160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 25-11-2021

Pædagoger søges til Bofællesskabet Vintervej, BORGERCENTER VEST

Om jobbet:
Vi søger en ny kollega til en fast stilling på 32 timer i vores dejlige bofællesskab.

Derudover søger vi en barselsvikar på 35-37 timer

Bofællesskabet Vintervej er en del af Borgercenter Vest, Aarhus Kommune, Voksenhandicap. Bofællesskabet er 6 år gammelt. Det er et bosted for 36 borgere med udviklingshæmning og aldersrelaterede udfordringer. Huset er bygget specifikt til målgruppen, og tanken er, at beboerne bliver boende her resten af deres liv. Vi arbejder ud fra EDEN-principperne, som handler om at ”forbedre oplevelsen af velbefindende for ældre mennesker og de, som drager omsorg for dem. Dette gøres ved at skabe et levested, hvor enhver kan gro, så livet er værd at leve.” Vi arbejder til stadighed for at eliminere ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed.

Der er ansat forskellige faggrupper i tilbuddet med en overvægt af pædagoger. Som en del af Aarhus Kommune arbejder vi ud fra Fælles Faglig Strategi, som er en del af processen ”Voksen Handicap Gentænkt”, hvor fokus rettes mod borgerens livsmestring. Vi lægger vægt på beboernes selv- og medbestemmelsesret.

Vi arbejder ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier TROVÆRDIGHED, RESPEKT, ENGAGEMENT OG SAMMENHÆNG.

Vi bruger Kognitiv, Ressource fokuseret og Anerkendende Praksis (KRAP), den systemisk anerkendende tilgang. Vi bruger CSC til dokumentation og borgernes handleplaner indeholder mål for indsatsen.

Din profil:
Du er uddannet pædagog eller har tilsvarende kompetencer. Du skal have interesse i døgnområdet og være indstillet på, at personlig pleje er en del af opgaven.

Derudover forventer vi, at:

 • Du ønsker at bruge din faglighed på at arbejde med livskvalitet i alle livets faser.
 • Du har interesse for det sociale område og respekt for den enkelte beboers integritet.
 • Du har gode IT-kompetencer og kvalifikationer i forhold til skriftlighed.
 • Du er engageret, stabil og initiativrig.
 • Du kan optræde/handle selvstændigt.
 • Du er ansvarsbevidst og i besiddelse af gode samarbejdsevner og kan bidrage til samarbejde på tværs i bofællesskabet – også med andre faggrupper.
 • Du kan fungere i et uformelt miljø. Beboerne sætter pris på ”spas” og musik i hverdagen.
 • Du prioriterer pårørendesamarbejde.
   


Derfor skal du vælge os:

 • Du bliver en del af et velfungerende tværfagligt arbejdsmæssigt fællesskab.
 • Du får en arbejdsplads, hvor fagligheden vægtes højt.
 • Der er mulighed for løbende kompetenceudvikling.
 • Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus på muligheder frem for begrænsninger.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Arbejdstiden er skiftende i tidsrummet 7.45-22.15, og der arbejdes hver anden weekend.

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Lone Christensen på telefon 41 85 61 08 eller afdelingsleder Rikke From på telefon 41 85 88 72

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Skriv venligst i din ansøgning hvilken af stillingerne, du er interesseret i.

Kopi af uddannelsesbevis skal vedlægges.

Ansøgningsfrist er 16. december 2021, og vi forventer at afholde samtaler 22. december 2021.

Om os
Borgercenter Vest er en del af Voksen Job og Handicap Aarhus Kommune. Vi er et center i vækst og udvikling, hvor du vil blive en del af et center med en høj faglighed og med et skarpt fokus på kompetenceudvikling. Vi sætter en ære i at inddrage borgere, medarbejdere og det omgivende samfund, når vi skal udvikle nye indsatser og tilbud.  

I Borgercenter Vest arbejder med udgangspunkt i et Fælles Fagligt Fundament der gælder for hele Voksen Job og Handicap. Det pædagogiske metodeafsæt er OCN, KRAP, ASK, Neuropædagogik og Åben Dialog. Derudover har vi i Borgercenter Vest ansvaret for specialet Autisme på tværs af Voksen Handicap. Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi er innovative og tilbyder gerne nye og utraditionelle løsninger og tilbud til vores borgere for at understøtte borgernes selvbestemmelse og livsmestring bedst muligt i et tæt samarbejde med borgerens netværk. 
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

16-12-2021

Kontakt

Aarhus Kommune

Vintervej 96
8210
Aarhus V
Tlf: 41856108
Praktisk information
Oprettet:
25-11-2021
Udløber:
16-12-2021
Kviknummer:
LJA-83006256
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed