182
182
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
182
182
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 09-11-2021

Kollega til projekt BRUS (børn og unge i familier med rusmiddelproblemer)

Om jobbet:
Projekt BRUS er et samtaletilbud til børn og unge i alderen 0 til 24 år i familier med rusmiddelproblemer. Projektet er finansieret frem til udgangen 2023 og er et samarbejde mellem 11 kommuner i Region Midt og Center for Digital Pædagogik. Der er planlagt genansøgning ved projektets udløb. Du kan læse mere på www.projektbrus.dk.

 I Aarhus er der fire medarbejdere i Rusmiddelcenter Aarhus i Jægergårdsgade, tre på fuldtid samt en koordinator på ca. 10 timer. Indsatsen er veletableret, og vi tilbyder individuelle samtaler, familie samtaler, aldersopdelte gruppeforløb, anonym chat m.v. Derudover arbejder vi løbende med at synliggøre tilbuddet bl.a. via oplæg til samarbejdspartnere m.m.

 Vi søger en kollega fra den 1. februar 2022 i 30 timer om ugen.


Din profil:
Vi søger en behandler, som har stor erfaring med at arbejde med børn, unge og deres familier.

Du har mod på at være del af hverdagen i et projekt, hvor du sammen med dine kolleger planlægger og strukturerer din tid og arbejdsopgaver. Du er i stand til selv at tilrettelægge og varetage såvel individuelle, familie- og gruppeforløb. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til Feedback Informed Treatment. Du er en god holdspiller, som kan indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger, og som aktivt kan bidrage til et godt arbejdsmiljø. Du har en grunduddannelse som pædagog, socialrådgiver, ergoterapeut eller lign.   

Du skal forvente at skulle arbejde en-to dage om ugen til kl. 19.

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder dig et velfungerende kollegaskab med fire erfarne kolleger med grunduddannelser som socialrådgiver, pædagog og ergoterapeut. Du vil blive en del af et team med høj faglighed, der samarbejder tæt og tilbyder løbende sparring, og du vil få en hverdag sammen med kolleger, som passer godt på hinanden.

Behandlingsindsatsen er forankret i et mestringsfokuseret udgangspunkt ud fra en kognitiv, systemisk og narrativ tilgang.

Der er fælles supervision og kompetenceudvikling med kolleger fra de øvrige deltagende BRUS kommuner. Derudover modtager vi supervision i vores eget team – samt kompetenceudvikling sammen med centrets anden familieorienterede indsats, Familieteamet, som er en tæt intern samarbejdspartner.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest og anmærkningsfri børneattest.
  
Ugentligt timetal: Deltid - 30 timer pr. uge.


Hvis du vil vide mere:
Vil du vide mere om stillingen, kan du ringe mandage og tirsdage mellem kl. 8.00 - 9.00 til projektkoordinator Ane Landgren Vinther på tlf. 4187 2529.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  28-11-2021
 
Samtaler vil finde sted onsdag den 8. december. Enkelte vil blive inviteret til 2. samtale, der finder sted torsdag den 9. december.
Ansættelse er den 1. februar eller hurtigst muligt. Ansættelsesudvalget er projektmedarbejder Camilla Lykke Nielsen, projektmedarbejder Linda Maria Grunnet Askholt samt afd. leder Maria Sarwar.


Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

28-11-2021

Kontakt

Aarhus Kommune

Jægergårdsgade 66
8000
Aarhus C
Tlf: 41872529
Praktisk information
Oprettet:
09-11-2021
Udløber:
28-11-2021
Kviknummer:
LJA-82932957
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed