160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brøndby Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 30-11-2021

Pædagog til JAC & Aktivitetscenter Vestegnen

Har du lyst til at være pædagog i en stor udviklingsorienteret organisation?

Job & Aktivitetscenter Vestegnen søger en pædagog på 37 timer til teamet Sans & bevægelse pr. 1 februar eller snarest derefter.

Sans og bevægelse er et bevægelses tilbud for borgere med stort kommunikativt og/eller fysisk støttebehov – hvoraf flere er kørestolsbrugere.  Vi har fokus på sansestimulerende aktiviteter, samt bevægelses aktiviteter, der udfordrer og stimulerer borgeren. Vi tror på udviklings og læringsmuligheder for alle mennesker.

Gruppen Sans & Bevægelse er et aktivitets og samværstilbud efter § 104 i serviceloven. Gruppen består af 9 borgere og 6 personaler.

Vi har desuden et tæt samarbejde med fysioterapien og har en fysioterapeut som kommer fast i gruppen 1 gang om ugen.

I Sans og bevægelse arbejder vi med, at skabe rum for personlig og social udvikling, via aktiviteter der bygger på fælleskab og sammenhold, og ikke mindst de små personlige sejre. Vi støtter borgerne i at bevæge sig, bruge kroppen og få fysiske sanseoplevelser hver dag. Vi arbejder med Snoezelen som en integreret del af dagligdagen såvel i gruppens faciliteter som i Snoezelhuset på Langbjerg, som er en del af JAC Vestegnen. Derudover arbejder vi på at få det musiske element ind i vores hverdag.

Vi søger personer der har interesse i at arbejde pædagogisk med krop bevægelse og sanseintegration med borgere, som har et stort støttebehov.

Din profil:

  • Du brænder for at lave bevægelses og sanse aktiviteter sammen med borgerne, og kan se meningen med at bruge bevægelse som pædagogisk redskab.
  • Du kan lide at være fysisk aktiv sammen med borgerne
  • Du er kreativ og kan evt. spille et instrument
  • Du er initiativrig og er frisk på en udfordring
  • Du har overblik og er god til at koordinere både i det små og

I det større.

  • Du er struktureret og trives med at arbejde inden for en fast struktur/ ugeplan
  • Du er ansvarsbevidst og fysisk robust
  • Du kan lide at have det sjovt og har humor.
  • Du sætter samarbejdet højt og tager ansvar for fælles beslutninger i teamet.
  • Du skal befinde dig godt med skriftligt arbejde

Kan du ikke det hele – så overvej alligevel at søge. Måske kan du lige det, vi ikke vidste vi manglede.

Job & Aktivitetscenter Vestegnen

Job & Aktivitetscenter Vestegnen giver tilbud om job, beskyttet beskæftigelse og aktivitets- og samværstilbud til ca. 380 voksne personer med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne jf. Servicelovens § 103 og 104. 
Vores mange tilbud ligger på forskellige adresser i Brøndby Kommune. 
 
Organisationen er dynamisk og udviklingsorienteret og er kendetegnet ved et højt niveau for pædagogisk faglighed, læring, etik, involvering og indflydelse. Organisationen er på alle niveauer opbygget ud fra teamtanken. Se evt. hjemmeside på www.jacvestegnen.dk
 

Løn: Løn- og ansættelses vilkår aftales individuelt efter gældende overenskomst.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte personalet i Sans & Bevægelse på 43283264. Eller funktionsleder Brian Stegmann Nielsen 30668360.

E-mail: brsni@brondby.dk

Samtaler i uge: 3  

Ansøgningsfrist:

02-01-2022
 

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

Kontakt

Brøndby Kommune

Tybjergparken, 2
2660
Brøndby Strand
Tlf: 30668360
Praktisk information
Oprettet:
30-11-2021
Udløber:
02-01-2022
Kviknummer:
LJA-83032632
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed