241
241
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bornholms Regionskommune

|
Bornholm
|
Indrykket 13-07-2022

Pædagog/Socialpædagog til Det Tværgående Støttekorps i Center for Børn og Familie

Har du lyst til at være en del af et team i udvikling både fagligt og kollegialt og som har ry for et har godt arbejdsmiljø og spændende afvekslende opgaver. 

Det Tværgående Støttekorps, Center for Børn og Familie søger en pædagog / socialpædagog 33 timer ugtl. med start 15. september 2022– gerne før, hvis muligt. Stillingen er i første omgang midlertid til et år med mulighed for forlængelse. 

Det Tværgående Støttekorps består af en Leder, en pædagogisk koordinator, 20 overenskomstansatte og ca. 24 vederlagsansatte. Du bliver tilknyttet gruppen af overenskomstansatte.

Vi søger en erfaren, engageret og fleksibel pædagog eller socialpædagog, som bl.a. skal:

  • Varetage opgaver fordelt på alle ugens dage, morgen, sen eftermiddag, aften og weekender
  • Have erfaring med observationsopgaver og kunne dokumentere skriftligt, da det er en essentiel del af opgaven i forbindelse med observationer til logbog, status og – samværsbeskrivelser
  • Arbejde selvstændigt og tværfagligt i et til tider hektisk arbejdsmiljø
  • Være omstillingsparat og have en respektfuld og anerkendende tilgang i mødet med borgere og samarbejdspartnere
  • Bidrage til et godt arbejdsmiljø
  • Deltage i supervision samt personalemøder

Det Tværgående Støttekorps udfører opgaver jfr. Serviceloven, bl.a. praktisk pædagogisk støtte, overvåget og støttet samvær i familier, samt §54 kontaktperson. 

Det Tværgående Støttekorpset er organiseret i Familiepleje og Støttekorps, som har base i Center for Børn og Familie.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse. Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er på gennemsnitlig 33 timer ugentligt pr. 15-09-2022 og tidsbegrænset til et år.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 11-08-2022. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 35

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder Iben Olsen 56924133 eller Faglig koordinator Christina Marcher på 56924243                                                     

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads

Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.  

BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Kontakt

Bornholms Regionskommune

Ullasvej 23
3700
Rønne
Praktisk information
Oprettet:
13-07-2022
Udløber:
11-08-2022
Kviknummer:
LJA-83823031
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed