201
201
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
201
201
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 24-01-2022

Kontaktperson med social- eller sundhedsfaglig baggrund til botilbuddet Orienten for unge med dobbeltdiagnoser

Ønsker du at arbejde med psykisk sårbare unge, og vil du være med til at præge den social- og sundhedsfaglige indsats? Så er det her noget for dig.

Botilbuddet Orienten ligger i Nordhavnkvarteret og er et opgangsfælleskab med 11 beboere, som har hver deres lejlighed. Derudover har vi fællesarealer samt en stor fælles terrasse. Vi åbnede i april 2020 og er stadig ved at lande, da corona også fik indflydelse på vores hverdag.

Vi er et specialtilbud efter SEL §107 for sårbare unge i alderen 18-35 år. Alle de unges liv er præget af psykosociale problemstillinger, og nogle af dem har også et forbrug af forskellige rusmidler.

Vi søger en kontaktperson med enten social- eller sundhedsfaglig baggrund til ansættelse pr. 1. april 2022.

Om os
Vi er i alt 13 ansatte med et højt fagligt niveau og forskellige faglige baggrunde.

Vores udgangspunkt er recovery og rehabilitering, og vi arbejder ud fra at kunne skabe en ramme, der kan rumme de unges udfordringer, og samtidigt understøtte den enkeltes udvikling. De unge har forskellige individuelle problematikker, men fælles for dem alle er, at de hver især har ressourcer, som vi skal være med til at støtte op om. Vi lægger vægt på at støtte de unge i at tage ansvar og være deltagende i eget liv.

For os er formålet med den social og sundhedsfaglige indsats i huset, at den unge gennem tillid, en tryg relation og et godt samarbejde kan få afklaret, hvilke muligheder der kan skabes for deres drømme, visioner og mål for deres videre færd i livet.

Vi arbejder løbende med faglig refleksion, undervisning i relevante tematikker samt metodeudvikling og pædagogisk strategi. Vi arbejder kontinuerligt på at etablere flere fælles rum, hvor vi har mulighed for at bringe vores faglighed i spil. Bl.a. derfor har vi også løbende supervision og tværgående netværk i vores center.

Arbejdsområder
Du vil blive en del af vores kontaktpersonteam, hvor vi hver især er tilknyttet 2-4 beboere.

Opgaverne som kontaktperson er bl.a. relationsarbejde, daglig dokumentation samt koordinering med interne og eksterne samarbejdspartnere. Du skal være til rådighed og arbejde målrettet med beboernes handleplaner i samarbejde med sagsbehandler og andre relevante aktører. Herunder bl.a. brobygning til behandlingssystemet og ADL-opgaver.

Udover de to kontaktpersoner sammensætter vores beboere selv deres netværk, hvor du også vil have mulighed for at deltage, hvis vedkommende ønsker det. Vi er et levende hus, hvor bl.a. de fremskudte sagsbehandlere, distriktspsykiatrien, og Københavns Kommunes udgående rusmiddelbehandlere har deres ugentlige gang.

Desuden har du som kontaktperson ansvaret for medicinhåndtering, herunder udlevering, dosering, mv. Dette er en opgave, vi nok skal klæde dig på til via uddannelse.

Udover de socialfaglige opgaver vil du også kunne forvente opgaver af mere praktisk karakter som lettere oprydning, rengøring, mv.

Vi tilbyder

  • et botilbud, hvor vi både tør stille krav til de unge og hinanden, og hvor vi har fælles fodslag samtidig med mulighed for individuel planlægning
  • en arbejdsplads med et højt ambitionsniveau
  • faglige udviklings- og uddannelsesmuligheder (bl.a. med mulighed for at deltage på vores grunduddannelse i Psykosocial Rehabilitering v/ Københavns Professionshøjskole)
  • indflydelse på den fælles faglighed og arbejdspladsens udvikling
  • en arbejdsplads med vidensdeling og faglig sparring både lokalt, men også på tværs af Københavns Kommune, og i særdeleshed i vores center
  • mulighed for at være vejleder for studerende og elever
For at søge jobbet
Skal du enten have en relevant social- eller sundhedsfaglig uddannelse. Vi anser det ligeledes som en fordel at have relevant erfaring i arbejdet med udsatte unge, herunder med psykiatriske og/eller rusmiddelproblematikker. Det er dog ikke et krav – det vigtigste er, at du har mod på at tilegne dig viden om området. Erfaringer fra udsatteområdet eller somatikken vil derfor også vægte højt.

Hvad vi forventer af dig?

  • Du er rummelig og nærværende, og du har en anerkendende tilgang til de unge. Du skal kunne yde en motiverende og faglig indsats og derigennem støtte de unge i at mestre eget liv
  • Du ønsker at vægte den faglige udvikling både personligt, men også på din arbejdsplads
  • Du har erfaring fra arbejdet med dialektisk adfærdsterapi (DAT) eller ønsker at uddanne dig inden for det. Vi har i centret et forløb, hvor alle medarbejdere modtager eller kommer til at modtage denne kompetenceudvikling
  • Du er mødestabil og fleksibel i forhold til arbejdstider
Om stillingen
Stillingen er med tiltrædelse den 1. april 2022.

Der er tale om en fastansættelse på 37 timer om ugen. Din arbejdstid vil være fordelt i tidsrummet 7.00-23.30 både hverdage, weekender og helligdage med skiftevis dag- og aftenvagter. Du vil have weekendvagt hver tredje weekend.

Orienten er et døgndækket tilbud, så der kan opstå akut behov for vagtdækning alle tider af døgnet.

Center for Unge og Midlertidige Botilbud (CUMB)
Vi er en del af Center for Unge og Midlertidige Botilbud (CUMB) i Københavns Kommunes Socialpsykiatri. CUMB er et af Københavns Kommunes fire specialiserede socialpsykiatriske centre. Vi tilbyder udviklende og vedligeholdende støtte, hjælp og omsorg til borgere, der er ramt af psykiske lidelser.

Du kan læse mere om os og se vores grundlagspapirer her.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Karin Thambour på 2126 9913 eller tilbudsleder Anne-Katrine Sørensen på 2165 7466.

Søg via linket senest torsdag den 10. februar 2022
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted fredag den 18. februar 2022.
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV, uddannelsesbevis, dokumentation for tidligere beskæftigelse samt angivelse af referencepersoner.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 21569851
Praktisk information
Oprettet:
24-01-2022
Udløber:
10-02-2022
Kviknummer:
LJA-83277105
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed