241
241
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland (Esbjerg)

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 17-06-2022

Mobil Team i Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland, søger medarbejder til vikariat 37 timer om ugen pr.1/7 eller snarest derefter.Vi har lige nu et 12 måneders vikariat ledig i mobilteamet, og derfor søger vi en ny kollega med sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse til Mobilteamet i Børne –og Ungdomspsykiatrisk afdeling Sydjylland i Esbjerg.Mobilteamet er stedet for dig, hvis du drømmer om at være med til at udvikle behandlingstilbud for unge i psykiatrien, du er fagligt velfunderet og du kan skabe engagement omkring dig. Du vil gerne være med til at yde indsatser for børn og unge i den unges nærmiljø?Kan du nikke ja til ovenstående arbejde med både planlagte og akutte opgaver, så er det måske dig, vi mangler.Hovedopgaverne i Mobilteamet er at bidrage til et samarbejde mellem psykiatrien og bostederne samt mulighederne for en udgående indsats, der både vil være et tilbud til unge på bosteder, men også i familierne, hvor der er brug for støtte og rådgivning samt strategier omkring den unge. Derudover er der en opgave i implementering af patientstyrede senge.

Mobilteamet dækker Region Sydjylland og er placeret på to matrikler, Esbjerg og Aabenraa. Teamet består af 7 medarbejdere, som samarbejder på tværs af matriklerne. Du vil blive en ud af tre medarbejdere i Esbjerg.Formålet med arbejdet i mobilteamet er bl.a.at forebygge og reducere antallet af tvangsindlæggelser og ikke planlagte genindlæggelser samt bygge bro mellem den unge og psykiatrien.Vi prioriterer det tværfaglige samarbejde højt og arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang til unge. Det betyder, at vi lægger vægt på at samarbejde med den unge og familien eller andet netværk, herunder andre sygehusafdelinger, socialforvaltninger, skoler, PPR, praktiserende læger samt kommunale støttekontaktpersoner og bosteder.Vores ambition er at skabe størst mulig sammenhæng og kontinuitet for den unge, pårørende samt samarbejdspartnere.Vi kan tilbyde:

 • En arbejdsplads i udvikling, hvor inddragelse af den unge, godt kollegialt samarbejde og faglig dygtighed er i fokus
 • Supervision
 • Fokus på implementering af patientstyrede senge, bæltefrit afsnit samt tværsektorielt samarbejde
Du er/kan:

 • Du har en sundhedsfaglig/pædagogisk baggrund, gerne med psykiatri erfaring.
 • Er indstillet på at arbejde dag, aften og weekend ca. hver 6. uge hvor alene arbejde forekommer.
 • Arbejde selvstændigt med arbejdsopgaver og i høj grad har indflydelse på egne opgaver og mulighed for sparring med erfarne kolleger.
 • Har interesse og lyst til at arbejde med de unge psykiatriske udfordringer og vil være kontaktperson.
 • Er fleksibel, ansvarlig og samarbejdsvillig med mange forskellige faggrupper.
 • Er reflekterende og har evne til at tilegne dig ny viden.
 • Deltage i tværfaglige konferencer og bidrager med observationer og refleksioner, der har værdi for den unges behandling.
 • Har kørekort og er glad for at køre bil.
Om afdelingen:Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland er fysisk placeret på tre matrikler, og ud over Døgnafsnit i Esbjerg/Døgnafsnit i Aabenraa rummer afdelingen også ambulatorier i Vejle, Esbjerg og Aabenraa. Der er en funktionsleder tilknyttet hvert afsnit, som i samarbejde med de faglige ledere varetager den daglige ledelse af afsnittene.

Praktiske oplysninger:
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved funktionsleder Anne-Mette Nørregaard tlf. 99447304 eller mobilmedarbejder Lars Knutzen tlf. 23328877Ansøgningsfrist d. 5. juli 2022 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt den 7. juli 2022Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner.

Kontakt

Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland (Esbjerg)

Gl. Vardevej 101
6715
Esbjerg N
Tlf: 99447304
Praktisk information
Oprettet:
17-06-2022
Udløber:
05-07-2022
Kviknummer:
LJA-83731628
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed