160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 01-12-2021

Pædagog søges til et vikariat - Bofællesskabet Bronzealdertoften

Bofællesskabet Bronzealdertoften mangler en pædagog hurtigst muligt.

Om jobbet:
I Bofællesskabet Bronzealdertoften har vi fokus på at skabe gode rammer for det pædagogisk arbejde, samt trivsel og livskvalitet for både borgere og medarbejdere.

Personalegruppen består af 10 socialpædagoger til vejledning af borgerne. Vi arbejder dag, aften samt hver 3. weekend. Herudover har vi vores egen køkkenleder samt vågen nattevagt. Bronzealdertoften er et bofællesskab med døgndækning til voksne med udviklingshæmning, der har varieret brug for pædagogisk støtte og vejledning til at strukturere hverdagen, indgå i sociale sammenhænge og opretholde og udvikle sociale netværk.

Vi arbejder på at styrke den enkelte borgers selvværd og selverkendelse, selvstændighed og livskvalitet, bevare sociale relationer og opretholde et arbejde eller beskæftigelsestilbud. Vi tilpasser støtten til den enkelte borgers ønsker og behov. Sammen med hver enkelt borger udarbejder vi en delhandleplan med mål for den pædagogiske indsats.

Der er 31 toværelseslejligheder fordelt på tre etager. Lejlighederne har en entré, stue med køkken, soveværelse og badeværelse. Boligerne er organiseret i to afdelinger, med 11 og 20 boliger i hver afdeling. Borgerne i afdelingen med 11 boliger modtager pædagogisk støtte svarende til et opgangsfællesskab, mens borgerne i afdelingen med de 20 boliger modtager mere omfattende støtte og har brug for nattevagt.

Vi søger dig og du har:

 • Erfaring med at støtte borgere med udviklingshæmning.
 • Er god til at strukturere, motivere og udfordre i trygge rammer.
 • Er involverende, inddragende og respektfuld i mødet med borgere og kollegaer.
 • Står solidt på begge ben, er stabil og kan tilpasse praksis ift. at hver dag er forskellig.
 • Trives med en høj grad af selvstændigt arbejde.
 • Har smil og humor

Vi ser positivt på erfaringer og kompetencer med anvendelse af relevante metoder eksempelvis: KRAP, Neuropædagogik og Åben Dialog, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder:

 • Helt fantastiske borgere og faglig dygtige medarbejdere
 • En arbejdsplads med fokus på udvikling af et stærkt fagligt fællesskab og et sundt psykisk arbejdsmiljø.
 • En arbejdsplads der ønsker dit aktive bidrag til udvikling, fagligt og kulturelt.
 • En arbejdsplads der stiller gensidige forventninger, og viser du er vigtig.
 • Fokuseret kompetenceudvikling.
 • En arbejdsplads hvor vi vil smitte med begejstring.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 37 t/u. 

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Jette Parnset på telefon +4541854835.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  04.01.2022 kl. 23.59

Samtaler finder sted den 10.01.2022
 
Om os
Borgercenter Vest er en del af Voksne, Job og Handicap i Aarhus Kommune. Vi er et center i vækst og udvikling, hvor du vil blive en del af et center med en høj faglighed og med et skarpt fokus på kompetenceudvikling. Vi sætter en ære i at inddrage borgere, medarbejdere og det omgivende samfund, når vi skal udvikle nye indsatser og tilbud. 

I Borgercenter Vest arbejder med udgangspunkt i et Fælles Fagligt Fundament der gælder for hele Voksen Job og Handicap. Det pædagogiske metodeafsæt er OCN, KRAP, ASK, Neuropædagogik og Åben Dialog. Derudover har vi i Borgercenter Vest ansvaret for specialet Autisme på tværs af Voksen Handicap. Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi er innovative og tilbyder gerne nye og utraditionelle løsninger og tilbud til vores borgere for at understøtte borgernes selvbestemmelse og livsmestring bedst muligt i et tæt samarbejde med borgerens netværk. 

faelles-fagligt-fundament-pixi-udgave.pdf (aarhus.dk)
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

04-01-2022

Kontakt

Aarhus Kommune

Bronzealdertoften 24,1
8210
Aarhus V
Tlf: 41854835
Praktisk information
Oprettet:
01-12-2021
Udløber:
04-01-2022
Kviknummer:
LJA-83037265
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed