160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 25-11-2021

Nattevagt søges til Bofællesskabet Vintervej - BORGERCENTER VEST

Nattevagt søges til Bofællesskabet Vintervej

30 timer om ugen, tiltrædelse efter aftale

 

Beboerne:

Vi er 36 glade og rare beboere, der alle har et udviklingshandicap. De fleste af os er også lidt oppe i årene, så vi kan have brug for hjælp til mange forskellige ting, - også om natten.

Vi har et fast hold af nattevagter, som vi er meget glade for. Desværre for os skal en af dem nu prøve noget andet.

De er altid 2 på arbejde ad gangen, og så er de her i 10 timer (22.00-08.00), så de har også nogle gange fri flere dage i træk.

 

Medarbejderne:

Vi er en stor, tværfaglig personalegruppe, der mangler en kollega til nattevagt. Vi er pædagoger, social- og sundhedsassistenter og mange andre faggrupper.

Vi arbejder ud fra Fælles Fagligt Fundament, som bygger på Etik, Livsmestring og Dialektisk Handicapforståelse, og vores metoder bygger på KRAP og EDEN.

Vi ønsker os en kollega, der lige som os vil beboerne det bedste og altid har deres selvbestemmelsesret og trivsel i tankerne.

Og så ønsker vi os en kollega, der har en positiv indstilling og gerne vil samarbejdet.

 

Lederne:

Vi vil gerne byde velkommen til en medarbejder, der har relevant uddannelse og erfaring. Det kunne f.eks. være fra plejesektoren, psykiatrien eller det socialpædagogiske område.

Vi lægger vægt på, at du er ansvarsbevidst og stabil, samt at du både kan handle selvstændigt og være en teamplayer.

Vi ønsker, at du kan stå inde for Aarhus Kommunes værdier, som er: Troværdighed, respekt, engagement og sammenhæng.

Vi vil sætte pris på, hvis du ønsker kontinuerligt at udvikle din faglighed. Ikke kun på kurser o.l. men også via daglig sparring med kolleger.

 

Og det formelle:

  • Arbejdstiden er gennemsnitligt 30 timer om ugen.
  • Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst for området. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  • Ansættelse er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
  • Yderligere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Rikke From på telefon 41 85 88 72 eller afdelingsleder Lone Christensen på telefon 41 85 61 08.

Ansøgning:

Klik på ”ansøg” nedenfor for at udfylde din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering på e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Kopi af uddannelsesbevis skal vedlægges.

Ansøgningsfrist 16. december 2021


Om os
Bofællesskabet Vintervej er en del af Borgercenter Vest. Bofællesskabet er 6 år gammelt og er bygget specifikt til målgruppen, som er borgere med udviklingshæmning og aldersrelaterede udfordringer. Vi har kontinuerligt fokus på, at Vintervej skal være et sted, hvor det er rart at bo, arbejde og komme på besøg. Vi vægter den gode stemning højt. Vintervej skal ikke bare være et sted, hvor man bor, - det skal være et sted, hvor man lever!

Borgercenter Vest er en del af Voksen, Job og Handicap, Aarhus Kommune. Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi er innovative og tilbyder gerne nye og utraditionelle løsninger for at understøtte borgernes selvbestemmelse og livsmestring bedst muligt i samarbejde med borgernes netværk.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kolleger arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

16-12-2021

Kontakt

Aarhus Kommune

Vintervej 96
8210
Aarhus V
Tlf: 41856108
Praktisk information
Oprettet:
25-11-2021
Udløber:
16-12-2021
Kviknummer:
LJA-83009826
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed