240
240
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
240
240
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Tønder Kommune

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 07-07-2022

Pædagog til nyt team på Botilbud Rosenvænget

Er du uddannet pædagog og vil du være en del af et arbejdsmiljø, hvor nøglen til succes er vidensdeling? Så er du måske vores nye kollega.

Stillingen er på 30 timer pr. uge. Dine arbejdstider varierer af morgen- og aftenvagter i tidsrummet kl. 7 - 23 samt hver anden weekend.

På botilbuddet Rosenvænget søger vi en ny kollega, til et nyt specialiseret team. Et team der kan indgå i komplekse opgaveløsninger og kan arbejde struktureret og udviklende. Du bliver en del af et nyoprettet team til borgere, der vil og kan mere. Rosenvænget er lige blevet godkendt som §107 tilbud og til erhvervet senskadet. Vi arbejder ud fra dels korte men også lange målopfyldelse. Målene udarbejdes ud fra SMARTE.

Som ny kollega til os, har du lyst til gøre en forskel for den enkelte borger. Din etik, faglighed og ordentlighed er i højsædet og du kan italesætte den, lige såvel som at bruge den. Du indgår i et spændende hus, der er i gang med, at sætte en spændende retning. Derfor er der mulighed for, at netop du får indflydelse på, hvad vi skal være kendt for. Vi sætter en stor ære i, at værdsætte hinandens kompetencer og bruge dem korrekt.

”Bare fordi min vej i livet er anderledes end din, betyder det ikke, at jeg er gået forkert.”

Velkommen til Rosenvænget

Rosenvænget er en del af voksen social området, hvilket vil sige borgere med fysisk og psykisk støttebehov. På Rosenvænget er der lige nu 13 borgere. Da vi har fået en ændret mål udvidelse, i forhold til §107 og erhvervet senskadet, søger vi en ny kollega. Så vil du være med til at sætte retningen, så send din ansøgning til os. Vi lover at det bliver et spændende sted at blive en del af.

Arbejdet med de nye borgere kræver, at du kan arbejde med forskellige pædagogiske retninger, mentalt og fysiologisk. Ikke mindst tør du spørge og lære af dine kollegaer. Ligesom du vejleder dine kolleger, får du vejledning inden for andre områder.

Som dine primære opgaver kommer du blandt andet til at

  • varetage forebyggende og rehabiliterende forløb med borgere og dokumentere disse i KMD Nexus
  • arbejde sammen og holde møder med interne/eksterne faggrupper, heriblandt læger og psykiatere
  • guide og vejlede kolleger, så din faglige viden kommer rundt i huset, og vi sammen opbygger et kyndigt tværfagligt tilbud.

Er du interesseret i stillingen, er du velkommen til at kontakte Helle Golsche Knappe på tlf.  40 27 47 59 eller at ringe direkte til huset på tlf. 40 16 41 97.

Løn og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst og indgåede lokale aftaler, og vi gør opmærksom på at vi indhenter straffeattest inden du bliver ansat.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Tønder Kommune

Tøndevej 47A
6780
Skærbæk
Tlf: 40274759
Praktisk information
Oprettet:
07-07-2022
Udløber:
26-08-2022
Kviknummer:
LJA-83805990
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Vejen Kommune
Vejen, Syd- og Sønderjylland
Frist:
24-08-2022
Tønder Kommune
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-09-2022