180
180
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
180
180
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-08-2022

Nattevagt med psykiatrisk og socialpædagogisk erfaring til døgninstitutionen Ungehuset Emdrup

Genopslag

Er du ambitiøs på dine egne, dine kollegaers og de unges vegne? Så er du måske netop den vågne nattevagt, Center for Socialpædagogik og Psykiatri leder efter til en fast stilling i Ungehuset Emdrup.


Ungehuset Emdrup er en behandlingsinstitution for unge mellem 13 og 18 (23 år) med svære psykosociale og psykiatriske vanskeligheder. Huset rummer 20 unge, som vi i stadig stigende grad støtter i inklusion i almenfællesskaber, så de får chance for at leve selvstændige og meningsfulde liv på lige vilkår med deres jævnaldrende. Det gør vi bl.a. gennem botræning, arbejdstræning, uddannelsesstøtte og ved at hjælpe den enkelte med at få skabt struktur og overblik over sin hverdag.

Som vågen nattevagt arbejder du primært i den unges hjem her på institutionen. Der er en sovende rådighedsvagt, som du kan kontakte i tilfælde af akut opståede situationer. Du har gøremål i løbet af natten, som fx at skulle bage brød til de unge, rengøre ovn m.m.

Målgruppen
I Ungehuset Emdrup bor unge med meget forskellige psykiatriske og psykosociale vanskeligheder. Gældende for dem alle er, at deres udfordringer er komplekse, selvom de kognitivt befinder sig inden for normalområdet.

Målgruppen er unge, som

 • lider af psykoser, skizofreni, bipolare lidelser, autismespektrumforstyrrelser samt personlighedsforstyrrelser (dog ikke voldsomt udadreagerende)
 • har sidevanskeligheder (komorbiditet) som angst, depression, OCD, spiseforstyrrelse eller ADHD
 • har adfærdsmæssige vanskeligheder, der kan vise sig ved selvskadende adfærd, selvmordstrusler eller selvmordsforsøg, affektlabilitet og et mindre brug af rusmidler, der ses som sekundær følge af deres psykiske og psykosociale vanskeligheder (selvmedicinering)
Om Ungehuset Emdrup
Ungehuset Emdrup står foran en omstrukturering, hvor vi nedlægger en afdeling og åbner en ny. Vi er i proces omkring flere ting i den sammenhæng, men når du tiltræder din stilling, vil de fleste ting være på plads. Dermed vil der være ro i hverdagen omkring de unge.

I Ungehuset Emdrup arbejder vi miljøterapeutisk ud fra kognitiv adfærdsterapi (KAT). Derudover arbejder vi med metoderne Low Arousal og MI (motiverende samtaler).

Vi arbejder professionelt med dokumentation i dagligdagen ud fra en særligt udviklet metode. Ved brug af metoden sætter vi sammen med den unge enkle, tydelige og handlingsrettede mål for behandlingsarbejdet.

I Ungehuset er der ca. 40 medarbejdere fordelt på fast personale, faste afløsere og vikarer. Personalegruppen er meget engageret og består primært af pædagoger. Derudover er der ansat sundhedsfagligt personale, socialrådgiver og psykolog.

Vi anbefaler, at du orienterer dig og læser mere om vores institution, centret og vores tilbud og indsatser på Børnesocialpsykiatri (kk.dk).

Vi lægger vægt på, at du

 • har målgruppeerfaring
 • er uddannet pædagog og brænder for målgruppen
 • har bred erfaring i at arbejde med udsatte unge
 • har erfaring med arbejde inden for det psykiatriske felt
 • er psykisk robust
 • er fleksibel og har interesse, engagement og en positiv tilgang til at indgå i den løbende udvikling af institutionen
 • har kendskab til kognitiv adfærdsterapi, Low Arousal og mental parathed
 • kan arbejde i dokumentationssystemer
Det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde i nattevagter. Der vil være en vågen nattevagt på hver af de af to afdelinger.

Som medarbejder hos os bliver du en del af en institution med høj faglighed, godt kollegaskab og tillidsbaseret ledelse. Vi vægter en sund arbejdskultur med respektfuldhed og med rummelighed som nøgleord.

Vi tilbyder en arbejdsplads med

 • et drivkraftigt og udviklende arbejdsmiljø
 • mulighed for løbende kurser og uddannelser og personlig udvikling
 • et spændende arbejde med mange opgaver og tværfagligt samarbejde
 • ekstern supervision
 • behandlingsmæssig sparring med kollegaer og intern psykolog
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.
I stillingen er arbejdstiderne fra 22.30 til 7.30 i syv døgn, hvor efter du har fri i syv døgn. Friugerne ligger i lige uger.
Vi ønsker stillingen besat den 1. september 2022 eller snarest muligt.
I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Barrit Kraft på 2169 7887 eller afdelingsleder Pernille Munthe på 2437 0577.

Søg via linket senest søndag den 28. august 2022
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV og uddannelsesbevis.
Samtaler afholdes løbende.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 23236577
Praktisk information
Oprettet:
10-08-2022
Udløber:
28-08-2022
Kviknummer:
LJA-83918382
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed