160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 30-11-2021

Sej socialfaglig kollega søges til gruppeforløb for udsatte LBGT+ unge og åben anonym rådgivning i De Unges Hus

Brænder du for gruppedynamikker, og vil du støtte unge i at blive en del af et fællesskab?

Vi er De Unges Hus, og vi tilbyder en bred vifte af tilbud for udsatte unge københavnere mellem 12-23 år.

Gruppeforløbet QLUBB1 søger nu en socialfaglig kollega, som brænder for at bygge videre på et gruppeforløb. QLUBB1 henvender sig til LGBT+ unge, som kæmper andre kampe i tillæg til at være queer.

Vi arbejder projektorienteret. Det er derfor et plus, hvis du har erfaring med at facilitere gruppeprocesser omkring et projekt. Lige nu er vi fx ved at producere et Zine, der er et ungebåret magasin, hvor unge fra QLUBB1 videregiver alt fra tips og tricks, interviews med andre queers med noget på hjertet mv. Zine bliver på den måde en genstand for fælles refleksion og en måde at arbejde med egne udfordringer, uden det er traditionel gruppeterapi – som de unge enten har prøvet eller ikke befinder sig godt i.

Fordi vi er eksperimenterende og kreative i vores faglige tilgang, så er det også virkelig godt, hvis du ser dig selv som et menneske, der kan reflektere over normer, både egne, den enkelte unges og generelle samfundsdiskurser.

  • Du har lyst til at arbejde to aftener om ugen
  • Du kan træde til som kontaktperson ved behov
  • Du har skabertrang, drive og du tør lade noget forme sig, uden du har tænkt det hele på forhånd
Hvem er vi ellers
QLUBB1 er en del af De Unges Hus. Vi er 14 medarbejdere ansat med forskellige socialfaglige baggrunde, og en god håndfuld unge er også ansat på forskellige måder. Vi har flere gruppeforløb, kontaktpersonsforløb, hybler, hvor unge kan bo, en container udenfor Christiania med anonym rådgivning og en mentoruddannelse, der uddanner mentorer.

Vores samlede tilbud har omkring 150 unge tilknyttet på jævnlig basis. Hvis vi kender hinanden, er der altså mange muligheder for at udvikle sit faglige ståsted også på sigt. Vi tilbyder gruppesupervision månedligt, og vi efteruddanner os løbende i fællesskab.

Der er tale om en 30 timers ansættelse pr. 1. januar 2022 eller snarest herefter. Stillingen er tidsbegrænset til 31. januar 2023.

Giv lyd, hvis du er blevet nysgerrig. Ida er klar på 2464 8222.

Søg via linket senest tirsdag den 14. december 2021
Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 21269913
Praktisk information
Oprettet:
30-11-2021
Udløber:
14-12-2021
Kviknummer:
LJA-83032389
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed