154
154
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
154
154
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Skanderborg Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 23-06-2022

Pædagog 30-37 timer ugentligt på Sølund, Aktivitetscentret Bavnebjerg

Vi ønsker i Aktivitetstilbuddet at skabe et tværfagligt team, så vi igennem de mange fagligheder kan skabe et holistisk syn på vores borger.

Vi tilbyder

 • Tværfagligt samarbejde
 • Masser af efteruddannelse og kurser igennem VISS
 • Indflydelse på arbejdsopgaver
 • Kæmpe erfaring i varigende socialpædagogiske tilgange og metoder.

Vi har derfor brug for dig og dine evner og viden inden for
 • IKT
 • Tilrettelæggelse af en meningsfuld dagligdag.
 • Rehabiliterende tilgang til ADL.
 • Relation opbyggende tilgange.
 • Pårørende samarbejde.
 • Inkluderende tilgange.
 • Kompenserende tilgang.

Arbejdet ligger mellem 6.30 og 15.30 på hverdage og er indbefattet deltagelse i morgenplejen i bo-grupperne.
AC er åben fra ca. 9.00 og 15.30.

AC består af 15 borger fra alle 3 ”huse”. Det er et intern tilbud, hvilket betyder at der både er lokaler på matriklen hvor der tilbydes aktivitet, men at aktivitetstilbuddet også kan ligge i husene eller i lejlighederne. Arbejdet består i at yde en indsat for den enkelte i form af et aktivt levet liv, hvor man sammen og hver for sig tilbydes aktiviteter med indhold. Aktiviteterne er sammensat med borger fra alle bo-grupper og man vil derfor arbejde med borger der har meget forskelligartet fysiske og kognitive vanskeligheder.

Hus A består at 7 borgere samt to aflastningspladser. Borgergruppen består af udviklingshæmmede og borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Her er der primært behov for hjælp til at strukturere og håndtere dagligdagen. Der anvendes visuelle struktur - samt kommunikationsmetoder.

Hus B består ligeledes af 7 borgere samt en aflastningsplads. Borgergruppen består af udviklingshæmmede borgere med fysiske handicap. Arbejdsmetoderne i denne enhed tager udgangspunkt i sanseintegration, velfærdsteknologi samt kommunikationsmodeller.

Hus C består af 8 borgere. Borgergruppen består af udviklingshæmmede borgere med psykiatriske tillægsdiagnoser. Metoderne er LA2 samt jeg-støttende samtaler.

Fælles for alle husene er, at vi gennem relationer, værdighed, meningsfuldhed og mangfoldighed, tilfører håb, drømme og udvikling til det enkelte individ.

Vores filosofi og faglige tilgang
Hos Bavnebjerg arbejder vi ud fra filosofien Gentle Teaching. Gentle Teaching er en filosofisk tilgang til det pædagogiske arbejde, hvor den professionelle omsorgsperson begynder med at reflektere over sin egen evne til at udvise nænsomhed, varme og være kærlig uden betingelser. Mennesker skal støttes – ikke tilpasses. Kærlighedsbegrebet er i spil ud fra perspektiver som næstekærlighed, moderkærlighed og den professionelle kærlighed, hvor man hjælper et andet menneske til at hjælpe sig selv.

Vi er en organisation, som prioriterer faglighed højt, hvorfor man som ansat, automatisk er tilknyttet obligatoriske kurser i de tilgange og metoder som Landsbyen Sølund bygger på. Herudover er vi tilknyttet VISO certificerede konsulenter fra VISS, som bidrager med faglig- og sags supervision, udredning af borgeren, samt agerer tovholdere på temadage.

Af faglige metoder arbejder vi med Low Arousal (LA2), neuropædagogik, sanseintegration, KRAP, ADL.

Om Landsbyen Sølund
Landsbyen Sølund er en boform og et aktivitetstilbud for mennesker med betydelig og varigt nedsat psykisk og fysisk funktionsniveau. Med borgerne i centrum skaber Landsbyen Sølund, nationalt og internationalt, toneangivende viden baseret på unik specialpædagogisk og evidensbaseret praksis.
Med afsæt i et højt specialiseret og flerfagligt miljø fremmer Landsbyen Sølund individuelle og fælles udfoldelses- og udviklingsmuligheder for borgere med særlige behov.

For altid at have et team, som kan danne rammen om et fagligt højt miljø, bliver personalet naturligt opkvalificeret i de metoder og tilgange som benyttes gennem VISS-konsulenter

Se mere om os på Sølunds hjemmeside.

Bavnebjerg ligger ved foden af Himmelbjerget i de utroligt smukke omgivelser omkring Ry.
Bo- og aktivitetscenteret er godt placeret med kun 10 minutters kørsel fra motorvejen og 3 km. fra togstationen i Ry.


For nærmere info

om stillingen kontaktes daglige leder Tanja Vølund på telefon 51 68 62 06 eller mail tanja.volund@skanderborg.dk

Frist
7. juli 2022

Vi ansætter løbende.
Sidste samtaler forventes afholdt den 14. juli 2022.

Stillingen er med ansættelse senest 1. september 2022.

Vi gør opmærksom på, at lønsammensætning sker efter de overenskomstmæssige principper i Ny løn og at der ved tilbud om ansættelse rekvireres udvidet straffeattest.

Ved ansættelse skal fremvises et gyldigt kørekort.

Landsbyen Sølund er røg- og alkoholfri i arbejdstiden.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt - ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækst-virksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Skanderborg Kommune

Hårbyvej 1 Fiirgårde
8680
Ry
Tlf: 87947000
Praktisk information
Oprettet:
23-06-2022
Udløber:
07-07-2022
Kviknummer:
LJA-83752585
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Trancit - Skanderborg
Skanderborg, Østjylland
Frist:
02-07-2022
Skanderborg Kommune
Skanderborg, Østjylland
Frist:
26-06-2022
Region Midtjylland
Norddjurs - inkl. Anholt, Østjylland
Frist:
01-07-2022