240
240
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
240
240
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Esbjerg kommune

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 19-07-2022

Nattevagt til Botilbud Sjællandsgade

Botilbuddet søger en Socialfaglig medarbejder til nattevagtsstilling med start 15. oktober 2022 eller hurtigst herefter.
                            
Botilbuddet Sjællandsgade er placeret under Center for Misbrug & Udsatte ved Esbjerg Kommune.
Borgerne bor i egen bolig ud fra boliglovens § 105 og vi yder støtte til borgeren ud fra servicelovens §85. Vi har i tilbuddet en fælleslejlighed hvor der er mulighed for at komme og få et måltid mad, medicin og socialt samvær.

Du kender os måske fra dokumentaren ”Det sindssyge farlige arbejde” men vi rummer meget mere end det, der vises på 45 minutter og derfor er hverdagene også fyldt med små stjernestunder.  

Vi arbejder med den målgruppe, der beskrives som mennesker med dobbeltdiagnoser.
Det vil sige, at her bor mennesker med psykiske udfordringer og misbrugsproblematikker, der har et særligt behov for omsorg og støtte og som har særlige sociale og adfærdsmæssige udfordringer
 
Du skal sammen med dine kolleger understøtte og udvikle vores beboeres kompetencer via nærvær, motivationsarbejde og delmål, så de bliver i stand til at have et hverdagsliv, så tæt på det almindelige som muligt, der understøtter selvstændighed og højner livskvaliteten.

Din indsats om natten skal være medvirkende til at skabe trygge rammer i nattetimerne og gennem en pædagogisk indsats give borgerne de bedste forudsætninger for en sund døgnrytme.
Som nattevagt skal du varetage praktiske opgaver og derfor er vores nattevagter en vigtig medspiller i at få husets drift til at fungere.
 
Arbejdstiden er 32 timer fordelt på skiftevis 2 vagter den ene uge og 5 vagter den næste uge, hvilket indebærer vagt hver 2. weekend.
Der vil altid være 2 nattevagter på arbejde.
Du skal deltage i personalemøder og være interesseret i at få et kompetenceløft.
 
Vi forestiller os, at du har følgende profil

Vi søger en Socialfaglig medarbejder, der er rummelig og vedholdende i relations arbejdet. En medarbejder der kan navigere i til tider kaotiske situationer uden at miste overblikket. En medarbejder der tager sig selv alvorligt og kan sige til og fra og som er loyal overfor de beslutninger, der er truffet.

En medarbejder der tager ansvar for at løse praktiske opgaver og forstår vigtigheden i at løfte disse for at få huset til at fungere. Kan indgå i et team sammen med din nattevagtskollega og øvrige kolleger. Kan sikre gode overgange mellem vagtlagene ved aktiv deltagelse i overlap. Gennem reflektion og sparring støtte op om det faglige fundament og derved også bidrager til det gode arbejdsmiljø, der er i Sjællandsgade.
Du må gerne have erfaring fra området men er ikke et krav.

Vi tilbyder

Et udfordrende og afvekslende job med kompetente og engagerede kolleger, der virkelig brænder for denne borgergruppe.
Der tilbydes supervision 4 gange om året, samt mulighed for sparring med kolleger og ledelse.

Du er velkommen til at kontakte tilbudsleder Majbritt Kjems Søberg på telefon 23 46 72 91.
 
Løn i henhold til overenskomsten, herunder lokal løndannelse.

Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres.

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 22. august. 2022

Ansættelsessamtaler: fredag den 26. august 2022

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på "send ansøgning" nederst og vedhæft din ansøgning, dit CV samt relevant dokumentation.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Esbjerg kommune

Sjællandsgade 10
6700
Esbjerg
Praktisk information
Oprettet:
19-07-2022
Udløber:
22-08-2022
Kviknummer:
LJA-83842682
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Tønder Kommune
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Frist:
26-08-2022
Samstyrken
Varde, Syd- og Sønderjylland
Frist:
25-08-2022