183
183
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
183
183
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geelsgårdskolen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-12-2021

Geelsgårdskolen søger to pædagoger

Brænder du for specialområdet og børn & unge?

På Geelsgårdskolen søger vi to pædagoger til hhv. Bo-afdelingen og Aflastningen.
Geelsgårdskolen er en regional specialskole for elever i 0.-10. klasse og en ungdomsafdeling. Vi har to bo-afdelinger med ti pladser og en aflastningsafdeling med fem pladser, hvor der kommer 20 børn/unge.

Vi er to afdelinger, der samarbejder, og hvor fokus er på sociale relationer og kompetencer med udgangspunkt i det enkelte barn med de meget forskellige handicap, de har. Specialområdet spænder bredt, fra specifikke eller generelle indlæringsvanskeligheder til børn/unge med muskelsvind, erhvervet hjerneskade, medfødt døvblindhed, ADHD, autisme og kommunikationsudfordringer.

I selve afdelingen bliver du en del af et spændende og fagligt udfordrende miljø, med muligheder for både faglig og personlig udvikling. Kendskab til Low Arousal, totalkommunikation og neuropædagogik er en fordel, men ikke et krav.

Vi arbejder dagligt med, at børnene får et godt og indholdsrigt liv/ophold ved siden af deres skolegang på Geelsgårdskolen. Jobbet indebærer en del personlig pleje, hvor de fleste er kørestolsbrugere og skal have delvis eller fuld støtte.

Vi leder efter nye kolleger som:

  • brænder for arbejdet med børn og unge med forskellige handicap
  • er ansvarsbevidst, omhyggelig, selvstændig og mødestabil
  • kan, eller vil lære at bruge C-pap, give sondemad og medicin
  • har forståelse for plejeopgaverne med nærvær og omsorg
  • har gode samarbejdsevner og vil deltage i fælles faglig refleksion
  • kort og godt er nysgerrige, parate til at lære nyt og til at blive udfordret fagligt
Arbejdstiderne ligger mellem 6.30 og 23.00 og følger en fire ugers vagtplan. Man arbejder hver anden weekend og på helligdage. På både bo-afdelingen og aflastningsafdelingen ligger weekendvagterne i lige uger.

?Ansættelsesvilkår

Stillingerne er til fastansættelse på 32-37 timer pr. uge pr. 1.2.2022 eller snarest. Vi venter gerne på de rette kandidater. Løn- og ansættelsesvilkår sker jf. overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund for uddannede pædagoger på døgninstitutioner for Ny Løn.

?Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV elektronisk via linket senest onsdag den 12. januar 2022. Skriv gerne, hvilken afdeling du ønsker at søge. Ansættelsessamtalerne bliver afholdt løbende. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Vibeke Hornshøj for aflastning, tlf. 2127 8544, teamleder Helen Schousboe for bo-afdelingen, tlf. 3062 8385 eller afdelingsleder for Døgn, Gro Hallingstad, tlf. 5197 6266.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Geelsgårdskolen – Aflastningen og Bo-afdeling

Kongevejen 252

2830 Virum

Kontakt

Geelsgårdskolen

Kongevejen 252
2830
Virum
Tlf: 45114013
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2021
Udløber:
17-01-2022
Kviknummer:
LJA-83125286
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed