183
183
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
183
183
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ballerup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-12-2021

Pædagog/pædagogisk assistent til UUC Maglemosen


Ungdomsuddannelsescenter Maglemosen i Ballerup søger 2 pædagoger eller pædagogiske assistenter til vores ASK-søjle (Alternativt Supplerende Kommunikation) og/eller til AOS, der er vores § 104 tilbud. Stillingerne er på 37 timer pr. uge, med tiltrædelse 1. marts, eller snarest muligt.
 
UUC Maglemosens STU og 10. klasse er et integreret uddannelsestilbud for ca. 80 unge/brugere (17 til 25 år) med generelle indlæringsvanskeligheder, bevægelseshandicap og/eller kommunikationsvanskeligheder. Der er endvidere et § 104 aktivitets- og samværstilbud tilknyttet med samme målgruppe, ligesom vi er i gang med at opbygge nyt § 103 tilbud (beskyttet beskæftigelse). De unge/brugerne er fordelt i søjler og i mindre grupper. Se vores hjemmeside for uddybende beskrivelser af STU og § 104 tilbuddet.

De unge/brugerne tilbydes undervisning og specialpædagogiske udviklingsaktiviteter i et 3-årigt STU-forløb, hvilket skal være med til at modne og udvikle den enkelte til aktivt at kunne deltage i et voksenliv, samt tilbydes udviklende aktivitets- og samværsformer i § 104 tilbuddet ”AOS”.

VI TILBYDER

  • En organisation i konstant udvikling og ekspansion, der har fokus på at løse vores kerneopgave, som består i at tilbyde og videreudvikle de mest optimale rammer for trivsel, udvikling og forandring for unge/brugere med særlige behov
  • Faglige udfordringer, indflydelse og ansvar i en stor organisation med mange forskelligartede opgaver
  • Kolleger, som værdsætter samarbejde og godt arbejdsmiljø og som er gode til sidemandsoplæring.

OM STILLINGEN
Dine arbejdsopgaver er at støtte og motivere de unge/brugerne i hverdagen med henblik på at gøre den enkelte så selvstændig og kompetent i eget liv som muligt. Du bliver medansvarlig for gennemførelsen af pædagogiske aktiviteter, kommunikationsundervisning, pleje- og omsorgsopgaver m.v. med de unge/brugerne.

Arbejdet er teambaseret og du skal være interesseret i at arbejde tvær-/flerfagligt sammen med bl.a. lærere, pædagoger, medhjælpere, fysio- og ergoterapeuter samt social- og sundhedsassistenter. Arbejdstiden vil ligge mellem 8.00 og 16.00 på alle hverdage, samt teammøder ugentligt/hver anden uge frem til kl. 18.00/18.30. Vi deltager endvidere ofte i festivaler; Sjællands- og Sølundfestival.
 
VI SØGER
Vi søger kolleger, der ønsker at være en del af dynamiske teams, og som kan bidrage fagligt og personligt. Du må meget gerne have erfaring med målgruppen af unge/brugere med komplekse kommunikationsudfordringer, samt kompetencer inden for alternativt supplerende kommunikation, sanseintegration og neuropædagogik.

Det forventes, at du har empati, overblik og humor. Du skal have mod på at udvikle og fastholde en høj kvalitet i opgaven.
 
LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation (SL)

YDERLIGERE INFORMATION
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder
Torben Andersen på telefon 4477 6109, eller til Helle Nielsen på telefon 4477 6102, samt på www.maglemosen.dk.
 
ANSØGNINGSFRIST 16. JANUAR 2022
Der afholdes 1. samtale tirsdag den 25. januar fra kl. 12.00 og 2. samtale torsdag den 27. januar fra kl. 13.00 for de ansøgere, der går videre.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.


I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.

Kontakt

Ballerup Kommune

Stokholtbuen, 13
2730
Herlev
Tlf: 44776203
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2021
Udløber:
16-01-2022
Kviknummer:
LJA-83125287
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed