202
202
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
202
202
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 22-10-2021

Hus 4 søger en pædagog til at varetage vores interne dagtilbud

Om jobbet:

Vi søger en pædagog til ansættelse hurtigst muligt.

Vi har 3 borgere som har internt individuelt dagtilbud. Vi søger derfor en pædagog, som brænder for at være med til at give disse borgere et godt dagtilbud.

Der ligger en plan for hver af borgerne, som du skal være med til at kvalificere og udvikle ud fra hvad der er bedst for borgeren.

Hus 4 er et botilbud for unge voksne udviklingshæmmede efter §108. I hus4 bor der 4 skønne borgere, 3 mænd og 1 kvinde i alderen 22-32 år. De har behov for støtte, og har bl.a. diagnoser indenfor ASF samt diverse komorbiditeter, som kendetegnes ved bl.a.:

 • Manglende evner af social og kommunikativ formåen
 • Impulsstyret / behovsstyret adfærd
 • Lav frustrationstærskel og højt stressniveau, hvilket kan udmønte sig i selvskadende eller udadreagerende adfærd

Udgangspunktet er, at der arbejdes med en 1 til 1 normering med en forudsigelig, struktureret hverdag og anerkendende tilgang til borgeren, i forhold til den enkeltes ressourcer.

Vi arbejder med individuelt tilrettelagte elementer fra neuropædagogik, herunder bl.a. low arousal. Derudover arbejder vi ud fra KRAP, samt ud fra den enkelte borgers handleplan.

Dine arbejdstider kommer til at ligge i dagtimerne på hverdage, i tidsrummet 7.15-15.00.

Ansættelsen er på 37 timer om ugen.

Du får rollen som implementeringsmedarbejder af vores faglige platform, FFF, som bruges i hele VJH i Aarhus Kommune. Det skal være med til at skabe et fælles ståsted for medarbejderne, og gives en fælles faglighed i arbejdet med borgerne. Det skal være en synlig del af dagtilbuddet, og dermed blive en naturlig del af arbejdet med borgerne for hele personalegruppen.

Desuden bliver du en gennemgående medarbejder i huset alle uges hverdage. Dette skulle gerne medvirke at du får en naturlig rolle i at følge op på det der er foregået dagen før, og bringe det videre til de næste dage, og dermed sikre kontinuitet i hvad der sker.

Du bliver ikke en del af et kontaktpædagogteam, men vil blive en naturlig del af arbejdet med borgerne, og sammen med kontaktpædagogerne, planlægger I arbejdet med  borgerne med udgangspunkt i handleplanerne.

Din profil:
Det vi ønsker i vores nye kollega, er at:

 • Du er nærværende og omsorgsfuld i dit arbejde med den enkelte borger.
 • Du er tydelig i din udstråling og handling.
 • Du har begge ben plantet solidt på jorden, og kan holde hovedet koldt i pressede situationer.
 • Du kender dine grænser og er tydelig omkring dem.
 • Du tager ansvar og medvirker til et godt arbejdsmiljø.
 • Du er fleksibel overfor borgerne og huset.
 • Du er struktureret og kan dokumentere dit arbejde.
 • Du er loyal mod fælles beslutninger, men også frisk på nytænkning.
 • Du har kørekort B

Derfor skal du vælge os:
Derfor skal du vælge os:

 • Du får en arbejdsplads med strukturerede rammer for borgere og ansatte
 • Du får imødekommende, humoristiske, engagerede og reflekterende kollegaer
 • Du får en personalegruppe, hvor vi værner om hinanden og det gode arbejdsmiljø.
 • Du får et spændende arbejde med masser af udfordringer. 
 • Fordi din indsats er med til at gøre en forskel
 • Fordi du får ordnede løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 37 timer.
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Afdelingsleder Sofie Nissen, tlf.nr 40 12 45 46.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er:

4.november 2021.

Samtaler bliver afholdt:

8. november 2021.
 

Om os

Borgercenter Syd er en del af driftsområdet Voksne, Job og Handicap i Magistratsafdelingen for Sociale forhold og Beskæftigelse i Aarhus kommune. Vi tilbyder døgntilbud, dagtilbud og aflastningspladser til voksne borgere med udviklingshæmning. Vores speciale er kriminalitetsforebyggelse og domfældte.

Vi arbejder ambitiøst med faglig og organisatorisk udvikling i tråd med driftsområdets faglige strategi, Fælles Fagligt Fundament, og vi har hele tiden blik for, hvordan vi kan forbedre vores indsats både i forhold til borgerne, de pårørende og de understøttende funktioner og organiseringen af disse.

Du bliver en del af et center med et stort fokus på arbejdsmiljø, og hvor vi vægter gode relationer som forudsætning for den bedste løsning af kerneopgaven.

   
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

04-11-2021

Kontakt

Aarhus Kommune

Trankærgårdsvej 108
8310
Tranbjerg J
Praktisk information
Oprettet:
22-10-2021
Udløber:
04-11-2021
Kviknummer:
LJA-82854929
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed