201
201
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
201
201
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brøndby Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-12-2021

Pædagog søges til nyoprettet stilling fordelt i både basisgruppen og børnehaven

Børnehuset Uglebo består af 60 glade børn for delt på vuggestue, børnehave og en basisgruppe, til børn med særlige behov. Vi er et børnehus med forskellige egenskaber og kompetencer, der tilsammen skaber et spændende og lærerigt læringsmiljø for vores børn. 

 

Børnehuset Uglebo er på udkig efter en dygtig pædagog, der har viden om og erfaring med børn med særlige behov. Gruppen består 6 søde børn. Børnenes udfordringer er forskellige, men alle har brug for en overskuelig hverdag med visuelguidning og en fast struktur. Et par af børnene har fået en autismediagnose, imens andre børn endnu ikke er udredt.

 

I børnehaven, er vi med afsæt i den styrkede læreplan, optaget af det gode børneliv, samt at fastholde udvikling af et dagtilbud af høj kvalitet. Vi er optaget af, at skabe deltagelses og handlemuligheder for alle børn, både i de planlagte aktiviteter og i hverdagens rutiner.

 

For os er det vigtigste, at vi kan mærke, at du har visioner på børns og familiers vegne. Du skal brænde for, at få skabt gode læringsmiljøer for alle børn og være nysgerrig på, at få skabt de bedste betingelser for et godt forældresamarbejde.

 

Timerne er fordelt næsten ligeligt imellem basisgruppen og børnehaven. Da vi også arbejder med inklusion, ser vi det som et stor fordel, at vi med den nyoprettet stillingen kan få ansat en pædagoger, der kan være med til at understøtte det gode samarbejde, der er på tværs i mellem det specialpædagogiske og det almene område.

 

Du vil blive en del af en personalegruppe med høj faglighed og et godt humør.

 

Uglebo ligger tæt på stranden, samt tog og bus.

 

Vi ser frem til at møde dig og høre mere om, hvad der optager dig og hvilke kompetencer du kan bidrage med i teamet.

Du er også velkommen til at ringe og høre mere om stillingen. Kontakt Børnehuset Uglebo på 43286220 og spørg efter Anne Mette Minor
 

Ansøgningsfrist:

18-01-2022
 

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

Kontakt

Brøndby Kommune

Strandesplanaden 99
2660
Brøndby Strand
Tlf: 43286220
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2021
Udløber:
18-01-2022
Kviknummer:
LJA-83125495
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed