180
180
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
180
180
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederiksberg Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-07-2022

Kompetente socialfaglige medarbejdere med stærke relationelle kompetencer søges til bostedet Soltoppen på Frederiksberg

Da Soltoppen har fået vokseværk i kraft af, at der visiteres flere unge under 18 år og der udvides med 5 nye pladser, søger vi nye kollegaer i faste stillinger på 37 timer om ugen med fast weekend arbejde hver 3. uge

Så finder du værdi i at støtte og samarbejde med psykisk sårbare borgere så hverdagen kan håndteres?  Kan du se bag om diagnoser, tage udgangspunkt i - og spotte ressourcer samt sikre en helhedsorienteret tilgang?  Er du faglig skarp og tør du gå nye veje?  Og er du klar på at blive en del af og videreudvikle et stærkt arbejdsfællesskab? Så er det dig vi mangler på Soltoppen.

Om Soltoppen.
Soltoppen er en af Frederiksberg Kommunes døgninstitutioner for borgere med psykosociale problemstillinger. Vi har 28 pladser. Borgerne er visiteret efter SEL § 107, § 108 og § 66.Vi har en øget tilgang af unge under 18 hvorfor vi er i en proces med at skabe og etablere en ungeafdeling.

Du får muligheden for at blive ansat på en spændende arbejdsplads i en rivende udvikling, hvor vi har fokus på, at skabe et stærkt fælles fagligt fundament til gavn for de borgere, vi er sat i verden for.

På Soltoppen er vi godt i gang med en udviklingsproces hvor målet er, at den faglige tilgang bæres af principperne for recovery og rehabilitering. Fokus på borgers håb og drømme samt en høj grad af inddragelse i forhold til støtte og eget liv er helt centrale elementer. Vi har gennem en længere periode arbejdet med at implementere KRAP som fælles faglig tilgang og metode.
Vigtigt for os er, at ikke to mennesker er ens. Derfor er støtten baseret på den enkeltes ressourcer, ønsker, deltagelsesmuligheder og funktionsniveau. Mennesket kommer før metode.

Om dig
Vi søger nye kollegaer der er fagligt velfunderede, handlekraftige og som har modet til, at reflektere højt over egen praksis i samarbejdet med kollegaer.

Da vi fortsat er i gang med at udvikle Soltoppen, etablere en ungeafdeling, vores struktur og udvide vores faglige profil, er det vigtig for os, at du er klar på aktivt at bidrage til denne proces og være klar på, at vi ikke har alle svar og løsninger endnu. Det er vigtigt for os, at du er empatisk, anerkendende og via god energi og dine relationelle kompetencer formår at engagere dig i Soltoppens positive udvikling. 
 
Vi lægger derudover vægt på:

 • At du har kendskab til arbejdet med sårbare unge under 18 år.
 • At du har solid erfaring fra arbejdet med mennesker med psykosociale problemstillinger herunder ASF og evt. misbrug.
 • At den recovery orienterede tilgang falder dig naturligt
 • At du har en social, sundhedsfaglig eller pædagogisk profil
 • At du er struktureret og har overblik og er god til at tager bestik af, hvad der rør sig i huset.
 • Er i stand til at håndtere og bevare roen og overblikket ved konflikter
 • Kan koble teori og praksis samt sætte ord på hvad faglighed er for dig!
 • Kan reflektere over egen og kollegers praksis - og er indstillet på, at modtage og give konstruktiv feedback med henblik på at udvikle praksis.
Hvad kan du forvente af os?
Som ny kollega på Soltoppen kan du forvente, at faglighed, trivsel samt personale- og beboerinddragelse er i højsædet.

Vi kan derudover tilbyde:
 • Faglige udfordringer
 • Indflydelse på egen arbejdssituation
 • En arbejdsplads i udvikling, hvor du kan være med til at sætte dit præg
 • Dygtige og engagerede medarbejdere
 • Løbende supervision
 • Sparring og koordinering med faglig tovholder og afdelingsleder omkring opgavehåndtering og prioritering
 • Faglig udvikling gennem kurser og interne drøftelser
Arbejdstiden i hverdage og weekender er mellem kl. 7.00 og 23.30. Hver tredje weekend er en arbejdsweekend.

Vi søger medarbejdere til Soltoppen som helhed men du er velkommen til, at beskrive og fortælle os om du for eksempel har en særlig kompetence eller interesse i, at arbejde med unge under 18. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist er fredag d. 12. august 2022 kl.10.00. Ansættelsessamtaler vil blive holdt med 1. og 2. samtale. Borgerne på Soltoppen vil være repræsenteret i ansættelsesudvalget. Bliver man udvalgt til at deltage i 2. samtale er der mulighed for at man bliver præsenteret for en case. Vi forventer at afholde samtalerne i uge 33.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Frederiksberg Kommunes overenskomst med den relevante faglige organisation efter principperne om Ny Løn. Forventet ansættelsesdato er den 1.10.22.

Bemærk at arbejdspladsen er røgfri, og der skal fremvises straffeattest (den udvidede/offentlige) inden ansættelse i stillingen. Send din ansøgning og CV. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lea Andreasen på mobil 28985091 eller forstander Martin Pedersen på mobil 28985070. Grundet ferie kan du forvente, at vi besvarer opkald fra den 8.8.2022.

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Kontakt

Frederiksberg Kommune

Søndre Fasanvej 42
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet:
16-07-2022
Udløber:
12-08-2022
Kviknummer:
LJA-83835082
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed