202
202
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
202
202
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 25-11-2021

Hjemmevejleder til Borgercenter Syd, Bofællesskabet Søstjernen

Om jobbet:
2 af de sjældent udbudte stillinger som hjemmevejleder er blevet ledige. Vi søger en ergoterapeut, Pædagog eller socialrådgiver der kan indgyde ro og arbejde selvstændigt.

Vi søger en uddannet medarbejder til bofællesskabet der kan begynde på Søstjernen med 30 timer om ugen pr 1/1 2022 eller snarest derefter. Om du er nyuddannet eller mere erfaren, betyder ikke så meget, da der vil være grundig introduktion til arbejdet.

Bofællesskabet Søstjernen

Bofællesskabet Søstjernen er et lille botilbud til voksne med udviklingshæmning, som kan klare en stor del af livet med begrænset vejledning og støtte efter §85. Der er 14 boliger til rådighed.

Bofællesskabet Søstjernen arbejder ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier: Troværdighed, respekt og engagement.

Voksen Handicap i Aarhus Kommune arbejder ud fra værdigrundlaget beskrevet i Fælles Fagligt Fundament, som skaber rammen om en faglig udvikling for hele organisationen. Vi arbejder i retning af visionen fra Voksen Handicap Gentænkt: livsmestring, den aktive borger. Det vil betyde et øget fokus på faglig udvikling og kompetenceløft i de kommende år.

Den pædagogiske indsats er helhedsorienteret og lægger vægt på at styrke beboernes livsmestring og sociale kompetencer efter recovery principperne, det betyder at vi arbejder med selvstændiggørelse og mindst mulig indgriben i borgerens liv samt at finde den bedste balance imellem omsorg og selvstændighed. Beboerne modtager støtte tilpasset den enkelte borgers ønsker og behov. I de enkelte beboeres delhandleplan (i henhold til paragraf 141 i Serviceloven) fastsættes mål for den pædagogiske indsats. Bofællesskabet tilbyder støtte efter Servicelovens paragraf 85

Medarbejdere:

Søstjernens medarbejderstab består af socialpædagoger samt en husassistent, der forbereder varm mad. 

Personaledækning er på hverdage fra kl. 7:00 til kl. 21:30. I weekender fra kl. 10:00 til kl.20/21 søndag. Vi arbejder i hver anden weekend. Ved særlige arrangementer eller ved akut behov, tilpasses arbejdstiden.

Din profil:
Vi søger en kollega, der:

 • kan agere roligt i kaos
 • kan arbejde alene og planlægge selvstændigt under hensyntagen til fælles beslutninger
 • lægger vægt på gensidigt højt informationsniveau gennem solid faglig dokumentation
 • har høje relationelle kompetencer 
 • er teamorienteret i sintankegang
 • kan arbejde anerkendende, struktureret og målrettet
 • er bevidst om hvordan egne handlinger påvirker andres mulighed for at løse opgaverne
 • kan være tydelig i faglige og kollegiale sammenhænge og bidrage til anerkendelse, refleksion og fælles læring
 • er fortrolig med IT og gerne stærk skriftlig
 • kan arbejde struktureret og vedholdende med understøttelse af den enkelte borgers mål

Om du er forholdsvist nyuddannet eller har mere erfaring betyder ikke så meget, hvis du hviler i din faglighed. 

Det vil være en fordel, at du har kørekort til bil og viden om KRAP og Neuropædagogik.

Derfor skal du vælge os:
Vi kan tilbyde: 

 • en velfungerende borgergruppe, hvoraf mange har kendt hinanden i mange år
 • nogle fantastiske engagerede pårørende der bakker os op og er gode til at spille med på vores initiativer.
 • wn spændende arbejdsplads, der indimellem kan byde på uventede og uforudsigelige opgaver. Dagene går ikke altid som forventet, fordi vi samarbejder med borgere, der kan have brug for støtte til noget andet end det, der var planlagt
 • en arbejdsplads med højt til loftet og gode muligheder for at udfolde dine evner og faglighed
 • kolleger hvoraf nogen har haft samarbejde med borgerne i mange år med engagement og høj grad af anerkendelse af hinandens forskellige kompetencer. Vi har en forståelse af humor som forløsende i mange situationer.
   

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.


Ugentligt timetal: 30 timer


Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Bofællesskabet Søstjernen på tlf.: 87132675 hverdage mellem kl. 10.00 og 11.00 eller Afdelingsleder Charlotte Ankerstjerne 41872210. Hvis ikke telefonen tages, kan du sende en sms og bede om at blive ringet op.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 10. december 2021 kl. 12.00
 
Vi forventer at afholde samtaler mandag den 13. december 2021.

Om os
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere.

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende
 
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aarhus Kommune

Bispevænget 14, Stautrup
8260
Viby J
Praktisk information
Oprettet:
25-11-2021
Udløber:
10-12-2021
Kviknummer:
LJA-83009827
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
OPHOLDSSTEDET BOLLER SKOV
Horsens, Østjylland
Frist:
21-01-2022
Norddjurs Kommune
Norddjurs - inkl. Anholt, Østjylland
Frist:
17-12-2021