203
203
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
203
203
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-11-2021

Fagligt erfaren og velfunderet socialfaglig familiebehandler til ambulant familiebehandling i Børne- og FamilieHuset Arilds afdeling Hjemmebasen

Børne- og Familiehuset Arilds ”afdeling Hjemmebasen” søger en fagligt erfaren og engageret familiebehandler med en socialfaglig baggrund, der har lyst til at arbejde med hjemmebaserede familiebehandlingsindsatser i og omkring familierne i deres hjem.

Hvem er familiebehandlingsindsatserne til
Hjemmebasen tilbyder ambulante familiebehandlingsindsatser jf. SEL § 52.3.3. alle ugens dage.

Målgruppen er udsatte familier, der er præget af komplekse psykosociale udfordringer og med børn i alderen 0-8+ år samt ældre søskende.

Alle Hjemmebasens familiebehandlingsindsatser tilrettelægges i tæt samarbejde med myndighed og forældrene/familierne ift. formål og mål. Indsatserne er altid støttende med fokus på at skabe den nødvendige progression og udvikling i forældreskabet, så barnets trivsel, resiliens og udvikling sikres.

Gennem familiebehandlingsindsatserne arbejdes der således med at (videre)udvikle forældrenes mentaliseringsevner, så forældreskabet styrkes og udvikles. Relationsarbejdet har fokus på kontakt og tilknytning mellem forældre/barn, hvor der bla. i ”familieaftalerne” og ”forældresamtalerne” guides og understøttes, så forældrene bliver bedre til at forstå, rumme, imødekomme og opfylde barnets basale behov for omsorg og kontakt.

I Hjemmebasens familiebehandlingsarbejde vægtes faglige metoder og kreativitet højt, når vi i udviklingsøjemed sammen med forældrene og myndighed går på opdagelse ift. at afdække og imødekomme familiens samlede behov.

Det konkrete familiebehandlingsarbejde er således en kombination af støtte, råd og vejledning med fokus på

 • Dynamik, dialog, kontakt, tilknytning og relation forældre/barn imellem.
 • Hele familiens dagligdagsliv med døgnrytmer og forpligtigelser.
 • Organisering af familiens dagligdag omkring hygiejne, praktiske gøremål inkl. indkøb, madlavning, tøjvask, læge- og tandlægebesøg.
 • (Gen)etablering af kontakt med familiens familie og netværk.
 • Samarbejde med aktører i familiens liv, såsom sundhedsplejen, institution, skole, behandlingstilbud, psykiatrien mv.
Vi tilbyder
Børne og Familiehuset Arild er en udviklingsorienteret arbejdsplads under Center for Tidlige Indsatser, Døgn og Familieplejetilbud i Borgercenter Børn og Unge (BBU) i Københavns Kommunes Socialforvaltning.

Det pædagogiske og socialpædagogiske familiebehandlingsarbejde i Hjemmebasen tilbyder fagligt interessante, afvekslende og udviklende arbejdsdage, hvor fokus og omdrejningspunkterne altid er at skabe positive forandringer, der understøtter barnet og forældrenes trivsel og udvikling.

Vi har fokus på et fagligt godt og udviklende arbejdsmiljø, hvor vi hver især tager ansvar for at spille os selv og hinanden gode, så vi på trods af ”alene-arbejdet-ude-i-marken” har oplevelsen af, at arbejdsfællesskabet og teamworket er ’kittet’ til trivsel, gode faglige resultater og udvikling i afdelingen.

Der afholdes afdelingsmøder og medarbejdersupervision hver anden uge. Ligesom der hver anden uge afholdes 1:1-møder. Derudover foregår der løbende faglige ad hoc-sparringer mellem den enkelte familiebehandler og teamleder.

Arbejdstid
Stillingen er gennemsnitligt på 30-37 timer pr. uge med en fast ugentlig fridag på en hverdag.

Du skal være indstillet på at udføre familiebehandlingsarbejdet mellem klokken 7.00 og 22.00, hver anden weekend og evt. på helligdage, da det er dér, familierne samles i hjemmene.
Derudover skal du være indstillet på, at der på nogle arbejdsdage kan være ”fritimer” mellem dine ”familieaftaler” og div. møder.

Forventninger til dig fagpersonligt
Du skal synes, at det fagligt er interessant med det ansvar og de udfordringer, ”alene-arbejdet-ude-i-marken” indebærer altimens, at du bevarer din fagprofessionelrolle.

Du skal være indstillet på at arbejde i en politisk styret organisation, hvor lovgivningen har betydning for og indflydelse på opgaveløsningerne i det tværfaglige samarbejde.

Du er fagligt velfunderet, handlekraftig og i stand til selvstændigt at tilrettelægge og udføre dit familiebehandlingsarbejde med en ro og naturlig autoritet, der skaber tillid, dialog og følgeskab.

Faglige kvalifikationer

 • Du er uddannet socialpædagog/pædagog, gerne suppleret med en efteruddannelse i familiebehandling, miljøterapi eller lignende, eller du kan være uddannet socialrådgiver, hvor kravet vil være, at du har en efteruddannelse som familiebehandler eller -terapeut.
 • Din faglige viden og erfaringer skaber tillidsfuld kontakt og relationer samt et godt sam- og udviklingsarbejde.
 • Du kan omsætte teori til praksis ud fra fagligt definerede mål.
 • Du har fagligt viden og erfaring i arbejdet med udviklingspsykologi, mentalisering etc. ift. Hjemmebasens målgruppe.
 • Du er velformuleret i tale og skrift samt vil arbejde ansvarligt og systematisk med din daglige dokumentation og administration.
 • Fagpersonligt er du omstillingsparat og robust samt bevarer over- og indblik på travle arbejdsdage med ”familiebehandlings- og forældreaftaler”, div. møder mv.
Kørekort vil være en fordel, samt at du er indstillet på at stille din private bil til rådighed for ”tjenestekørsel” rundt i Københavns Kommune.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og fastsættes efter principperne i Ny Løn.

Derudover er der indgået en Lokalaftale mellem LFS og Børne- og Familiehuset Arilds ”Afd. Hjemmebasen”, hvor familiebehandlerne får et månedligt ”funktionstillæg for fleksibilitet”.

I forbindelse med ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Tiltrædelse: 1. februar 2022.

Yderligere informationer omkring Børne- og Familiehuset Arilds ”afdeling Hjemmebasen” og stillingen

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler
Det er vigtigt, at der i din ansøgning eller i CV’et fremgår klar dokumentation med datoer for ansættelsessteder og -ophør, uddannelsesbevis etc.

Søg via linket senest ­mandag den 6. december 2021
Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 9. december mellem kl. 9.00 og 15.00 i Børne- og FamilieHuset Arild, Gadelandet 13 i Brønshøj.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 30617306
Praktisk information
Oprettet:
22-11-2021
Udløber:
06-12-2021
Kviknummer:
LJA-82987344
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed