192
192
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
192
192
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 29-12-2021

Pædagoger eller Ergoterapeuter

Engagerede medarbejdere søges til bosted med ambitioner

Kilebo er hjem for 24 meget forskellige mennesker i alderen 21-63 år. Fælles for dem er, at de har autismespektrumforstyrrelser og udviklingshæmning. Vores ambition er med høj faglighed at skabe de bedste rammer for et godt hjem for vores beboere samt en attraktiv arbejdsplads for medarbejderne. Vi er godt på vej, og det er sjældent vi har ledige stillinger.

Borgerne bor i egne selvstændige lejligheder med tilhørende fællesrum og køkken. Borgerne har i forskellig grad brug for hjælp og støtte til aktiviteter, socialt liv, personlig pleje og daglige gøremål.

Vi har hver enkelt borger i fokus i eget liv, her er der plads til grin og sjov, samt hjemlig hygge.

Vi vægter hjemlighed, traditioner og samarbejde højt. Dette gælder både i forhold til borgere, pårørende og kollegaer. Der er i høj grad mulighed for at præge det levede liv både som borger og medarbejder.

Borgerne har forskellige former for dagbeskæftigelse i dagligdagen, herhjemme prioriteres fritidsaktiviteter højt. Borgerne har mange forskellige interesser, blandt andet computerspil, rollespil, fodbold, ridning og musik. Vi arrangerer ture ud af huset, indkøbsture, hygge med musik og tv, spil, fredagsbar og meget mere.


Medarbejderne faciliterer struktur og overblik i hverdagen, strukturen udvikles løbende og er tilpasset den enkelte borger. Vi arbejder ud fra de faglige tilgange i Aarhus kommunes Fælles Fagligt Fundament herunder KRAP og ASK, og vi er inspirerede af TEACCH som autisme faglig tilgang. Faglighed vægtes højt og alle medarbejdere tilbydes grundig introduktion og løbende opkvalificering.

Vi som personalegruppe skal være forbilleder og rammesættere i hverdagen.

Vores støtte tager udgangspunkt i anerkendende tilgang, med stort fokus på at skabe forudsigelighed, struktur og tryghed. Vi arbejder imod at beboerne bliver så selvhjulpne som muligt, og kan mestre eget liv på bedste vis.

Om dig:
Dine opgaver vil være, i samarbejde med dine kollegaer, at udvikle det bedste botilbud for voksne med autismespektrumforstyrrelser, med de mest optimale rammer for trivsel, tryghed og udvikling. Formålet er at understøtte borgerne i at leve et så selvstændigt og aktivt liv som muligt, med mest mulig indflydelse på eget liv og livskvalitet.

Din profil:

 • Du er uddannet pædagog eller ergoterapeut
 • Du sætter fagligheden højt og vil bidrage aktivt til, at udvikle vores faglige tilgange i det pædagogiske arbejde
 • Du er skriftlig velformuleret og kan arbejde selvstændigt med skriftlig dokumentation og udarbejdelse af handleplaner
 • Du er en aktiv medspiller og bidrager positivt til gode relationer med og mellem kollegaer
 • Du søger aktivt faglige drøftelser, også når vi er uenige. Du er ligesom os indstillet på, at vi løfter opgaverne i fællesskab og finder de gode løsninger sammen
 • Du er loyal overfor fælles beslutninger i det pædagogiske arbejde
 • Du kan arbejde med struktur og skabe en høj grad af forudsigelighed. Men du er også indstillet på hurtige skift, og flexibilitet i opgaveløsningen for at få dagligdagen til at gå op
 • Du må gerne have kendskab til og erfaring med målgruppen, hvis ikke klæder vi dig på til opgaverne.
 • Du skal være indstillet på, at arbejdet indeholder både dag- og aftenarbejde samt arbejde hver anden weekend
   

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Tina Margrethe Christiansen, tlf.:  41860811

Der er tale om to faste stillinger på 34-37 timer og et barselsvikariat på 30-35 timer
Ansøgningsfrist er søndag den 23. januar 2022
Vi forventer, at samtalerne finder sted i slutningen af uge 4. 

Om os:
Borgercenter Vest er en del af Voksen, Job og Handicap i Aarhus Kommune. Vi er et center i vækst og udvikling med høj faglighed og et skarpt fokus på kompetenceudvikling. Vi sætter en ære i at inddrage borgere, medarbejdere og det omgivende samfund, når vi skal udvikle nye indsatser og tilbud. Vi arbejder med udgangspunkt i et Fælles Fagligt Fundament, der gælder for hele Voksen Handicap. Det pædagogiske metodeafsæt er OCN, KRAP, ASK, Neuropædagogik og Åben Dialog. Derudover har vi i Borgercenter Vest ansvaret for specialet Autisme på tværs af Voksen Handicap. Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus for muligheder frem for begrænsninger. Vi er innovative og tilbyder gerne nye og utraditionelle løsninger og tilbud til vores borgere for at understøtte borgernes selvbestemmelse og livsmestring bedst muligt i tæt samarbejde med borgernes netværk.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 23. januar 2022
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

23-01-2022

Kontakt

Aarhus Kommune

Vintervej, 96
8210
Aarhus V
Tlf: 41858872
Praktisk information
Oprettet:
29-12-2021
Udløber:
23-01-2022
Kviknummer:
LJA-83155774
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed