192
192
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
192
192
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brøndby Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-01-2022

Pædagog til Idrætsinstitution

Er du vores nye Sangfugl?

 

Nattergalen er certificeret en Idrætsinstitution og et hus med mange muligheder for både børn og voksne.

 Vi mangler en dygtig kollega til vores 2 faste medarbejdere på 37 timer, som begge er uddannede pædagoger, du må meget gerne være interesseret i motorik og bevægelse

Vi prioriterer uddannelse og udvikling højt, og har ambition om hele tiden at udvikle kvaliteten i huset. Vi har en stor personalegruppe, med mange forskelige kompetenceområder – nogle interesserer sig mest for det kreative, nogle inde for bevægelse, sprog mv., hvilket tilgodeses i vores fokusgrupper, som vi holder jævnligt.

 Vi har fået godt styr på de styrkede læreplaner og arbejder aktivt i en evaluerende praksis, der med afsæt i viden, hele tiden justerer vores praksis. Vi prioriterer stuemøder i arbejdstiden. 

Vi finder det vigtigt at du har blik for læringsmiljøet og formår at arbejde tematisk, hvor kun fantasien sætter grænser

Du skal kunne igangsætte aktiviteter der fanger børnenes interesse samtidig med, at du har blik for børnenes selvinitierede lege og perspektiver.

 Nattergalen er kendetegnet ved at have Brøndbys største legeplads, som er indrettet med nyt bålhus, gode kroge at gå på opdagelse i, ligesom der er træer til at kravle i og meget mere.

Vi er beliggende på en tidligere skole og har rigtig gode fysiske forhold som er velholdte.

Vi er stueopdelte, men har også diverse funktionsrum såsom; motorikrum, bibliotek, køkken, kreativt værksted og råder desuden over en stor sal, hvor der laves utallige motoriske aktiviteter.

 

Vi forventer; 

  • At du kan du kan se legen som afgørende for børn udvikling.
  • At, du har gode kommunikative evner både i forhold til de enkelte børn og samarbejdet med forældre og kollegaer
  • At du kan igangsætte fysiske aktiviteter med et Idrætspædagogisk sigte.
  • At du er god til at organisere hverdagen i samarbejde med dine kollegaer.
  • At du kan se det positive i at arbejde hus med mange kulturer 

 

Vi tilbyder et stort hus, med aktive medarbejdere og gode muligheder for ikke at kede sig. Ledelsen i Nattergalen er tæt på som du ser og kan sparre med hverdag.

Der må påregnes møder uden for den normale arbejdstid, herunder 1 årlig personalelørdag. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Børnehuset Nattergalen ved Leder Jens Evald Jørgensen ( 4328 2483 eller Souschef Pernille Dyvekær ( 4328 2472

Ansættelses samtaler holdes løbende.

Løn i henhold til overenskomsten

 

Ansøgningsfrist:

28-01-2022
 

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

Kontakt

Brøndby Kommune

Tybjergparken 4 A
2660
Brøndby Strand
Tlf: 43282483
Praktisk information
Oprettet:
09-01-2022
Udløber:
28-01-2022
Kviknummer:
LJA-83199217
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Job i virksomheden
Frist: 
19-05-2022