183
183
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
183
183
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykiatrisk Center Ballerup

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-12-2021

Pædagog med interesse for psykiatriske patienters ressourcer og recovery, Psykiatrisk Center Ballerup

Ønsker du et arbejde, hvor du kan se, at du gør en forskel gennem patienternes personlige udvikling? Vi søger kolleger til vores intensive afsnit, der ud fra en pædagogiske tilgang kan styrke vores behandling og recovery indsats. Du bliver tilknyttet intensive afsnit 6. Her modtager vi patienter indenfor hele det psykiatriske spektrum, til både korte og længerevarende indlæggelser – hvor der er god mulighed for at stabilisere patienten, danne stærke relationer, samt at følge udviklingen gennem sygdomsforløbet.


Arbejdsopgaver og ansvarsområder Du kommer til at indgå som en del af plejepersonalet. Det betyder, at du skal være kontaktperson og medansvarlig for udvalgte patientforløb, hvor du har ansvaret for at bidrage med det pædagogiske perspektiv og deltager i behandlersamtaler, pårørendesamtaler og netværksmøder

Dertil bliver dit fokusområde at anvende afsnittets miljø som middel til læring og træning af sociale færdigheder i forbindelse med f.eks. eksponering, relations dannelse og aktiviteter – herunder samarbejde med patienten om at afdække dennes interesser, ressourcer og muligheder for at indgå i aktiviteter på forskellige niveauer såvel indenfor som udenfor afsnittet.


Hvorfor skal du søge job hos os?

  • Vi skal til at genåbne afsnittet efter at have været sammenlagt med naboafsnittet i en kortere periode . Du har derfor muligheden for at sætte DIT faglige præg på afsnittet!
  • Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Du vil få et langt introduktionsforløb hvor du tildeles en mentor, samt får støtte fra dine øvrige kollegaer. Hertil kommer du på særlige kurser i sygdomslære og lovgivning samt konflikthåndtering og deeskaleringsteknikker.
  • Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og sammen prøver at skabe de bedste rammer for patienternes recovery.
  • Vi lægger stor vægt på det gode tværfaglige samarbejde, den faglige sparring og konstante udvikling af den psykiatriske sygepleje, hvor dine refleksioner, kompetencer, personlige og faglige ressourcer kan være med til at understøtte ovenstående.
  • Vi starter hver vagt med en ”check ind” runde, hvor vi lytter til hinanden og planlægger dagen sammen på bedste vis.


  • Vi har supervision en gang hver 14. dag, med vores egen specialpsykolog, som kender afsnittet og de udfordringer vi har og derfor kan støtte os i de udfordringer, vi møder dagligt.
Nysgerrig? Du er meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Amir Bacic på 21120153 eller amir.bacic@regionh.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen, eller vil høre mere om afsnittet.


Om dig
  • Du har er uddannet pædagog (professionsbachelor eller den tidl. Socialpædagoguddannelse) og har fokus på individets ressourcer og motivation.
  • Du ser mulighederne i det tværfaglige samarbejde om psykiatrisk patientforløb.
  • Du er god til at kommunikere og udviser respekt og nærvær overfor patienterne, dine kolleger og samarbejdspartnere.
Ansættelsesvilkår Stillingen er på fuldtid i blandede vagter, med weekendvagter hver 2. weekend og mulighed for senere at gå over til hver 3. weekend.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse efter aftale.


Vi glæder os til at høre fra dig Du bedes uploade CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning via linket på siden.

Ansøgningsfristen er den 16. januar 2022. Vi indkalder løbende til samtaler.Psykiatrisk Center Ballerup Vi er et stort universitetshospital i vækst. Centeret har en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og ca. 160 sengepladser. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kontakt

Psykiatrisk Center Ballerup

Maglevænget 6
2750
Ballerup
Tlf: 38646162
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2021
Udløber:
16-01-2022
Kviknummer:
LJA-83125288
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed