183
183
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
183
183
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Ballerup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 08-01-2022

GENOPSLAG - nysgerrig og fagligt velfunderet kollega til helhedstilbud

Vi søger på vegne af vores tværfaglige sammensatte personalegruppe samt husets fantastiske og unikke borgere en nysgerrig og fagligt velfunderet kollega, der har lyst til at komme med på rejsen til at blive Danmarks bedste helhedstilbud inden for vores målgruppe. Er det dig?

Vi forestiller os, at du kan være, nyuddannet socialpædagog, PAU, Ergoterapeut/ psykomotoriskterapeut, omsorgsmedhjælper, eller at du på anden vis har relevante kompetencer og/eller kvalifikationer, som du vil kunne sætte i spil, sammen med os. 

Du vil blive en del af et allerede tværfagligt hus i rivende udvikling, hvor alle arbejder ud fra vores definerede kerneopgave med fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til, at understøtte den enkelte borgers liv.

”Vi understøtter den enkelte borgers ønsker for et godt, sundt og værdigt liv. Vi tager udgangspunkt i borgerens ønsker, ressourcer og netværk og finder de bedste løsninger sammen med borgeren”.

Vi arbejder ud fra et holistisk menneskesyn med en neuropædagogisk referenceramme med borgeren i centrum og er nysgerrige på forskellige faggrupper ift. at kunne bidrage til at komme hele vejen rundt om den enkelte borger.

Vi ønsker at sætte handling bag vores ord, hvorfor vi arbejder med dynamisk sammensatte ressourceteams, for derved at sikre en helhedsorienteret tilgang til den enkelte borger. Dette kræver en mangfoldig- og tværfaglig personalegruppe, hvorfor vi søger lige præcis dig, der har særlige kvalifikationer og kompetencer, som du ønsker at sætte i spil sammen med os.

Arbejdet byder på intenst og nærværende samvær med borgerne, der har omfattende behov for støtte til at opretholde balance i deres nervesystem. Det betyder bl.a. at man som medarbejder skal være god til at være på forkant af situationer, eller være villig til at lære, at kunne vende utrygskabende situationer til igen at være trygge. Derudover skal du kunne aflæse/tolke nonverbal kommunikation og tegn, der til tider kan komme til udtryk ved, at kaste med ting, slag og råb i forbindelse med at borgerens utryghed/angst tager over.

OM DIG
Du er drevet af, at ville udvikle dine kompetencer i takt med de behov, som vores kerneopgaveløsning har behov for, og vi forventer derfor, at du i dit virke deltager og bidrager til din egen kontinuerlige kompetenceudvikling bl.a. ved at deltage i faglige refleksionsrum med dine øvrige kollegaer og daglige leder.

For at komme i betragtning til jobbet kræver det, at du er professionel, fagligt velfunderet og heraf er bevist om egne kompetenceområder. Endvidere forventer vi, at du er handlekraftig og villig til at tage ansvar - også når det handler om at lære fra sig. At du som person er struktureret og deraf evner at planlægge og udføre aftalte opgaver, samt at du formår at dokumentere praksis.

Det er ligeledes et krav, at du besidder et nuanceret menneskesyn og altid er nysgerrig i mødet med den enkelte borger, og deraf formår at reflektere over egen praksis. Ligeledes forventer vi, at du oplever helhedspleje - herunder personlig pleje - som en naturlig del af dit arbejde. Beboernes miljø er struktureret og forudsigeligt, men arbejdsopgaverne kalder på, at du er omstillingsparat og fleksibel.

På Stokholtbuen tilknyttes du ved ansættelsesstart en mentor, der de første 3 måneder vil sikre din introduktion til Botilbuddet og medvirke til ,at du hurtigt opnår viden og tryghed omkring Stokholtbuen, vores tilgange, metoder og ikke mindst vores menneskesyn, hvorfor vi ikke har en forventning om, at du har direkte erfaring med vores målgruppe.

Alle fastansatte forventes at deltage i et 4 ugers uddannelsesforløb i neuropsykologi og neuropædagogik inden for det 1. års ansættelse. De opnåede kompetencer understøttes desuden af 4-6 årlige fagsupervisioner af de undervisere, som forestår uddannelsesforløbet.
 
Hvis du kan genkende dig selv i vores ovenstående, hører vi meget gerne fra dig.
Inden du ansøger, ser vi meget gerne, at du læser om os på vores hjemmeside www.stokholtbuen.dk 

HVEM BOR PÅ STOKHOLTBUEN
Stokholtbuen er et helhedstilbud for 36 voksne mennesker mellem 22-75 år med autismespektrum forstyrrelser og andre følgehandicap.

VORES FYSISKE RAMMER
Stokholtbuen er opført i år 2000 og hører til Ballerup kommune. Helhedstilbuddet består af 4 bomiljøer, 6 solistboliger, en administration og en flot sansehave og udeområde.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdstid er som udgangspunkt skiftende tjeneste (dag/aften tjeneste samt hver anden weekend. Timeantal: 32-37 timer ugentlig.

YDERLIGERE INFORMATION
Yderligere information kan fås på hjemmesiden: http://stokholtbuen.dk eller ved henvendelse til leder Christine Walentin Skøtt på telefon 4477 6203 i dagtimerne.

Video pædagog 
Video SOSU 
Video Psykomotoriskterapeut 

ANSØGNINGSFRIST 20. FEBRUAR 2022
Vi holder samtaler i takt med, at vi modtager ansøgningerne.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.


I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Ballerup Kommune

Stokholtbuen, 13
2730
Herlev
Tlf: 44776203
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2022
Udløber:
12-02-2022
Kviknummer:
LJA-83197067
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Glostrup Kommune
Glostrup, Storkøbenhavn
Frist:
17-02-2022
Furesø Kommune
Furesø, Storkøbenhavn
Frist:
25-01-2022
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
26-01-2022