241
241
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struer Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 26-05-2022

Faste medarbejdere til Nordstjernen

Faste medarbejdere til Nordstjernen
 

Har du lyst til at blive en del af et fagligt stærkt arbejdsfællesskab, der skaber meningsfuld velfærd for børn og unge med et handicap

… så er det måske dig, vi er på udkig efter. Vi søger to faste kollegaer til vores aflastningshuse, og vi har brug for faglige og engagerede medarbejdere med viden og erfaring fra det specialiserede børneområde.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • Du bliver en del at et stærkt fagligt arbejdsfællesskab, med kollegaer der prioriterer kollegialt samvær og har betydningsfulde relationer til hinanden.
 • Du bliver ansat på en arbejdsplads, der sætter en ære i at levere en høj faglig kvalitet, og som prioriterer tiden til kollegial sparring og ekstern supervision, samt intern og ekstern efteruddannelse.
 • Du bliver ansat på en arbejdsplads, der prioriterer faglige praksisfællesskaber på tværs af organisatoriske strukturer. 
 • Du bliver ansat på en arbejdsplads, der sætter faglige mål sammen med barnet og familien, og som har et stærkt fagligt fokus på børneinddragelse.
 • Du bliver en del af et arbejdsfællesskab, hvor der er plads til skævheder, hvor vi har en uformel tone og kan grine sammen, af os selv og hinanden.
 • Vi har en lokal lønaftale, hvor du får et tillæg svarende til 2 løntrin, når du har to års erfaring på Nordstjernen.

Hvad forventer vi af dig?
 • Du er uddannet pædagog, ergo- eller fysioterapeut eller social- og sundhedsassistent, og gerne med relevant efteruddannelse inden for det specialiserede børneområde.
 • Du har erfaring med plejeopgaver, eller mod på at lære det.
 • Du har erfaring med børn og unge, der har behov for en strukturereret pædagogisk tilgang.
 • Du arbejder systematisk, målrettet og dokumenterer dit arbejde skriftligt.
 • Du reflekterer over din faglige praksis.
 • Du har gode samarbejdsevner, og bidrager til et godt teamsamarbejde og et tillidsfuldt kollegaskab.


Nordstjernen er et specialiseret døgn- og aflastningstilbud til børn og unge, der har betydelig og varig nedsat funktionsevne. Målgruppen er børn og unge fra 0-18 år med udviklingshæmning, autisme, opmærksomhedsforstyrrelse, eller multipel funktionsnedsættelse.

Du bliver en del af en tværfaglig personalegruppe, som er opdelt i fem fagligt specialiserede huse – tre bohuse og to aflastningshuse, som på nuværende tidspunkt har ansvar for 16 fastboende børn og 34 aflastningsbørn mellem 4 og 18 år.
I aflastningsafdelingen er der fokus på forudsigelighed og nærvær. Der iværksættes samvær og aktiviteter, der tager udgangspunkt i det enkelte barns funktionsniveau og interesser. Vi afdækker barnets kognitive funktioner og der fokuseres på barnets ressourcer. Vi har fokus på at udvikle færdigheder og kompetencer, samt bakke op om barnets liv i øvrigt – herunder familie, skole og øvrige netværk.
Nordstjernen tager afsæt i KRAP som fælles faglig referenceramme og alle medarbejdere tilbydes ekstern supervision fra Psykologcentret i Viborg.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår ift. gældende overenskomst.

Der indhentes referencer samt børne- og straffeattest, hvis du tilbydes en stilling.

Arbejdstiden for stillingerne er 30 timer med skiftende arbejdstid, som enten er morgen eller aften, samt hver 2. weekend.

I hverdagene er en morgenvagt typisk kl. 6.00-11.00 og en aftenvagt typisk kl. 15.00-21.00 eller 23.15. I weekenden arbejder du typisk fredag aften, samt en morgenvagt kl. 6.00-14.00 eller aftenvagt kl. 14.00-23.15 lørdag og søndag.

Vil du vide mere:
Vi du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte daglig leder Simon Knudsen på tlf. 20 92 70 32 eller forstander Anja Lyngklip på tlf. 20 93 26 74.

Derudover kan du finde flere informationer på vores hjemmeside: www.nordstjernenstruer.dk

Ansøgning med vedhæftet relevante bilag sendes via link på struer.dk

Vi afslutter ansættelsesprocessen senest den 1. juli, og vi afvikler løbende ansættelsessamtaler efter først til mølleprincip.Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på tilflytterservice@struer.dk eller 96 84 87 94. 

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk 

Kontakt

Struer Kommune

Park Alle, 16
7600
Struer
Tlf: 20927032
Praktisk information
Oprettet:
26-05-2022
Udløber:
29-06-2022
Kviknummer:
LJA-83656376
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed