230
230
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
230
230
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Brøndby Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 01-08-2022

Misbrugsbehandler

En socialfaglig misbrugsbehandler i 1-årig barselsvikariat

Stillingen som Misbrugsbehandler

Vi søger en ny kollega i minimum 1 år, gerne pædagog eller lignede. Og gerne med erfaring fra målgruppen.  

Behandlingscenter Brøndby (BCB) er et tilbud til borgere fra 13 år og opefter, der har et ønske om ambulant misbrugsbehandling for stof- og/eller alkoholmisbrug. Vi har for tiden mest individuelle tilbud til borgerne. Og gruppe-tilbud ad hoc. Vi har ligeledes ad hoc tilbud til pårørende.

BCB består af en leder, som er psykolog uddannet, en læge, en sygeplejerske, to SSA, en administrativ medarbejder og otte misbrugsbehandlere, hvoraf to specifikt er ungebehandlere og varetager aldersgruppen fra 13-25 år. Her arbejdes primært efter MOVE-metoden.

Vi søger en kollega, som har lyst til at arbejde både med borgere over og under 25 år. Forløbene til de unge er politisk bestemt i Brøndby kommune, til at være efter MOVE-metoden. Du vil blive grundigt oplært heri. Du skal være indstillet på både at varetage individuelle samtaler, måske gruppebehandlingen, og i tæt makkerskab med kollega, kan bemande vores borger-café en formiddag om ugen.

Alle behandlere har en borgerstamme, som giver os mulighed for, at yde en nærværende behandling også i en til tider både travl og omskiftelig hverdag. Vi har et tæt og godt samarbejde med bevilligende myndighed samt eksterne samarbejdspartnere så som mentorer, bo-støtter og jobcenter.

Vi er en fagligt velfunderet personalegruppe som også holder af at have det sjovt sammen. Vi vægter den interne kollegiale sparring og opbakning, lige som vi aktivt bidrager i den eksterne supervision, som alle behandlere har fælles en gang om måneden.

Lidt mere om Brøndbys behandlingsarbejde:

Brøndby Kommune har høje ambitioner i vores indsats for borgere, der slås med et misbrug. Vi ønsker at sætte brugerne i stand til at tage kontrol over deres eget liv og opnå ny kvalitet i deres tilværelse herunder få forbedret relationer til familie, venner og på arbejdsmarkedet. Vores brugertilfredshed er høj, og vi forstår at møde mennesket, hvor det er, og i vores arbejde at forstærke brugernes eget drive. Vi er udviklingsorienterede, fordi vores borgergruppe hele tiden forandrer sig, og fordi vi gerne prøver nye metoder af i en indsats uden standardløsninger.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Arbejdstiderne ligger mellem kl. 8.00/8.30 og to dage til kl. 17.30/18.00 (mandag og torsdag) Fredag går vi kl. 13.30 og de to andre dage har du selv indflydelse på fordelingen af dine resterende timer. I udgangspunkt er stillingerne på 37 timer. 

Ansøgningsfrist den torsdag den 18. august 22 kl 12.00

Samtaler forventes afholdt onsdag den 24. aug. og/eller fredag den 26. august


Yderligere information:
Vil du videre mere, er du velkommen til at kontakte, leder Anne Marie Sørensen,  tlf. 40 14 92 72 eller behandlingsansvarlig Gitte Jensted 92 43 41 58 fra uge 32

Brøndby kommune har røgfri arbejdstid


 

Ansøgningsfrist: 18.august 2022 kl.12.00

18-08-2022 12:00
 

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Brøndby Kommune

Horsedammen 42 G
2605
Brøndby
Praktisk information
Oprettet:
01-08-2022
Udløber:
18-08-2022
Kviknummer:
LJA-83887696
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND
København, Storkøbenhavn
Frist:
25-08-2022
Kofoeds Skole København
København, Storkøbenhavn
Frist:
16-08-2022