236
236
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
236
236
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Herning Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 17-06-2022

Pædagogisk eller sundhedsfaglig medarbejder til autismeområdet

Sæt din faglighed i spil og vær med til at skabe en struktureret, tryg og meningsfuld hverdag for voksne med autisme og ADHD.

Vi tilbyder to faste stillinger på op til 33 timer pr. uge med tiltrædelse snarest muligt.

Vi er Mosaikken et botilbud i Herning Kommune til voksne med en diagnose inden for autismespektret og ADHD. Vi er organiseret i et center for autismeområdet, med 52 borgere og 100 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger, under handicap-og psykiatriafdelingen.

Borgere med en diagnose indenfor autismespektret har behov for struktur og forudsigelighed. Vi arbejder derfor med skræddersyede dagsprogrammer og metodebeskrivelser til hver enkelt af vores beboere. Det kalder på, at du er lidt ”firkantet”, kan organisere og synes det er fedt at være med til at vedligeholde og tilpasse en struktur, der skaber mening for borgerens hverdag. Ind i arbejdet er der rig mulighed for at bruge din faglig viden og erfaringer, idet vi hele tiden udvikler på dagsprogrammerne og metodebeskrivelserne, så de matcher hver enkelt borgers behov og kompetenceniveau.

Din arbejdsplads er Mosaikkens Hus 2, hvor en skøn beboergruppe på seks mænd i alderen 35-56 år bor. Alle har en diagnose inden for autismespektret og komplekse udfordringer. Beboergruppens diagnoser og udfordringer gør, at vi klæder dig rigtig godt på til arbejdet og samarbejdet med borgerne.

Du bliver en del af en engageret og faglig stærk personalegruppe på otte faste medarbejdere. Alle glæder sig til at få dig ombord og til at give dig en grundig intro og oplæring.

Du får

  • En arbejdsplads hvor der er plads til at være ny – og hvor nysgerrighed, alle spørgsmål og undren er mere end velkommen
  • Et grundigt introprogram med følvagter og mentorordning
  • Løbende supervision med kollegaer, ledere og eksterne
  • Relevant efteruddannelse og kurser fx i KRAP, neuropædagogik og LA2 (Low arousal)
  • Mulighed for at undervise i vores nye læringscenter PULS, som laver praksisnær uddannelse, læring og supervision til medarbejdere og ledere på det specialiserede socialområde – Det er hvis du har særlige faglige kompetencer og viden, som dine kollegaer og øvrige medarbejdere kan få gavn af
  • Masser af faglige udfordringer

Sammen med dine kollegaer er opgaven at skabe de bedste betingelser for, at beboerne oplever et liv med meningsfuldhed og trivsel. Opgaven er samtidigt at opnå et godt samarbejde med både beboerne og de pårørende. Det er et arbejde, som bygger på en ydmyg og tydelig tilgang, og som derfor stiller krav til din relationskompetencer, faglighed og samarbejdsevner. Vi møder borgerne med accept, venlighed, respekt, og faglighed.

KRAP, Low arousal og neuropædagogik danner basis for vores tilgang til at samarbejde med borgerne.

Vi drømmer om dig, som virkelig har interesse for vores borgers liv og trivsel, og som kan se vigtigheden af at dokumentere, og også er god til at dokumentere. Vi anvender systemet CURA Social

Derudover vil det være et plus, at du har erfaring med/viden om autisme.

Arbejdet er vekslende mellem dag-, aften- og sovende rådighedsvagter og med arbejde hver anden weekend.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst.

Ansøgning
Ansøgninger modtages løbende. Ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, SKAL sendes elektronisk via Herning kommunes hjemmeside.
Samtaler vil blive afholdt løbende så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse mellem 8-16 til:
  • Konstitueret afdelingsleder Helle V. Kristensen telefon 21 36 87 04 (ferie uge 29-30-31)
  • Stedfortræder Laura Farcinsen telefon 22 39 57 12 (ferie uge 29-30-31)
  • Centerleder Charlotte Hald Madsen telefon 22 44 38 79 (ferie uge 26-27-28)

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Kontakt

Herning Kommune

Ringkøbingvej 112
7400
Herning
Tlf: 96282828
Praktisk information
Oprettet:
17-06-2022
Udløber:
08-08-2022
Kviknummer:
LJA-83731942
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed