188
188
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
188
188
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Midtjylland

|
Østjylland
|
Indrykket 22-10-2021

Pædagoger til autismetilbud - Du inviteres til informationsmøde hos Specialområde Autisme i Tørring

Brænder du for at være på en arbejdsplads med et stærk fagligt fundament, tydelig retning og gode muligheder for at videre udvikling dig som pædagog, så er vi her.

Vi har lige nu en fast fuldtids stilling og et barselsvikariat i vores AT Home afdeling.
Stillingerne er begge med opstart snarest muligt eller pr. 1. januar 2022.
Hvis du først er uddannet i feb., hører vi også meget gerne fra dig.

Lidt om os:
Vi er optaget af at være en bæredygtig arbejdsplads hvor faglighed er tæt forbundet med arbejdsmiljø.
Vi er optaget af at tage godt imod ny medarbejdere og skabe nogle trygge rammer for udvikling og læring,  - for både medarbejdere og de borgere vi samarbejder med.  
Vi ved det er vigtig, at blive "klædt godt på" som ny medarbejder i en organisation, derfor er der et fastlagt introforløb når du starter på vores afdeling.
Desuden er det det et "must" for alle fastansatte medarbejder at komme på  Autisme pilot uddannelse.

Vi har fokus på langtidsholdbare medarbejdere, som ønsker et længere arbejdsforløb i et stærkt fagligt miljø og et arbejdsmiljø hvor vi står skulder ved skulder.

Vi er en arbejdsplads der har stærk ledelsesfokus på at skabe god arbejdslyst. Vi praktiserer ledelse ud fra en tænkning, at god arbejdslyst og  motivation  drives af mening. Du vil hos os opleve en hverdag, med en tydelig retning,  og med stor grad af tillid, inddragelse og indflydelse på hvordan vi sammen opnår vores målsætninger. Vi er optagede af, at bringe dine menneskelige og faglige ressourcer og styrker i spil – og i at understøtte din udvikling fremadrettet.

Kan du genkende dig selv i følgende?
Vi søgere en medarbejder der er stærk motiveret af arbejdet med mennesker med autisme, og for hvem der giver mening, at arbejde med medborgerskab, -  at gøre borgerne i stand til at gå forrest i deres liv. Vi anvender bl.a. metoder/ tilgange som LA2, Empowerment, ergoterapi og pilot uddannelsen. 
Desuden er vi en organisation hvor vi er nysgerrige og undersøgende på hinanden for at skabe dynamik i vores praksis.  Det er vigtig du i alle handlinger er bevidst om dit menneskesyn og du er ligeværdig i relationer med de mennesker du omgås. 

Medarbejdergruppen er sammensat af forskellig faggrupper, ergoterapeuter, pædagoger, socialrådgiver og socialassistent, vi vægter flerfaglighed højt og hver faglighed bidrager til at kvalificere indsatsen hos den enkelte borgere. Alle medarbejder er ansat som socialfagligmedarbejder, som udgangspunkt løser I den samme opgave, men med blik for flerfagligheden. Som medarbejder er du en del af et en større hold i Tørring, men i hverdagen en du ansat i AT Home. Her vil du indgå i en personalegruppe. 

Din arbejdsplads
De 5 bo-afdelinger Kildebo, Overbygaard, Kollegiet, Ndr. Fælledvej og AT Home boligerne er alle en del  af Specialområde Autisme, der er Region Midtjyllands specialiserede autismetilbud til voksne. 
Vores kerneopgave er, at tilbyde og videreudvikle de mest optimale rammer for trivsel, udvikling og forandring til voksne med autisme.
Tilbuddene er målrettet voksne med Autisme Spektrum Forstyrrelser, hvis liv yderligere kan kompliceres af komorbide lidelser såsom diabetes, tourettes syndrom, angst, ADHD, OCD, misbrugsproblematikker o.a., der kræver et specialiseret og et særligt tilrettelagt pædagogisk miljø.

Du kan læse mere om afdelingerne på vores hjemmeside www.sau.rm.dk

Har du yderligere spørgsmål til, hvem vi er, og hvordan vi arbejder, er du velkommen til at kontakte daglig leder Lizzi Christiansen på 20 32 45 31.

Kom og hør lidt mere om hvem vi er og hvordan vi arbejder.
Vi afholder informationsmøde den på Skolevænget 5, 7160 i Tørring den 2. november kl. 15.00 - tilmeld dig hos daglig leder Lizzi Christiansen på 20 32 45 31 senest den  1. november kl. 12.00

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast stilling samt et vikariat med løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem din faglige organisation og Region Midtjylland. 

Ansøgningsfristen er den 16. november og vi afholder samtaler den 23. november,

 

Kontakt

Region Midtjylland

Overbygård 16
7160
Tørring
Praktisk information
Oprettet:
22-10-2021
Udløber:
14-11-2021
Kviknummer:
LJA-82856225
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed