed og respekt.

Det pædagogiske arbejde og dagligdagens opgaver planlægges altid med den enkelte beboer som udgangspunkt. Beboernes selvbestemmelse prioriteres højt, og beboerne medinddrages i alle beslutninger, hvor det er muligt.

Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk tilgang til beboerne, hvilket afspejles i både vores dokumentation og i hele vores tilgang til beboerne. Alt hvad vi gør med beboerne bygger på den neuropædagogiske tilgang, som er fælles for alle faggrupper. Det forventes derfor, at du tager en neuropædagogisk uddannelse, hvis du ikke allerede er uddannet inden for feltet.

Vi har vores egen neurofaglige leder i huset, der underviser i neuropædagogik og giver sparring på konkrete udfordringer.

Du bliver en del af en tværfaglig medarbejdergruppe
På Viben er vi ca. 50 ansatte fordelt på flere faggrupper.

Vi går højt op i det tværfaglige samarbejde. Borgeres behov og udfordringer går på tværs af vores fagligheder, og vi skal derfor også kunne samarbejde på tværs af faggrupperne for at give vores borgere den bedste pleje og behandling. Derfor skal du også have mod på at arbejde med både pædagogiske og sundhedsfaglige opgaver og problematikker, og du skal være klar på, at den faglige sparring vægtes højt – også på tværs af faggrupper.

Praktiske detaljer og informationer
Stillingen er 35-37 timer ugentligt. Arbejdstiderne vil være vekslende mellem dag- og aftenvagter, og der vil være weekendvagter hver anden weekend.

Stillingen er til besættelse pr 1. januar 2022 eller hurtigst muligt.

Vi aflønner efter gældende overenskomst.

Der indhentes referencer og straffeattest ved ansættelse. Du kan læse mere om Viben på www.cossof.kk.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

  • Afdelingsleder Tanja Nielsen på 2135 6711, evt. på sms
  • Afdelingsleder Mette Sell på 2938 6751, evt. på sms
Vi opfordrer til, at du udover ansøgning også vedlægger CV.

Søg via linket senest torsdag den 2. december 2021

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 30617306
Praktisk information
Oprettet:
18-11-2021
Udløber:
02-12-2021
Kviknummer:
LJA-82972027
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed