145
145
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
145
145
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OLIVIA DANMARK A/S

|
Nordsjælland
|
Indrykket 21-09-2022

Hjælpere til nattevagter og weekendarbejde til glad dreng med cerebral parese i Allerød

En glad 5 årig dreng med svær CP (cerebral parese, GMFC niveau 5) har brug for dig, dit nærvær og din hjælp til at varetage pasning og pleje. Drengen bor hos sine forældre og lillebror lidt nord for Allerød.

Drengens fysiske funktionsnedsættelse gør, at han har brug for hjælp til alt. Han er en sensitiv sjæl som forstår og reagerer på stort set alt, hvad man siger, og han er meget nysgerrig og opmærksom på sin omverden. Drengens CP bærer præg af enormt mange dystonier som udløses af bl.a. smerter og irritation såvel som glæde og begejstring. Han har mest af alt brug for, at du med din empati og forståelse for ham kan hjælpe ham til at finde ro for sine dystonier ved fx afledende aktiviteter/leg og fysiske øvelser på gulvmåtte (bøje/strække arme og ben).

Drengen benytter forskellige hjælpemidler/udstyr i sin hverdag. Han har bl.a. en talemaskine som benyttes til kommunikation i forbindelse med leg og læring. Han har også en racerunner (3-hjulet sparkecykel) som han ofte nyder godt af at bruge udendørs.

Der er to slags aflastning hos drengen; aflastning om natten (3 nætter om ugen af ca. 10 timer hver) og i weekender (6 timer om ugen eller 12 timer hver anden weekend).

Om natten har drengen behov for støtte til at finde ro vha. lejring, bleskift, og fysisk nærvær i forbindelse med opvågninger (gennemsnitligt har han 5 opvågninger hver nat af varighed på alt imellem 5 og 60 minutter).

I dagtimerne i weekenderne har drengen behov for hjælp til alt fra personlig pleje og spisning til leg og læring, som bidrager til at stimulere hans kognitive evner.

Grundig introduktion og oplæring vil finde sted i hjemmet sammen med forældrene.

Vagter og løn

Ordningen består af 36 timer om ugen, som er fordelt på 3 nattevagter i hverdagene 20.00-06.00, og en weekendvagt på 6 timer. Der er dog nogen grad af fleksibilitet i, hvornår timerne ligger, og arbejdstiden kan derfor flyttes, så det passer dig og familien bedst muligt.

Vi vil gerne ansætte 2 til at varetage opgaven, så gennemsnit arbejdstiden vil være 18 timer om ugen. Udgangspunktet vil være, at du hver anden uge tager 3 sammenhængende nattevagter på nætter, hvor den efterfølgende dag er en hverdag.

Hvem er du, og hvad skal du kunne?

Du er uddannet pædagog eller pædagogisk assistent eller har nogle års erfaring inden for faget.

Som person er du god til at lytte, og er nysgerrig efter at lære drengens signaler at kende og blive fortrolig med ham for at knytte bånd med ham, som gør, at du kan hjælpe ham til at finde ro. Det er også en stor fordel, hvis du besidder en god portion tålmodighed, da det tager tid at blive fortrolig med drengen.

Det er en fordel, hvis du er en kreativ sjæl som er nysgerrig på, gerne i samarbejde med drengens forældre, at finde på og udvikle gode og stimulerende aktiviteter for drengen.

Da drengen ikke selv kan gå, er løft en del af opgaven, det er derfor vigtigt, at du er fysisk robust og kan klare løftesituationer.

Du er desuden fleksibel og kan arbejde én til to weekender om måneden.

Drengen har behov for "en til en" - kontakt, så det er vigtigt, at du er tålmodig, rolig og empatisk i samspillet med ham. Som hjælper er det centralt, at du er god til at aflæse ham og tilpasse dig hans behov.

Hvad får du?

  • Et arbejde hvor du gør en oprigtig forskel for en dreng, der har brug for dig.
  • Muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt inden for pleje- og omsorgsbranchen.
  • En fast teamleder som kan give dig støtte og sparring.
  • Overenskomst med FOA, og løn efter erfaring og uddannelse, + tillæg for aften-, nat- og weekendtimer.
Ansøgning og kontakt

Da jobbet skal besættes hurtigst muligt, kalder vi løbende til samtale, så skriv gerne allerede i dag eller ring til os, hvis det er lettere for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt

OLIVIA DANMARK A/S

Hørkær 20, 2.
3140
Ålsgårde
Tlf: 61100464
Praktisk information
Oprettet:
21-09-2022
Udløber:
20-10-2022
Kviknummer:
LJA-84050909
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed