241
241
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-06-2022

Pædagogiske medarbejdere med social- eller sundhedsfaglig baggrund til Rentemestervej - et botilbud for borgere med varig psykisk funktionsnedsættelse

Vil du være en del af et fagligt stærkt fællesskab, og er du god til at skabe ro og trivsel for de mennesker, som du arbejder med? Og vil du hver dag med din faglighed, naturlige omsorg for andre og sans for struktur være med til at gøre en forskel for borgere med psykisk handicap? Så er du måske vores nye kollega, som vi vil glæde os til at tage godt imod snarest muligt.

Stillingerne er på hhv. 35,5 og 37 timer om ugen (dag, aften og weekendvagter).

Hvem er du?
Som menneske er du omsorgsfuld, rolig, struktureret og etisk velfunderet med en respektfuld tilgang til de mennesker, som du arbejder med. Din faglige baggrund er formentlig socialpædagogisk eller sundhedsfaglig, men du kan også have en anden faglig relevant baggrund, som du kan bringe i spil hos os i arbejdet med vores beboere.
Måske har du også allerede erfaring med vores målgruppe, som er borgere i alderen 20-70 år med betydelig og varig psykisk funktionsnedsættelse, og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser.

Ligesom os andre brænder du for hver dag at gøre en forskel for særligt udsatte borgere, og du motiveres af selv små succeser og fremskridt i arbejdet med vores beboere.

Om at arbejde hos os
Vi huser i alt 24 beboere fordelt på fire etager, som i forskellig grad har brug for støtte til personlige og praktiske gøremål samt til at strukturere deres hverdag.

Alle vores beboere er dejlige og særlige på hver deres måde, men har det til fælles, at de er særligt sensitive og har brug for ro, struktur og stabilitet samt en genkendelig hverdag. Du skal derfor være med til at skabe trygge rammer med øje for den enkelte og dermed bidrage til at skabe det bedst mulige liv for vores beboere.

Vi tager afsæt i den neuropædagogiske tilgang, og alle medarbejdere gennemgår derfor også en neuropædagogisk uddannelse på diplomniveau.

Vi er en arbejdsplads med høj grad af indflydelse på eget arbejde og arbejder i teams, hvor borgerne er fordelt imellem tre teams. Du bliver derved specialiseret i indsatsen omkring et antal borgere med rig mulighed for sparring og vidensdeling på tværs.

Som medarbejdergruppe rummer vi mange generationer og har forskellige faglige baggrunde, hvilket vi ser som en styrke i det daglige samarbejde – og ikke mindst i arbejdet med borgerne, som er dem, vi hver dag går på arbejde for.

Hvis du kan genkende dig selv i følgende – så er det dig, vi gerne vil høre fra

 • Jeg er fagligt velfunderet og ønsker at bruge min faglighed aktivt.
 • Jeg er etisk velfunderet og har en respektfuld tilgang til de mennesker, som jeg arbejder med.
 • Jeg vil tage aktivt del i skabe det bedst mulige liv for vores beboere samt støtte dem i deres udviklingspotentiale.
 • Jeg har lyst til at engagere mig i og bidrage til teamets og arbejdspladsens fortsatte udvikling.
 • Jeg tager faglig og skriftlig dokumentation alvorligt og kan formulere mig godt på dansk i skrift og tale.
 • Jeg giver og modtager gerne feedback, fordi ingen bliver klogere alene.
 • Jeg kan arbejde i et miljø, hvor udadreagerende og selvdestruktiv adfærd kan forekomme.
Hvad får du hos os?
Er du vores nye kollega, så vil vi selvfølgelig sørge for at give dig en grundig introduktion til jobbet og os som arbejdsplads.

Her er noget af det, som du kan se frem til hos os – alt efter din baggrund og faglige ambitioner:

 • Læring og udvikling igennem kompetenceudvikling og sparring på tværs af afdelinger og faggrupper.
 • Neuropædagogisk uddannelse på diplomniveau.
 • Kollegial omsorg, respekt og anerkendelse.
 • Et sted, hvor vi tør kigge på os selv, hinanden og vores egen praksis – og derigennem finder nye løsninger og udvikler os sammen.
 • Grundig introduktion til jobbet og os som arbejdsplads.
Om Rentemestervej
Botilbuddet Rentemestervej er et botilbud for borgere i alderen 20-70 år med betydelig og varig psykisk funktionsnedsættelse og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Rentemestervej huser i alt 24 beboere fordelt på fire etager, som i forskellig grad har brug for støtte til personlige og praktiske gøremål samt til at strukturere deres hverdag.

Botilbuddet er beliggende i det kulturelle centrum af Nordvest på Rentemestervej i forholdsvis nye bygninger og med egen café, hvor gadens lokale og tilbuddets beboere kan nyde en kop kaffe eller dagens sandwich i hyggelige omgivelser.

Botilbuddet Rentemestervej er en del COS (Center for Omsorg og Specialpædagogik) under Borgercenter Handicap i Københavns Kommune.

Ansættelsesvilkår
Botilbuddet har døgnbemanding og vågen nattevagt. Vi har en ledig stilling på 35,5 time og en stilling på 37 timer. Arbejdstiden er fordelt på både dag- og aftenvagter samt arbejde hver tredje weekend. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn.

Tiltrædelse den 1. august 2022 eller hurtigst muligt.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Heidi Schou på 5163 7162 imellem kl. 9.00 og 16.00.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Søg via linket senest søndag den 3. juli 2022
Ansættelsessamtalerne afholdes torsdag den 7. juli 2022 eller efter aftale.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 21554413
Praktisk information
Oprettet:
16-06-2022
Udløber:
03-07-2022
Kviknummer:
LJA-83728211
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed