241
241
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LATA Integration & Trivsel ApS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 19-05-2022

Pædagoger søges til nattevagtstillinger i Trivselshusene Albertslund og Taastrup

LATA arbejder med udsatte borgere i Danmark. Organisationen arbejder med stor diversitet i forhold til borgere, hvor vi blandt andet arbejder med borgere som har været udsat for vold eller er hjemløse i LATA Støtte & Forsorg jf. Lov om Social Service §§ 109, 110 og arbejder med sindslidende i LATA Integration & Trivsel jf. Lov om Social Service §§ 107 og 108.

 

Du vil som socialfagligmedarbejder/nattevagt være en del af LATA Trivselshuset i Albertslund eller Taastrup, hvor du vil være en del af en arbejdsplads, der er i gang med en spændende forandringsproces.

 

Målgruppen er:
Trivselshuset i Albertslund og Taastrup er botilbud jf. servicelovens §§ 107, 108. Tilbuddet henvender sig til borgere med nedsat psykisk funktionsevne. Vores borgere kan have diagnostiske problematikker som; anden intellektuel/kognitiv forstyrrelse, PTSD, misbrug, autisme, anden psykisk vanskelighed, kriminalitet, personfarlig adfærd, dømt til strafferetslig foranstaltning, udad reagerende adfærd etc.

 

Om stillingen:
Som vågen nattevagt hos os, skal du sikre en tryg nat for alle vores beboere, så alle beboere kan få en god nats søvn og modtage støtte, såfremt behovet opstår. Der er derudover opgaver som dokumentering og enkelte praktiske opgaver.

Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

I løbet af en nat, kan der opstå udfordrende situationer, som kan resultere i problemskabende adfærd, hvor der behov for at du formår at arbejde mentaliserende og udstråler ro gennem et roligt kropssprog.

Din profil:
Du er uddannet pædagog, socialrådgiver eller lignende.

Du brænder for det socialfaglige arbejde i relation til en udsat målgruppe, og du kan se de socialfaglige eller pædagogiske udfordringer i selv de små ting.
Du er struktureret og kan skabe overblik i kaos.
Du kan metodisk og struktureret foretage observationer og beskrivelser samt foretage faglige vurderinger af behov i en socialpædagogisk kontekst.
Du har erfaring med faglige refleksioner, dokumentation og evaluering.
Du kan skriftliggøre dine beskrivelser og observationer i vores elektroniske journalsystem ”Danjournal”.
Du har erfaring med metoderne Low Arousal, MI, hjælp til selvhjælp og du kan arbejde med en anerkendende og empowerment baseret tilgang til målgruppen.
Du har erfaring med at arbejde med socialpsykiatriske rammer
Du er psykisk og fysisk robust og du kender dine egne grænser, og kan med at bevare roen i arbejdet med udsatte voksne.

 

Løn og ansættelsesforhold:
Vi søger en med tiltrædelse pr. d. 01.07.22 eller snarest muligt.

Vi søger en socialfaglig medarbejder til en stilling på 37 timer ugentligt. En typisk nattevagt ligger i tidsrummet 22:30-08:15. Timerne er fordelt i et arbejdsrul, hvor du har 7 dages arbejde og 7 dages fri.

Stillingen lønnes efter kvalifikationer og kompetencer.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Driftschef Gülsen Yildirim på 40 40 09 29 eller guy@lata.dk. Send din ansøgning og dit CV til guy@lata.dk. 

 

Kontakt

LATA Integration & Trivsel ApS

Glostervej 8A
2500
Valby
Praktisk information
Oprettet:
19-05-2022
Udløber:
11-07-2022
Kviknummer:
LJA-83630570
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed