183
183
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
183
183
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 02-12-2021

Pædagoger eller pædagogiske assistenter til botilbud for voksne med handicap

Om Jobbet:

Borgercenter Nord, herunder Lisbjerghus Marie Belows Vej 6 8200 Aarhus N., søger 2 pædagoger eller pædagogiske assistent med stærk faglighed til fastansættelse med start 1. januar 2022.

Lisbjerghus er et dynamisk og levende botilbud med plads til 14 beboere fordelt på to afdelinger. Målgruppen er voksne borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsniveau, som har behov for støtte og hjælp ud fra en individuel pædagogisk tilgang. Beboerne er mellem 18 og 40 år. Nogle af beboere på Lisbjerghus er stort set selvhjulpne i forhold til personlig hygiejne, af- og påklædning og spisning, mens andre har brug for hjælp til stort set alle praktiske og personlige gøremål. I den forbindelse forekommer forflytninger og personlig pleje.
 
Du skal indgå i det pædagogiske arbejde med alle vores beboere samt kunne se styrken ved tværfagligt arbejde mellem det pædagogiske og det sundhedsmæssige område.
 
På Lisbjerghus tilbyder vi en specialpædagogisk indsats, som tager afsæt i borgerens behov og støtteniveau. Vores arbejde er bl.a. inspireret af specialpædagogiske referencerammer som KRAP og ASK, alternativ supplerende kommunikation. Vi arbejder ud fra Fagligt Fælles Fundament (FFF), hvor borgerens livsmestring er i fokus. Se mere på Aarhus kommune, voksenhandicap.
 
Som ny medarbejder på Lisbjerghus vil du indgå i en medarbejdergruppe bestående af erfarne socialpædagoger, SOSU-assistenter, omsorgsmedhjælpere, køkkenleder, rengøring, afdelingsleder samt vikarer og andet øvrigt personale. Dine arbejdstider er skiftende, og du skal forvente weekendarbejde hver 2. weekend samt i ferier og på helligdage. 
 

Din profil:

Din faglige profil:

 • Du har en pædagogisk uddannelse.
 • Du har Interesse og erfaring med medicinhåndtering, forflytninger og at indgå aktivt omkring beboernes sundhedsfaglige perspektiv.
 • Du kan se, udvikle og styrke tværfagligheden mellem det pædagogiske og det sundhedsmæssige perspektiv.
 • Du har lyst til og gerne erfaring med pårørendesamarbejde
 • Du har kompetencer inden for empati- og relationsdannelse, hvor borgeren er i centrum.
 • Kan lide at arbejde selvstændigt, men også indgå i teamsamarbejde.
 • Du har kompetencer inden for formidling både mundtligt og skriftligt, herunder It-kommunikation.
 • Initiativ og kreativ tankegang til eks. at kunne skabe alternative tilgange og tænke innovativt på opgaveløsningen.
   

Vi ønsker, at du på den personlige del:

 • Tror på den gode intention i andres handlinger, men samtidig tør stille spørgsmål til det, du ser, og tør udfordre plejer.
 • Er motiveret for at gøre en forskel for mennesker med varigt nedsat funktionsevne.
 • Er positiv og udviklingsorienteret.
 • Har humor, er jordnær og har et positivt menneskesyn, der kan inspirere dine omgivelser og bidrage til et godt arbejdsmiljø.
 • Er loyal og fleksibel samt villig til at varetage forekommende praktiske opgaver.

 

Derfor skal du vælge os:

På Lisbjerghus kan vi tilbyde:

 • En meget dejlig og alsidig beboergruppe.
 • En personalegruppe og leder, der vægter det gode arbejdsmiljø højt.
 • Stor selvstændighed i opgaveløsning og indflydelse på opgaverne, herunder stort medansvar for det sundhedsmæssige område omkring medicinhåndtering, kontakt til læge mm.
 • Et botilbud, som vægter faglig udvikling og professionalisme, og hvor du bliver en del af FFF.
 • Et fagligt dygtigt og engageret personale med et stærkt kollegialt fællesskab.
 • Højt til loftet, hvor dine ideer og løsninger er kærkomne i et foranderligt miljø.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 30-37

 

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Ina Schelander tlf.nr 41 85 94 56 eller mail: scin@aarhus.dk

 

Ansøgning:

Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

 Ansøgningsfrist: 8. november

 Vi forventer, at samtaler finder sted den 16. november

 

Om os:

I Borgercenter Nord, Voksen handicap. arbejdes der ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier om Troværdighed, Respekt, Engagement og Sammenhæng med udgangspunkt i en anerkendende, dialogbaseret og værdsættende tilgang. Vi arbejder efter Lov om Social Service, og vores pædagogiske fundament er Kognitiv Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik (KRAP). I Borgercenter Nord er vores vision Det Levede Hverdagsliv. Vi tilstræber at skabe en tryg og behagelig hverdagsramme præget af forudsigelighed og genkendelighed for beboerne.

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

19-12-2021

Kontakt

Aarhus Kommune

Marie Belowsvej 6
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet:
02-12-2021
Udløber:
19-12-2021
Kviknummer:
LJA-83045168
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed