183
183
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
183
183
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 19-11-2021

Fast afløsningspersonale til natarbejde (vågen nattevagt) søges til Bofællesskabet Mårslet

Om jobbet:
Afløsningspersonale til natarbejde søges til Bofællesskabet Mårslet snarest muligt.

Vi kan tilbyde både fast timeantal og/eller timelønnet ansættelse. 

Er du f.eks. studerende og vil have erfaring fra praksis i dit studiejob eller har du bare lyst til at prøve kræfter med det pædagogiske arbejde med vores skønne beboere, så tilbyder vi muligheden!

Bofællesskabet Mårslet er et bofællesskab efter §85. Målgruppen er voksne med svær udviklingshæmning og er fysisk svage med individuelle behov for pædagogisk vejledning og støtte. Her bor 26 voksne samt vi har 2 aflastningspladser. 

Bofællesskabet Mårslet er et døgndækkende tilbud, hele året rundt. Der er altid 2 vågne nattevagter på arbejde. Arbejdstiden er typisk mellem kl. 22.50-07.05. Der vil også være mulighed for at kunne kombinere med dag/aftenvagter.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

 • Tilsyn ved borgerne
 • Hjælp til personlig pleje og støtte/guidning ved behov
 • Rengørings opgaver
 • Vasketøj
 • Dokumentation

Bofællesskabet Mårslet er borgernes hjem, men også samtidig en arbejdsplads, for de som er ansat til at hjælpe og støtte beboerne i at leve det liv de gerne vil og få opfyldt de behov de har.

Din profil:

 • Du har vilje, mod, overblik og intuition
 • Du er tydelig i sprog og handling
 • Du er loyal, engageret og ansvarlig i din tilgang til borgerne
 • Du kan tage del i ansvaret for opgaveløsningen og dokumentation
 • Du kan tage ansvar for og medvirker til et godt arbejdsmiljø


Derfor skal du vælge os:
Vi kan tilbyde:

 • En arbejdsplads med plads til forskellighed, faglige dialoger og godt humør
 • Et bofællesskab, der aktivt arbejder på, at sikre, at vi har kerneopgaven i fokus, og at vi sikrer at vi har samme kurs
 • Et bofællesskab der har aktive pårørende, og som vi påskønner og samarbejder med

Vi tilbyder et job:

 • Hvor din indsats er med til at gøre en forskel
 • Med åbne og engagerede kolleger
 • Med kolleger i udvikling og med fokus derpå
   

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: Deltid/fuld tid


Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til koordinator Lea Rosenlund på telefon 4185 7676 mellem kl. 9-12.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er: 31. januar 2022

Samtaler afholdes løbende.

Om os

Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere.

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere og udstødte samt udsatte børn og unge.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

Kontakt

Aarhus Kommune

Ved Kirken 15-23
8320
Mårslet
Tlf: 41874553
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2021
Udløber:
13-01-2022
Kviknummer:
LJA-82976799
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed