160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brøndby Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 06-12-2021

Pædagog til Specialgruppe

Pædagog til Sommerfuglen

 

Vi er kommet i den heldige situation at vores specialgruppe er blevet opnormeret fra 1. januar. Derfor søger vi en ekstra kollega på 37 timer til vores specialgruppe. Ud over dig er der 6 fultidsansatte og en deltidsstilling som alle er uddannede pædagoger og der er ledelse tæt på.  

Brænder du for at arbejde inden for specialområdet i et almindeligt dagtilbud – så søg hos os.

Sommerfuglen er en specialgruppe, der er en del af Børnehuset Nattergalen og derfor en del af et stort aktivt pædagogisk miljø, hvor der er mange muligheder for både børn og voksne.

Specialgruppen er normeret til 12 børn, og børnene visiteres fra et centralt udvalg i kommunen. Børnene har forskellige udfordringer, klassisk inden for diagnoser som ADHD og autismespektret, men også andre udfordringer.  Alle børnene er kendetegnet ved at have brug for noget ekstra i et lille overskueligt Miljø. Vi har opdelt børnene efter deres alder og forudsætninger, og der arbejdes ud fra individuelle handleplaner.

Pædagogikken og metoderne er tilpasset børnenes handleplaner, som pædagogerne udarbejder i samarbejde med PPR. Vi har stort fokus på high–low aerosol, visuel understøttelse (brug af piktogrammer og time-timer) og anvender intensiv interaktion og PECS.

Der gode muligheder for både at arbejde i mindre grupper og individuelt med det enkelte barn i forhold til en konkret handleplan.

Vi er beliggende på en tidligere skole og har gode fysiske forhold, med gode selvstændige lokaler til gruppen. Vi har desuden adgang til diverse funktionsrum sammen med det øvrige hus, såsom; motorikrum bibliotek/fortælleværksted, værksted. Herudover råder vi over en stor sal, hvor der laves utallige motoriske aktiviteter, som ligger godt i tråd med, at vi er idrætscertificeret.
Nattergalen er kendetegnet ved at have gode udearealer, som er indrettet med nyt bålhus og masser af legemuligheder. Vi har også fået en atrium gård med legeplads for vuggestue og sommerfuglen, og fungerer derfor som et meget afskærmet legemiljø for alle vores Sommerfuglebørn.  

Vi forventer:

  • At du har gode kommunikative evner både i forhold til de enkelte børn og samarbejdet med forælder og kollegaer
  • At du er tydelig i dit samvær med børnene, men samtidig evner at finde barnets perspektiv.
  • At du er tålmodig og kan lade børnene udvikle sig i deres tempo, og kan se sejrene i selv små fremskridt.
  • At du har blik for et udviklende læringsmiljø for børnene.


Vi er en stor fast personalegruppe med mange forskellige kompetenceområder. 
Vi tilbyder et stort hus hvor personalet er aktive. Her er gode muligheder for udvikle sig fagligt og aldrig  kede sig.

Vi har åbent hverdag fra 6- 17, men mødetiderne tilpasses børnenes behov  Der er møder uden for den normale arbejdstid, herunder 1 personalelørdag i efteråret. 
 

Vil du vide mere: så kontakt Jens Evald Jørgensen; Leder 4328 2483 eller Pernille Dyvekær; Souschef

Løn og ansættelsesvilkår: der ydes et specialgruppe tillæg til på ca1566 kroner om måneden

 

 
 

Ansøgningsfrist:

19-12-2021
 

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

Kontakt

Brøndby Kommune

Tybjergparken 4 A
2660
Brøndby Strand
Tlf: 43282483
Praktisk information
Oprettet:
06-12-2021
Udløber:
19-12-2021
Kviknummer:
LJA-83061505
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Job i virksomheden
Frist: 
28-01-2022