160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OPHOLDSSTEDET BOLLER SKOV

|
Østjylland
|
Indrykket 06-12-2021

Opholdsstedet Boller Skov søger pædagog!

På Boller Skov søger vi en pædagog med stærke faglige kompetencer, gode evner i skriftlig dokumentation og ikke mindst en unik evne til at bruge et fælles tredje til at skabe relation og udvikling.

Vi har i øjeblikket 7 børn boende på Boller Skov, som fordeler sig i alderen 9-16 år. Vi foreslår, at du hopper ind på vores hjemmeside og læser lidt mere omkring Boller Skov og målgruppen. Her kan du også blive lidt klogere på, hvad vi er for en størrelse – og hvilken pædagogisk tilgang vi har.

Vi er muligvis lidt utraditionelle i vores stillingsopslag. Men vi forventer, at dit CV er fyldestgørende, hvorfor du ikke behøver at bruge energi på at beskrive dette.

Du skal heller ikke være optaget af at ramme nogle ”keywords” fra opslaget her – det er vi nemlig ikke selv optaget af. Ligesom du heller ikke skal tænke så meget over at beskrive, at du er en ”rummelig person”, er ”god til at holde mange bolde i luften” eller, at du er ”selvstændig, men også en team-player”. Alt dette, snakker vi om til jobsamtalen, hvor vi kan få et reelt indtryk af hinanden.

Fokuser i stedet på at beskrive din største oplevelse, din vildeste rejse, din største udfordring, din mest mindeværdige sejr, din passion for noget, dine drømme eller noget helt andet. Du vælger selv. Vi ønsker blot at blive klogere på dig, hvem du er, hvad du brænder for og hvad du har af kvaliteter.

Giv os et lille glimt af noget, der får nysgerrigheden frem og lyst til at høre mere om dig. Et billede af hvad du ’bringer til bordet’, så vi kan tage stilling til, om dette er det bedste match for børnene, personalegruppen og ikke mindst dig.

Den perfekte ansøgning er den der belyser, hvilke evner, interesser og synspunkter, du kan bidrage til huset med. Vi har ikke en tydelig retning på, hvilken profil vi er på udkig efter. Vi er mere optaget af, at du skinner igennem med noget, som vi ikke allerede kan og har.

Pædagogstillingen er en fuldtidsstilling med start 1. februar 2022 (eller 1. januar). Arbejdstider er døgn, aften og weekends samt ferier. Stillingen kræver, at du er uddannet pædagog, har kørekort og ren straffe- og børneattest.

Vi henviser til vores hjemmeside ift. yderligere informationer: www.bollerskov.dk

Man er velkommen til at ringe til Boller Skov på 75647508 og forhøre sig hos personalet, hvis der er behov for uddybning af noget.

Der er ikke mulighed for besøg, før en eventuel samtale.

Ansøgningen sendes til: mail@bollerskov.dk

Kontakt

OPHOLDSSTEDET BOLLER SKOV

Boller Slotsvej 6
8700
Horsens
Praktisk information
Oprettet:
06-12-2021
Udløber:
22-12-2021
Kviknummer:
LJA-83061241
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed