183
183
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
183
183
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 22-12-2021

Pædagog til botilbud i Skødstrup

ER DU NYUDDANNET ELLER ERFAREN PÆDAGOG?

ER DU NYSGERRIG OG KLAR TIL AT LÆRE NYT?

Så læs med her!

Om Jobbet:

I Skødstrup søger vi en pædagog med en stærk faglighed til et hus i stor udvikling.

Vi er lige nu særligt optaget af, hvordan vi gennem dialog med pårørende kan sikre borgernes trivsel og udvikling optimalt i harmoni med et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder med borgernes individuelle kommunikationsform for at sikre selv- og medbestemmelse.

Er du optaget af at støtte borgere med multiple handicap til at få godt liv med en indholdsrig og meningsfuld hverdag? Har du øje for mulighederne fremfor begrænsningerne? Så har vi måske en plads til dig i en dygtig og tværfaglig personalegruppe, hvor faglighed, ordentlighed og samarbejde vægtes højt.

Bofællesskabet Skødstrup Hus 1, 2 og 3 er et dynamisk og levende døgntilbud for voksne over 18 år med udviklingshæmning/varigt nedsatte fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Der er 3 huse med i alt 25 borgere, og du vil som udgangspunkt være tilknyttet et specifikt hus.

Vi søger en medarbejder, der vil være en del af en hverdag, hvor vi har fokus på, at borgerne udvikler og vedligeholder deres potentialer. Vi tager udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer og behov for hjælp og støtte, og vi har et øget fokus på kommunikation, herunder Alternativ Supplerende Kommunikation.

Den ledige stilling er i Hus 3
I huset bor 7 skønne, unge mennesker, der elsker musik, hygge, sjov og ballade. Fælles for dem alle er, at de har brug for pædagogisk og sundhedsfaglig støtte og omsorg i alle døgnets timer. Nogle borgere kommunikerer verbalt, andre gør ikke. Alle borgere er i eksterne dagtilbud, og vi arbejder tæt sammen om kerneopgaven. Man skal forvente aktiv deltagelse i personlig pleje i forskelligt omfang, ligesom øvrige sundhedsfaglige opgaver (medicinering etc.) er en del af hverdagen i Skødstrup.

Alle borgere har behov for støtte til at strukturere hverdagen og på forskellig vis guides mod størst mulig selvbestemmelse, øget trivsel og så høj livskvalitet som muligt. En stor del af den pædagogiske indsats retter sig mod at skabe tydelighed, genkendelighed og mening i hverdagen - naturligvis med øje for den enkeltes behov og interesser. Opbygning af tætte relationer og gensidige erfaringer gennem oplevelser og samvær er væsentlig del af opgaven.

Du skal forvente forflytninger i dit daglige arbejde, og du kan regne med, at du bliver grundigt oplært, og at vi har fokus på det fysiske arbejdsmiljø. Vi har 2 uddannede forflytningsvejledere på afdelingen

Din profil:

 • Du er uddannet pædagog, gerne med social/special fordybelse.
 • Du har lyst til at arbejde med borgere med multiple handicap og små udviklingstrin.
 • Du har fokus på muligheder, nærmeste zone for udvikling og borgerens livskvalitet.
 • Du kan indgå i et godt og konstruktivt pårørendesamarbejde og har fokus på vigtigheden af dette. De pårørende kender borgeren bedst. Dét lærer vi af.
 • Du har lyst til at indgå i og bidrage til tværfaglighed i teamet, herunder at inddrage dine pædagogiske overvejelser i den fælles opgaveløsning.
 • Du har et godt overblik og kan arbejde fleksibelt og selvstændigt med opgaverne, også når det går stærkt.
 • Du kan kommunikere tydeligt og åbent og er god til at formulere dig både mundtlig og skriftlig.
 • Du har fokus på kvalitet og faglighed i opgaveløsningen.
 • Du er nysgerrig og motiveret for at lære nyt.
 • Du tager ansvar for det gode arbejdsmiljø, dialog og samarbejde.

Derfor skal du vælge os:
I Bofællesskabet Skødstrup kan vi tilbyde:

 • Dygtige og engagerede kolleger i en tværfaglig sammensat personalegruppe, hvor alles faglighed er vigtig.
 • En arbejdsplads med plads til nytænkning og kreativitet. Du får gode muligheder for indflydelse og udvikling.
 • En glad hverdag med fokus på det gode kollegiale samarbejde, trivsel og det gode arbejdsmiljø.
 • Vi har en glad og åben kultur, hvor vi ser en styrke i at samarbejde. Sammen er vi stærkere!
 • En arbejdsplads med et Fælles fagligt fundament for Voksne, Job og Handicap. Vores primære metode er KRAP.
 • Et grundig introforløb til arbejdet. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Din arbejdstid vil ligge i tidsrummet kl. 06.30-23.00 med skiftende vagter. Du skal forvente weekendarbejde hver anden weekend. Der er ansat fast nattevagt. Vi kan være fleksible, hvis du fx kommer med Letbanen, som holder 300 m fra os.

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 32 timer

Tiltrædelse: 01.02.2022 eller hurtigst muligt derefter. Vi venter gerne på den rette kandidat.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Linda Ibsen, tlf. 41858367 eller mail liai@aarhus.dk.

Ansøgning:
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 20.01.2022 kl. 12.00

Om os:
Bofællesskabet Skødstrup Hus 1, 2 og 3 er en selvstændig afdeling, organiseret i Borgercenter Nord, Voksne, job og handicap, i Magistraten for Sociale forhold og beskæftigelse i Aarhus kommune. Vi arbejder tæt sammen med Bofællesskabet Skødstrup Hus 4 og AC.

I Bofællesskabet Skødstrup arbejder vi ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier om Troværdighed, Respekt, Engagement og Sammenhæng. Vi arbejder med udgangspunkt i Lov om social service, og vores pædagogiske fundament er Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik (KRAP) og ASK.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

20-01-2022

Kontakt

Aarhus Kommune

Tronkærgårdsvej 102
8541
Skødstrup
Tlf: 41858367
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2021
Udløber:
20-01-2022
Kviknummer:
LJA-83133424
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed