183
183
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
183
183
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 02-12-2021

Medarbejder til Opgangsfællesskabet Grundtvigsvej, Borgercenter Syd

Om jobbet:
Borgercenter Syd, Aarhus Kommune søger social – eller sundhedsfaglig medarbejder til opgangsfællesskabet Grundtvigsvej i et barselsvikariat på 32 timer ugentligt pr. 01.02.22. 

Arbejdsopgaverne i stillingen indbefatter vejledning, og afdelingen varetager ikke pleje eller sundhedsopgaver. Dog koordinering heraf med samarbejdspartnere.

Opgangsfællesskabet Grundtvigsvej

Opgangsfællesskabet Grundtvigsvej er et botilbud til voksne med lettere udviklingshæmning og / eller autisme spektrums forstyrrelser, som kan klare en stor del af livet med let støtte og guidning.

Opgangsfællesskabet Grundtvigsvej arbejder ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier: Troværdighed, respekt og engagement.

Voksne, Job og Handicap i Aarhus Kommune arbejder ud fra værdigrundlaget beskrevet i Fælles Fagligt Fundament, som skaber rammen om en faglig udvikling for hele organisationen.

Den pædagogiske indsats er helhedsorienteret og lægger vægt på at styrke beboernes livsmestring og sociale kompetencer. Opgangsfællesskabet arbejder ud fra principperne om selvstændiggørelse og mindst mulig indgriben i borgerens liv, herunder at finde den bedste balance imellem omsorg og selvstændighed.

Opgangsfællesskabet tilbyder støtte efter Servicelovens paragraf 85. Støtten er tilpasset den enkelte borgers ønsker og behov. I de enkelte borgers delhandleplan fastsættes mål for den pædagogiske indsats (i henhold til paragraf 141 i Serviceloven).

Udover den individuelle støtte lægges vægt på at borgerne oplever at være en del af et fællesskab. Dette særligt med samvær og gruppeaktiviteter på udvalgte aftener.

Personale og normering:

Personalet består af pædagogfagligt personale.

Dine arbejdstider er som udgangspunkt i hverdagene, og forholdsvis dagvagter.

Som medarbejder vil du blive kontaktperson for enkelte borgere i bofællesskabet, ligesom du vil indgå i teamet der tilbyder støtte til borger der har en særlig tilrettelagt indsats.

 

Din profil:
Vi søger en kollega, der:

 • Er team orienteret sin i tankegang
 • Har interesse for og gerne erfaring med målgruppen
 • Er bevidst om hvordan egne handlinger påvirker andres mulighed for at løse opgaverne.
 • Kan arbejde anerkendende, struktureret og målrettet
 • Kan arbejde alene, samt lægge vægt på gensidigt højt informationsniveau gennem solid faglig dokumentation.
 • Har høje relationelle kompetencer
 • Kan være tydelig i faglige og kollegiale sammenhænge
 • Vil være med til at fastholde den gode omgangstone og bidrage til anerkendelse, refleksion og fælles læring
 • Er fortrolig med IT og stærk skriftlig
 • Kan arbejde struktureret og vedholdende med understøttelse af den enkelte borgers mål.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har viden om KRAP metoden og Fælles Faglig Strategi.

Derfor skal du vælge os:
Vi kan tilbyde:

 • et krævende og spændende arbejde, der kan byde på det uventede og uforudsigelige
 • en arbejdsplads i faglig udvikling
 • en arbejdsplads med højt til loftet og gode muligheder for at udfolde dine evnererfarne kolleger med stort engagement 
   

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 32 timer

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder Christian B. Danielsen, mail: chbrd@aarhus.dk, tlf.: 41 87 44 12

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  19. december 2021.
 
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 51.

Om os
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere.

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere og udstødte samt udsatte børn og unge.
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

19-12-2021

Kontakt

Aarhus Kommune

Grundtvigsvej 16
8260
Viby J
Praktisk information
Oprettet:
02-12-2021
Udløber:
19-12-2021
Kviknummer:
LJA-83045311
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed