230
230
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
230
230
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center - Det ambulante Hus

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-07-2022

Primærbehandler/pædagog/socialpædagog til OPUS YOUNG-team ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Brønshøj

Vi søger en pædagog/socialpædagog til nyoprettet stilling i OPUS YOUNG-team. Du bliver en del af et dynamisk team, hvor faglig udvikling og udveksling driver det daglige arbejde.

Der er stigende tilgang af patienter til vores OPUS YOUNG behandlingsteam. Derfor opretter Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center fire nye stillinger som primærbehandler til vores nye og specialiserede behandlingstilbud for unge mellem 12 og 17 år med psykose.Om OPUS YOUNG
OPUS YOUNG er et fireårigt forskningsprojekt der startede i maj 2021. Vi tilbyder to års intensiv psykosocial behandling for unge mellem 12 og 17 år med psykotiske symptomer/debuterende psykoselidelser og deres familier i Region Hovedstaden.

Man bliver som patient tilknyttet en fast primærbehandler, som er tovholder for behandlingen igennem de to år. Behandlingen består bl.a. af individuelle samtaler, familieintervention, psykoedukation, terapeutiske grupper og medicinsk behandling.

OPUS YOUNG teamet er tværfagligt sammensat af speciallæge, psykolog/specialpsykolog, sygeplejersker, pædagoger, socialrådgiver og fysio-/ergoterapeut.

Det er et grundprincip i OPUS YOUNG, at der leveres individuelt tilpasset behandling af høj kvalitet med fokus på fleksibilitet og tilgængelighed.

OPUS YOUNG teamet har lokaler på Brønshøjvej 6A, 2700 Brønshøj, mens det organisatorisk og ledelsesmæssigt er tilknyttet Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium B295.Hvad kommer du til at lave?
Du vil komme til at være primærbehandler for ca. 10 patienter, behandlingen vil være baseret på cognitive behavioral casemanagement, med intensiv kontakt til familierne, kontakt med primærsektor, skole og uddannelsessystem mv. Derudover vil du i lighed med de andre faggrupper varetage monofaglige opgaver.

Du arbejder fleksibelt og med høj grad af selvstændighed. Det er bl.a. din opgave sammen med dine kollegaer at sikre, at der er sammenhæng imellem behandlingen i OPUS YOUNG og den sociale og skole/uddannelsesmæssige indsats i kommunalt regi.Vi tilbyder

 • Unik mulighed for aktivt at indgå i et nyt og innovativt OPUS YOUNG team.
 • Grundigt introduktions- og oplæringsprogram.
 • Varierede arbejdsopgaver med høj grad af selvstændighed.
 • Deltagelse i tværfaglig undervisning, supervision og samarbejde med forskningsenheden.
 • Et spændende speciale med høj faglighed og tæt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde.
I Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center vil du blive en del af en dygtig, engageret og erfaren monofaglig gruppe, hvor der tilbydes faggruppemøder.Vores forventninger
Det er en fordel med erfaring fra målgruppen børn, unge og familier samt børne- og ungdomspsykiatri eller voksenpsykiatri, herunder OPUS-behandling.

 • Engagement og godt overblik.
 • Lyst og evne både til at arbejde selvstændigt med børn og unge med psykoselidelser og deres familier i et tæt samarbejde med det tværfaglige behandlingsteam.
 • Gode samarbejdsevner både i forhold til kollegaer og vores tværsektorielle samarbejdspartnere i alle Region Hovedstadens 29 kommuner.
 • Gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt.
 • Kørekort er en klar fordel.
 • Relevant terapeutisk erfaring vil tillige være en fordel.


Løn og vilkår
Vi ønsker, at du starter pr. 1. oktober 2022 eller snarest muligt derefter.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer med fleksibel arbejdstilrettelæggelse med tjeneste ved forskningsprojektet OPUS YOUNG. Placeringen i OPUS YOUNG-projektet er indtil videre med en varighed af 19 måneder med mulighed for forlængelse. Efter projektets afslutning vil man fortsat have fast ansættelse Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal der ved evt. ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder specialpsykolog Wivi Rasmussen på 21 44 23 38 eller specialpsykolog Kristin Munch-Christiansen på 21 44 27 11.Søg stillingen
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via link senest den 12. august 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og 34.Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner, herunder Klinisk Sekretariat, samt en forskningsenhed. Samlet er vi godt 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center - Det ambulante Hus

Brønshøjvej 6A
2700
Brønshøj
Tlf: 21442338
Praktisk information
Oprettet:
13-07-2022
Udløber:
12-08-2022
Kviknummer:
LJA-83824796
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Studenterrådgivningen
København, Storkøbenhavn
Frist:
11-08-2022
Glostrup Kommune
Glostrup, Storkøbenhavn
Frist:
16-08-2022
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
15-08-2022