155
155
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
155
155
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Tilbuddene i Aalestrup

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-06-2022

Medarbejder til socialpædagogisk bosted

Har du lyst til at blive en del af vores medarbejderteam.? Vi arbejder med en lille gruppe skønne borgere i et harmonisk hus, med fokus på høj trivsel for både beboere og medarbejdere.

Din profil

Er du den medarbejder vi mangler, som har lyst til at tage vare på vores dejlige borgere på Under Bøgen imens de sover?

Du er muligvis Social- og sundhedshjælper, eller har lyst til at arbejde med at drage omsorg for vores målgruppe. Du er muligvis senior og på udkig efter et job, der ikke altid kører i højeste gear.

Afdelingen

Under Bøgen er en del af Tilbuddene i Aalestrup. Målgruppen er voksne udviklingshandicappede med tilstødende ikke komplekse problematikker, f.eks. demens. Her bor fire borgere, der udgør en harmonisk og nært knyttet gruppe. Borgerne i tilbuddet er forholdsvis selvhjulpne og opgaverne om natten er aktuelt enkelte tryghedsskabende tilsyn.

Borgerne bor i hyggelige omgivelser midt i Aalestrup by, med egne lejligheder, egne terrasser og omgivet af den tilstødende have. Alle lejligheder har egen indgang, men støder også op til det hyggelige køkken-all-rum, hvor de fælles aktiviteter foregår. Der er aktuelt i alt 2 sovende og 2 vågne nattevagter på arbejde hver nat i Tilbuddene i Aalestrup.

På tilbuddet er der fokus på at balancere den pædagogiske indsats med den nødvendige sundhedsfaglige indsats. Den anvendte pædagogiske metode er KRAP og tilbuddet er aktuelt en del af et nationalt projekt, der udvikler og implementerer viden om udviklingshandicappede med demens.

Vi tilbyder

En vågen nattevagtstilling i et harmonisk hus med en dejlig stemning.

Løn- og ansættelsesvilkår

34 timer i nattevagt, hver anden weekend. Stillingen vil være af begivenhedsbestemt længde, af en varighed svarende til det tidspunkt vores nye byggeri i Vestergade står færdig og borgerne fra Under Bøgen flytter sammen med borgere fra vores andre små tilbud. Vi forventer en varighed ca. frem 1. februar 2023.

Yderligere oplysninger

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Tilbuddene i Aalestrup

Knabergaarden 4
9620
Aalestrup
Praktisk information
Oprettet:
11-06-2022
Udløber:
06-08-2022
Kviknummer:
LJA-83710820
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Fonden Bostedet Hjemly
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
30-06-2022