149
149
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
149
149
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Struer Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 17-06-2022

Medarbejder til bosted

Medarbejder til bosted til Center Midtyen

Superskønne voksne med udviklingshæmning søger dig med hjerte på rette sted.

Midtbyens Botilbud er et kommunalt botilbud beliggende i Struer. Her bor 24 unikke og voksne beboere med udviklingshæmning. De har brug for, at du i samarbejde med dine kollegaer, skaber mulighed for at deres drømme opfyldes, deres behov tilgodeses og deres ressourcer udnyttes efter bedste evne. Ligeledes er vi sammen om at skabe et godt sted at leve.

Vi arbejder KRAPSK – ser muligheder frem for begrænsninger.

Hos os er det muligt at deltage i projekter som fx sundhed og velfærdsteknologi. Der er stor indflydelse på egen arbejdsdag og brænder du for noget så snakker vi om det.

Hos os har vi stort fokus på at sikre progression og udvikling for vores beboere. Vi arbejder altid på at blive bedre til at dokumentere og måle. Så har du erfaringer og viden om dokumentationsarbejde og formår du at involvere beboerne ud fra deres forudsætninger, så er du måske vores nye kollega.
Vi tilbyder et vikariat i Bjerggade 50. Der arbejdes i teams hvor vi forsøger at være bredt fagligt funderet. Vi er en vifte af fagligheder som SSA, SSH, ergoterapeut, pædagog og sygeplejerske.

Vi søger en kollega i et barselsvikariat 30 timer pr uge med opstart snarest muligt.

Beboerne har forskellige støttebehov, så der er brug for, at du formår at tilpasse hjælpen til borgerens nuværende livssituation. Vi følger i den udtrækning vi kan borgerne til fritidsaktiviteter og forsøger at skabe skæve løsninger, så det meste kan lykkedes. Det synes vi nemlig giver den sjoveste arbejdsdag.
Hos os får du mulighed for at tage ansvaret for den gode relation mellem dig og beboerne – men også beboerne imellem.

Kan du stå på mål for at blive fagligt udfordret, brænder du for målgruppen, har du kendskab til KRAP kunne det være skønt, er du vedholdende og omsorgsfuld, tror du på det bedste i dine kollegaer og sparrer du med dem i stedet for at bygge hule i hjørnet, så er det lige præcist dig vi gerne vil se til jobsamtale.

Lidt praktisk information. Vi er en røgfri arbejdsplads. Vi arbejder hver anden weekend og vores arbejdstid ligger alle ugens dage i tidsrummet fra kl. 7.00-23.00. Vi holder personalemøde hver anden uge og vi modtager ekstern supervision fire gange årligt.
 Vi forventer du har kørekort og vil køre i vores 9 personers minibus.
Der afholdes løbende samtaler.
 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Charlotte Germundsson på telefon . Det er ligeledes muligt at rekvirere relevant materiale.
Tiltrædelse hurtigst muligt.
Ugentlig arbejdstid er på 30 timer og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet. 

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på tilflytterservice@struer.dk eller 96 84 87 94. 

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Struer Kommune

Bjerggade, 54
7600
Struer
Praktisk information
Oprettet:
17-06-2022
Udløber:
08-07-2022
Kviknummer:
LJA-83735389
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Struer Kommune
Struer, Vestjylland
Frist:
29-06-2022
Struer Kommune
Struer, Vestjylland
Frist:
01-07-2022
SOCIAL-OG SUNDHEDSSKOLEN
Herning, Vestjylland
Frist:
30-07-2022