201
201
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
201
201
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struer Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 22-12-2021

Medarbejdere til Nordstjernes aflastningstilbud

Nordstjernens aflastningstilbud søger to nye kolleger

Nordstjernen er et specialiseret døgn- og aflastningstilbud til børn og unge, der har betydelig og varig nedsat funktionsevne. Målgruppen er børn og unge fra 0-18 år med udviklingshæmning, autisme, opmærksomhedsforstyrrelse, eller multipel funktionsnedsættelse.

I aflastningsafdelingen er der fokus på forudsigelighed og nærvær. Der iværksættes samvær og aktiviteter, der tager udgangspunkt i det enkelte barns funktionsniveau og interesser. Vi afdækker barnets kognitive funktioner og der fokuseres på barnets ressourcer. Der er fokus på at udvikle færdigheder og kompetencer, samt bakke op om barnets liv i øvrigt – herunder familie, skole og øvrige netværk.

Børnene inddrages i de opgaver og aktiviteter, der er i hverdagslivet. Der er fokus på barnets sociale færdigheder og der arbejdes målrettet med visuelle og teknologiske kommunikationsredskaber.

Nordstjernen tager afsæt i KRAP som fælles faglig referenceramme og alle medarbejdere tilbydes ekstern supervision fra Psykologcentret i Viborg. Dertil arbejder vi med ledelse TÆT på, hvilket betyder, at du aldrig står alene med opgaveløsningen.

Forventninger til vores kommende kollegaer:

 • Du har en mellemlang videregående uddannelse fx pædagog, ergoterapeut, fysioterapeut eller SOSA.
 • Du har erfaring med børn og unges komplekse udviklingsforstyrrelser, gerne viden om autisme og opmærksomhedsforstyrrelse.
 • Du er interesseret i det faglige arbejde og optaget af din personlige udvikling.
 • Du reflekterer over din faglige praksis.
 • Du arbejder systematisk, målrettet og dokumenterer dit arbejde skriftligt.
 • Du har gode samarbejdsevner, kan arbejde tværfagligt og tager ansvar.
 • Du kan skabe positive relationer og finde konstruktive løsninger, når du står i en situation, du ikke tidligere har stået i.

Vi tilbyder:
 • Et spændende job, hvor du bliver en del af et specialfagligt arbejdsfællesskab.
 • Faglig dygtige kollegaer, der arbejder tværfagligt og brænder for sit arbejde.
 • En arbejdsplads, der sætter en ære i at levere faglig kvalitet, og som prioriterer tiden til kollegial sparring og ekstern supervision, samt intern og ekstern efteruddannelse i KRAP.
 • En arbejdsplads, hvor der sættes klare mål for det enkelte barns udvikling og organisationens faglige udvikling på tværs af organisatoriske strukturer.
 • En dynamisk arbejdsplads, hvor det er naturligt at tage lederskab, give hinanden følgeskab og hvor ledere og medarbejdere har blik for at spille hinanden gode.

På Nordstjernen er du en del af en tværfaglig medarbejdergruppe, som er opdelt i fem fagligt specialiserede huse. Nordstjernen har pt. ansvar for 16 fastboende børn og 30 aflastningsbørn mellem 5 og 18 år, der har forskellige funktionsniveauer både kognitivt og fysisk.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår ift. gældende overenskomst.

Der indhentes referencer samt børne- og straffeattest, hvis du tilbydes en stilling.

Arbejdstiden for stillingerne er 30-34 timer med skiftende arbejdstid, som enten er morgen eller aften, samt hver anden weekend.

Vil du vide mere:
Vi du vide mere om stillingerne, kan du efter den 3. januar 2022 kontakte daglig leder Karin Buchhave på telefon 20 77 23 94 eller forstander Anja Lyngklip på telefon 20 93 26 74.

Derudover kan du finde flere informationer på vores hjemmeside: www.nordstjernenstruer.dk

Ansøgning med vedhæftet relevante bilag sendes via link på struer.dk

Ansøgningsfrist 24. januar 2022 kl. 8.00 og samtaler onsdag den 26. januar 2022.

 

Kontakt

Struer Kommune

Park Alle, 16
7600
Struer
Tlf: 20927032
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2021
Udløber:
24-01-2022
Kviknummer:
LJA-83132323
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Job i virksomheden
Frist: 
01-07-2022