155
155
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
155
155
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Kanstrupgaard Forsorgshjem

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-06-2022

OFSI søger socialpædagog til bostøtte!

Organisation for Social Indsats blev etableret i 2020 og drives med henblik på at skabe sociale indsatser, der tilgodeser socialt udsattes behov.
Vores idégrundlag er bygget på vores faglige tilgang til vores ydelser, og vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang af den enkelte borgers ståsted i livet. Vores højeste prioritet er at hjælpe vores borgere til at mestre egen tilværelse i egen bolig, hvilket vi er gode til og derfor søger igen.
OFSI ApS driver forsorgshjem, der ligger i Skelund, 9560 Hadsund samt Dalbyneder, 8970, samt driver støtte der foregår i borgerens eget hjem. Vi søger pt. pædagoger, der skal hjælpe til i vores støtteteam, men du vil også få enkelte vagter på forsorgshjemmet. 

Hos os får du:

En fagligt bred sammensat personalegruppe, idet vi har mange alsidige opgaver, som skal løses, hvorfor du skal prioritere samarbejde og løbende kollegial sparring højt. Borgergruppen er ligeledes bredt sammensat, og beboerne har ofte komplekse og sammensatte sociale problemer, som både kræver socialpædagogisk og socialjuridisk støtte. Der er socialrådgiver til rådighed til sparring i dagligdagen. Ligeledes har vi sundhedspersonale ansat, som du også kan sparre med.

Hvad vi søger:

Du kan være uddannet pædagog eller SSA – det kan også være, at du er uddannet socialrådgiver eller er ufaglært, og hvor du kan se dig selv i stillingen.
Du skal kunne arbejde selvstændigt, tage ansvar, være igangsætter og kunne indgå i et team. Derudover skal du være interesseret i at arbejde og lære nyt omkring metoder systematisk.
Hovedopgaverne vil være socialpædagogisk støtte. Støtten inkluderer alt fra ADL-opgaver til sociale aktiviteter. Endvidere fokus på socialisering i nærmiljø. Der vil være fysisk arbejde, herunder rengøring, hjælpe borgeren med at komme på plads i egen bolig og generelt alt hvad du og jeg skal i vores hverdag – det skal borgerne ofte have hjælp til. Der vil ligeledes være brug for støtte og ledsagelse til egen læge, kriminalforsorgen, psykiatrien m.m.

Vi forventer, at du:

  • Har kendskab til IT (der er journalisering ved hver kontakt)
  • Har god sans for at spotte udviklingsmuligheder hos den enkelte borger
  • Har interesse i vores målgruppe – udsatte voksne

Personlige kompetencer:

  • Gode kommunikations- og formidlingsevner
  • Kan arbejde tværfagligt og samarbejde positivt på flere organisatoriske niveauer
  • Kan udøve selvledelse ved selvstændigt at begå sig inden for fastsatte rammer
  • Er teamplayer og bidrager til et godt og positivt teamsamarbejde, hvor forskelligheder ses som en styrke
  • Kan tilegne sig nye arbejdsopgaver og nye metoder samt tilpasse sig nye rammer i en hektisk arbejdsdag
  • Kan bevare overblikket i en travl hverdag samt arbejde systematisk
  • Er frisk på at hjælpe borgeren, det kan f.eks. være flytning, rengøring i form af ADL-træning osv.

Information og ansøgning:

Vi søger helst fuldtidsansatte, men vi har også brug for deltidsansatte til f.eks. weekendarbejde. Der er mulighed for ekstra timer, hvis man ønsker dette.

Arbejdstiden kan være på alle tider af døgnet samt ligge 365 dage året rundt.

Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse. Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Da arbejdet kan indeholde kørsel, så er det et krav, at du har kørekort og er villig til at stille egen bil til rådighed.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Kanstrupgaard Forsorgshjem

Mølbakvej 56
9560
Hadsund
Praktisk information
Oprettet:
09-06-2022
Udløber:
04-08-2022
Kviknummer:
LJA-83702975
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Torslevgaard
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
30-06-2022