201
201
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
201
201
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OLIVIA DANMARK A/S

|
Lolland & Falster
|
Indrykket 08-01-2022

Pædagog søges til aflastningsopgave omkring dreng på 8år med erhvervet hjerneskade i Guldborgsund

Brænder du for at være en tæt støtte og en klippe for en skøn dreng, der har brug for nære rammer og tæt struktur? Er du uddannet pædagog eller lærer og har erfaring med børn med erhvervet hjerneskade, så er det måske dig, vi søger. Med denne stilling får du et job, hvor du får tæt kontakt til en dreng med brug for særlig støtte, og hvor dine pædagogiske færdigheder kan gøre en forskel.Drengen kom sammen med sin familie ud for en bilulykke i 2018. Han fik ved uheldet en hjerneskade og svære kranie- og ansigtknoglebrud. Drengen har siden hen gået i en specialbørnehave og nu i en specialklasse med 5 andre elever. Her går han mandag-torsdag kl. 8-10, hvorfor der er brug for aflastning når han kommer hjem.

Drengen sover middagslur hver dag mellem 12-13, for at indhente energi til resten af dagen.

Han bliver let overstimuleret og er udfordret ifht. opmærksomhed og impulsivitet. Ligeledes er han sårbar overfor skift ifht. rutiner i dagligdagen. Drengen er opsøgende og vil gerne kontakt til både børn og voksne. Han er en glad dreng, men kan også opleves frustreret og selvkritisk over egne præstationer i dagligdagen. Han er glad for udeliv, adspredt over hele dagen i mindre doser. Dette i form af legeplads, skovture, spille bold mm. Det forventes derfor at du ligeledes sætter pris på dette. Han er god til brætspil med voksenguidning og er sprogligt veludviklet.

Drengen bor i Guldborgsund sammen med sin lillesøster på 7 år, mor og far.Din profil

For at trives i denne stilling forestiller vi os, at du er:

  • Anerkendende og vant til at arbejde helhedsorienteret
  • Opsøgende, initiativrig og vedholdende i din kontakt
  • Tilpasningsdygtig i forhold til at tilpasse din indsats, så den matcher familiens behov
  • Rummelig og i stand til at tilføre ro til det kaos, som familien ofte oplever i deres livssituation
  • Bekendt med autismepædagogik, ADL adfærdstræning, low arousal, samt narrative fortællinger..
Vi forventer herudover, at du har en relevant pædagogisk uddannelse samt erfaring med at arbejde med vores målgruppe. Du trives med et arbejde med skiftende arbejdstider, som du i perioder selv er med til at tilrettelægge ud fra familiernes behov og kommunens bevilling. Du har lyst til at arbejde tværfagligt og deltage i møder med samarbejdspartnere. Du arbejder herudover systematisk og det falder dig naturligt at journalisere og dokumentere dit arbejde.

Der arbejdes med pictogrammer i hjemmet og det forventes at du er med til at udarbejde en dagsstruktur for aflastningen i hjemmet, i samarbejde med familien og din teamleder.Hvad kan vi tilbyde

Vi kan tilbyde dig et meningsfuldt arbejde på 15 timer i pr. uge, hvor din indsigt og indsats kommer til at betyde en verden til forskel for vores familier.

Vagterne er tilrettelagt som følgende pr. uge:

Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10-14, samt fredag kl. 13-16

Du skal være indstillet på fleksibilitet ifht. dine arbejdstider, da familiens behov løbende kan ændre sig. Vi arbejder med frihed under ansvar og der er mulighed for at få indflydelse på udviklingsopgaver.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og er derfor sikret en række grundvilkår. Løn efter kvalifikationer.

Du vil få en fast teamleder, som du kan sparre med og herudover tilbyder vi undervisning i Olivia Academy-regi.Ansøgning og kontakt

Vi kalder løbende til samtale og lukker annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Therese Pettersson på tlf. 8888 7171.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt

OLIVIA DANMARK A/S

i privat hjem
2660
Brøndby Strand
Tlf: 88887171
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2022
Udløber:
12-02-2022
Kviknummer:
LJA-83198462
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed