236
236
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
236
236
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Herning Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 21-06-2022

Social- eller sundhedsfagligt personale til skærmet tilbud - autisme

Ønsker du faglige udfordringer, hvor din uddannelse og kompetencer virkelig kommer i spil?
Vil du samtidig gerne udvikle din faglighed og deltage efteruddannelse og kurser?
Brænder du for at arbejde med meget komplekse og udfordrende borgerforløb?

Så tilbyder vi en arbejdsplads med gode rammer, tårnhøj faglighed og nogle skønne beboere med komplekse udfordringer, som kræver netop dine faglige kompetencer.

Vi er en arbejdsplads med engagerede og fagligt stærke kolleger og vi får brug for endnu flere gode kolleger snarest muligt.
På grund af tilgang af borgere søger vi nu nyt personale til Mosaikken hus 4. Hus 4 danner rammen for syv borgeres dag- og botilbud. Målgruppen i hus 4 er karakteriseret ved at have behov for massiv støtte og tæt kontakt til personalet i alle vågne timer. Der er tale om borgere med komplekse problemstillinger og borgere som kan have udadreagerende adfærd.

Derfor skal du vælge os

 • Gode og faglig kompetente kolleger
 • Normering som matcher borgernes behov
 • Alle medarbejdere tilbydes efteruddannelse og kurser fx i KRAP, neuropædagogik og LA2 (Low arousal)
 • Grundig introduktion, følvagter og mentorordning
 • Supervision
 • Masser af faglige udfordringer
 • Mulighed for at undervise i vores nye læringscenter PULS, som laver praksisnær uddannelse, læring og supervision til medarbejdere og ledere på det specialiserede socialområde – Det er hvis du har særlige faglige kompetencer og viden, som dine kollegaer og øvrige medarbejdere kan få gavn af

Om os
Det ligger os på sinde at vi altid møder borgerne med accept, venlighed, respekt, og faglighed. KRAP, Low arousal og neuropædagogik danner basis for vores tilgang til at samarbejde med borgerne. Det betyder at vi prøver at se bagom adfærden og undersøge mestringsstrategier.
Vores opgave er at skabe de bedste betingelser for, at borgeren oplever et liv med meningsfuldhed og trivsel. Vi er bevidste om, at det ofte vil være meget svært at bruge os selv, vores egne normer og livsanskuelser som guideline for dette. Derfor skal indsatsen bygge på en ydmyg og tydelig tilgang. Det stiller store krav til din relationskompetence, faglighed og samarbejdsevne.

Vi kan tilbyde en spændende og dynamisk arbejdsplads med høj faglighed og et omfattende mentorprogram, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi forventer, at du
 • I samarbejde med borgeren og kollegaer kan vedligeholde og tilpasse en struktur, der skaber mening for borgerens hverdag
 • Tilbyder et roligt nervesystem til borgere i affekt og til borgere der kan være udadreagerende
 • Er villig til at arbejde struktureret og kan trives med at navigere i det spillerum, der skabes i strukturer og rammer, da vi ikke har metodefrihed
 • Har lyst til og kan se vigtigheden af dokumentationsarbejdet - vi anvender Cura Social
 • Har kørekort til personbil
 • Erfaring med/viden om autisme er en stor fordel men ikke et krav

Arbejdet er vekslende mellem dag- og aftenvagter og med arbejde hver anden weekend. Timetallet kan variere efter ansøgernes ønsker og der er mulighed for både deltids- og fuldtidsansættelse.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Evt. yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Susanne Drachmann på mail mos4sd@herning.dk eller telefon 25 72 00 08, eller stedfortræder Laura Farcinsen på mail novlf@herning.dk eller telefon 22 39 57 12.

Ansøgningsfrist
15. august 2022.

Ansættelse hurtigst muligt. Der afholdes løbende samtaler så skynd dig at sende din ansøgning.

Ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, SKAL sendes elektronisk via Herning kommunes hjemmeside.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Herning Kommune

Ringkøbingvej 112
7400
Herning
Tlf: 96282828
Praktisk information
Oprettet:
21-06-2022
Udløber:
15-08-2022
Kviknummer:
LJA-83744951
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Holstebro Kommune
Holstebro, Vestjylland
Frist:
24-08-2022
Hyldgaard & Larsen Støtte ApS
Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Frist:
19-08-2022
Skive Kommune
Skive, Vestjylland
Frist:
18-08-2022