160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Social Rehabilitering

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-01-2022

Social Rehabilitering søger en medarbejder pr. 1. april 2022 med psykiatrisk erfaring til 37 timer i bofællesskab for unge

Om os
I Social Rehabilitering i Allerød Kommune er vi i dag 30 medarbejdere. Vi beskæftiger os med en bred vifte af udførende indsatser på tværs af sundheds-, beskæftigelses- og socialområdet. Indsatserne henvender sig til borgere, der befinder sig i en udviklingsfase i forhold til job- eller uddannelsesmuligheder, borgere der har problemstillinger inden for det psykiatriske- eller psykosociale område. 

Vi er en tværfagligt sammensat personalegruppe, som er forankret i forskellige teams og funktioner. Vi tilbyder mentorstøtte, bostøtte, beskæftigelsesrettet coaching- og ressourcemobiliserende forløb samt fast åben rådgivning og specialiseret neurofaglig indsats. Hertil kommer opsøgende indsats og psykiatrisk hjemmepleje, være- og aktivitetssted samt botilbud/opgangsfælleskab til unge, som har psykiatriske udfordringer.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Dine væsentligste arbejdsopgaver:
Bofællesskabets målgruppe, er unge mellem 18 og 40 år med psykiatriske problemstillinger herunder autisme. Der er i alt 12 pladser i bofællesskabet fordelt på otte interne og fire eksterne pladser. Der må påregnes ca. to ugentlige aftenvagter (til 22.00) heraf tre weekendvagter ca. hver 8. uge.

Alt arbejde er fokuseret på at vejlede og støtte psykisk sårbare borgere i håndtering af sociale og personlige problemstillinger samt praktiske opgaver med henblik på at mobilisere/opbygge ressourcer og udvikle borgernes evne til at klare eget liv bedst muligt og i videst muligt omfang.

Vi forventer at du:

 • har en social-, pædagogisk- eller sundhedsfaglig uddannelse
 • har udstrakt teoretisk viden og erfaring metodemæssigt, ift. jeg-støttende-, relationelle-, kognitive- og low-arousal metoder
 • har erfaring i at arbejde målrettet med individuelle udviklingsforløb som er metodisk funderet og fokuseret i forhold til den enkeltes nærmeste udviklingszone
 • har gode kompetencer i skriftlig formulering og statusskrivning
 • har viden, erfaring og interesse - inden for autismeområdet, - med psykosocial rehabilitering og gerne erfaring i arbejde med angst-, depressions- og psykoseproblematikker
 • har lyst til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde
 • har grundlæggende selvstændighed, er praktisk anlagt og kan varetage flere opgaver på egen hånd og samtidig trives som en del af et tæt samarbejdende team
 • er engageret, fleksibel og tålmodig
 • kørekort vil være en fordel.

Vi kan tilbyde dig:
 • En rigtig god arbejdsplads hvor der er lagt vægt på trivsel og den faglige kvalitet
 • Et spændende, ansvarsfuldt og krævende arbejde
 • En munter, engageret, tværfaglig sammensat personalegruppe
 • Dygtige kolleger og gode muligheder for faglig sparring.
 • Kvalificeret ekstern supervision hver måned
 • En arbejdsplads hvor løbende udvikling af metoder og indsatser er en fast del af den måde vi arbejder sammen på.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte leder Anne Bergman på 2090 1251 eller souschef Karen Nissen på 2463 8518 for at høre nærmere om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 1. februar 2022. 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 10. februar 2022 og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid. 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=57574efb)

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Social Rehabilitering

Violvej 9
3450
Allerød
Praktisk information
Oprettet:
13-01-2022
Udløber:
01-02-2022
Kviknummer:
LJA-83226205
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Glostrup Kommune
Glostrup, Storkøbenhavn
Frist:
17-02-2022
FONDEN DIAKONISSEHUSET SANKT LUKAS STIFTELSEN
Gentofte, Storkøbenhavn
Frist:
31-01-2022