165
165
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
165
165
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Middelfart Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 18-11-2021

Social- og sundhedsfaglige medarbejdere til Teglgårdshus og Guldregnen

Center for Socialpsykiatri og Rusmiddel (CSR) i Middelfart Kommune søger de dygtigste og mest ambitiøse social- eller sundhedsfaglige medarbejdere.

Kan du se borgeren som det hele menneske med drømme og ønsker for eget liv? Er det gode kollegaskab, humor og arbejdsglæde krav til dit arbejdsliv og kan du aktivt være med til at skabe endnu mere trivsel i hverdagen? Så kan du blive vores nye kollega.

CSR er en ny organisation, som består af døgntilbuddene Guldregnen og Teglgårdshuset, samt Rusmiddelcenter Middelfart. I CSR vil vi gerne være kendetegnet som organisation ved, at den enkelte medarbejder har mulighed for faglig udvikling. En høj grad af tværfaglighed i en teambaseret struktur og hvor tid til den enkelte borger er i højsædet. Vi har fokus på trivsel og arbejdsglæde for den enkelte medarbejder samt i det socialfaglige fælleskab.

Vi søger en pædagog, ergoterapeut eller social- og sundhedsassistent til henholdsvis Guldregnen og Teglgårdshuset. Stillingerne er som udgangspunkt på 32 timer om ugen i blandede vagter. Stillingerne er med ansættelse pr. 1. januar 2022 eller snarest muligt. Der er som udgangspunkt tale om faste stillinger.

Som vores nye kollega vil du blive inviteret indenfor i en spændende proces, hvor du kan få indflydelse på fremtiden i CSR, hvor vi tager afsæt i faglighed, dialog, indflydelse, kompetenceudvikling og det socialfaglige selskab.

Guldregnen er et botilbud med fleksible pladser jævnfør servicelovens §§ 85 og 107 samt Almenboliglovens § 105 samt Sundhedsloven. Målgruppen er borgere med psykiatriske lidelser eller psykosociale problematikker. Det, der karakteriserer borgerne, er massive sociale problemer, kaotiske og konfliktfyldte forhold til omgivelserne og vanskeligheder ved at honorere krav og forventninger.

Teglgårdshuset er et botilbud jævnfør servicelovens §§ 107 og 108 samt Sundhedsloven. Målgruppen er borgere indenfor psykiatri og misbrug herunder dobbeltdiagnoser. Det, der karakteriserer borgerne er svage sociale kompetencer og manglende netværk. Deres hverdag er præget af konflikter med omgivelserne. Flere har dom til behandling og derfor er samarbejdet med tværprofessionelle samarbejdspartnere en vigtig del af arbejdet.

Vi er optaget en professionel og koordineret tilgang i arbejdet, hvor vi inddrager forskellige redskaber i den rehabiliterende tilgang. Vi arbejder systematisk ud fra vores lovmæssige grundlag og kvalitetsstandarderne fra f.eks. Socialtilsynet og Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vi er ikke bange for, at være detektiver på vores egen rolle som fagpersoner og har altid borgeren som det centrale. Vi arbejder rehabiliterende omkring den enkelte borger. Samarbejdet skal være synligt i hverdagen. Vi vil gerne opbygge et godt hjem for borgerne, med trygge og udviklende rammer.
På Guldregnen og I Teglgårdshuset vil du blive en del af en personalegruppe bestående af ergoterapeuter, pædagoger, social- og sundhedsassistenter samt faglig koordinator.

Ansøgningsfristen er søndag den 12. december – 2021

Der afholdes samtaler onsdag den 15. december – 2021

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Efter gældende praksis i Middelfart Kommune indhentes der straffeattest og ønske om at tage referencer. Middelfart Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Hvis du har spørgsmål er der mulighed for at kontakte Centerleder/ afdelingsleder Guldregnen; Gert Østerlund Nielsen, på mail gert.osterlundnielsen@middelfart.dk eller telefon 20270988 eller
Konstitueret afdelingsleder Teglgårdshuset; Majken Eleonora Schweitz, majken.elenoraschweitz@middelfatr.dk eller telefon 30571151

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Middelfart Kommune

Teglgårdsparken 44
5500
Middelfart
Tlf: +4588885500
Praktisk information
Oprettet:
18-11-2021
Udløber:
12-12-2021
Kviknummer:
LJA-82972627
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Middelfart Kommune
Middelfart, Fyn
Frist:
16-12-2021
Den selvejende institution Midgård Bo- og arbejdsfællesskab
Faaborg-Midtfyn, Fyn
Frist:
30-12-2021