240
240
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
240
240
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svendborg Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 24-06-2022

Grønnemoseværkstederne i Svendborg Kommune søger socialpædagog til barselsvikariat


Brænder du for at arbejde med borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse og har du en pædagogisk uddannelse?
Har du en særlig interesse for det specialiserede område, og kan omsætte aktiviteter til pædagogisk praksis?
SUPER!!! Så kom frisk og søg stillingen som socialpædagog/barselsvikar hos os i Svendborg Kommunes Dagtilbud for voksne handicappede på Grønnemoseværkstederne. Vi har brug for dig den 1. oktober 2022 eller snarest herefter.

Grønnemoseværkstederne (GVS) er et dagtilbud til voksne borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse, der efter servicelovens § 103 og § 104, er tilknyttet beskyttet beskæftigelse eller aktivitets- og samværstilbud i Svendborg Kommune.

Vi søger en kollega der er faglig velfunderet i det pædagogiske arbejdsfelt indenfor voksenspecialområdet med fokus på en borgergruppe, der har brug en fast struktur, genkendelighed og forudsigelighed, som følge af disse borgeres meget forskellige behov.
Vi er til for borgerne og tror på at høj faglighed, klar retning og at alle mødes anerkendende ud fra deres ressourcer som sættes i spil i meningsfyldte aktiviteter, er væsentlige forudsætninger for at borgerne får gavn af vores tilbud.

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang med KRAP-metoden som redskab, samt med indsatsplaner ud fra den rehabiliterende tankegang. Du skal derfor have interesse for udarbejdelse og udmøntning af pædagogiske indsatsplaner og SMART-mål for borgerne, og kunne omsætte det i praksis. Vi benytter fagsystemet Nexus til dokumentation og understøttelse af dette arbejde ud fra VoksenUdredningsMetoden.

GVS er opdelt i 2 udførende teams med hver sin teamkoordinator, en afdelingskoordinator med fagligt ansvar, en administration og den daglige leder. Der er knyttet ca. 140 borgere til GVS og der er p.t. 25 ansatte.

Stillingerne er placeret i Team 1 i afdeling Aktiv-Samvær. Afdelingen har en struktur og forudsigelighed, som fordres af borgernes meget forskellige behov med en bred vifte af aktiviteter, f.eks. sang, gymnastik, køreture, værkstedsmøder samt et varieret tilbud af kreative aktiviteter. Det forventes, at vores nye kollega bidrager med videreudvikling af disse.

Afdelingen frekventeres blandt andet af borgere, der har et omfattende behov for støtte og hjælp til diverse pleje og omsorg opgaver, f.eks. bespisninger og skift.

Vi forventer, at du som person er initiativrig, tager ansvar, er struktureret og reflekterende. Og at du bidrager til dialogen ved mødevirksomhed, hvor du har fokus på muligheder frem for begrænsninger og kan samarbejde på tværs af GVS samt supplere kolleger med fokus på borgernes indsatsmål.

Afhængig af den løbende borgerfordeling og tilpasning i de to teams, kan der forekomme rokeringer af personalet, hvilket ansøgere skal være indstillet på.

Du skal have kørekort til bil kategori B.

Arbejdstiden er dagtjeneste og 37 timer om ugen.

Vi kan tilbyde:

  • Samarbejde og sparring med kolleger med et højt fagligt niveau.
  • Mulighed for faglig udvikling og udfoldelse.
  • Et job i en værdibaseret organisation.
  • Frihed i jobbet under ansvar.
  • Løn i henhold til aftaler og overenskomst med SL.
For stillinger i Direktørområdet Social, Sundhed og Beskæftigelse skal der rekvireres en offentlig straffeattest ved ansættelse i stillingen.

Der forventes at gennemføre samtaler i uge 33.

Vil du have yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Steven Nordsmark på telefon 40 33 76 50, pædagog / afdelingskoordinator Charlotte Lindgaard på telefon 29 24 00 40 eller pædagog / teamkoordinator Kirsten Rønn på telefon 29 35 73 18.
Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer, rigt foreningsliv, samt folkeskoler i top og med særligt fokus på bevægelse og sport. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 59.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

Kontakt

Svendborg Kommune

Skovsbovej, 101
5700
Svendborg
Tlf: 30174574
Praktisk information
Oprettet:
24-06-2022
Udløber:
07-08-2022
Kviknummer:
LJA-83757304
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed