241
241
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 01-06-2022

Socialfaglig aktivitetsmedarbejder

BOAS Mentor på Frederiksberg søger socialfaglig aktivitetsmedarbejder i et barselsvikariat – 15 timer om ugen

Du leder efter det optimale studiejob, alt imens du uddanner dig indenfor det socialfaglige felt. Måske har du allerede praktisk pædagogisk erfaring samt interesse for sundhed, som du ønsker at bringe i spil 15 timer om ugen – med mulighed for supplerende vikartimer   


På Frederiksberg har vi i så fald jobbet til dig. I BOAS Mentor, som er en afdeling under Den Sociale Udviklingsfond, søger vi lige nu en aktivitetsmedarbejder i et 15 timers barselsvikariat med tiltrædelse i midten af august 2022 og ansættelse cirka et år frem. Det er muligt at supplere stillingen med vikartimer.


I afdelingen, som tæller otte socialkonsulenter og en afdelingsleder, arbejder vi med mennesker i alderen 16-50 år med Autisme Spektrum Forstyrrelse og eventuelle følgetilstande. Vi tilbyder individuelt tilrettelagt støtteforløb i egen lejlighed, eller hvor de unge eller har sin bopæl.


To af hjørnestenene i BOAS Mentor er KLUB BOAS samt vores torsdagscafé, som har åben i dagtimerne. Begge aktiviteter varetages af dig som aktivitetsmedarbejder. Du er den, der griber idéer og motiverer til fællesskab for en målgruppe, som ellers nemt kommer til at fravælge det sociale. Samtidig har du et øje for, hvordan sundhed og livskvalitet bliver meningsfuldt for de mennesker, vi arbejder med.


Du kan blive klogere på KLUB BOAS her: https://suf.dk/afdelinger/region-hovedstaden/klub-boas

 

Ud over at skabe rum for fællesaktiviteter er din funktion også at tilbyde samvær med borgerne 1:1 – dette sker i tæt samarbejde med afdelingens faste socialkonsulenter. Din arbejdstid bliver skiftende – dag (onsdag), aften og weekend. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid og sætter pris på et arbejde, som er forskelligartet og udvikler sig løbende.


Vi ser for os, at du

  • har relevant pædagogisk erfaring og/eller er i gang med en socialfaglig eller pædagogisk uddannelse (fx til psykolog, pædagog, lærer eller socialrådgiver)
  • praktiserer struktur, forudsigelighed og genkendelighed
  • bevarer roen og overblikket i akutte og konfliktfyldte situationer
  • kan lide at arbejde socialpædagogisk i et køkken

Når vi ser din ansøgning, bliver vi glade, når den tydeligt fortæller:

hvem du er, og hvad du står for

om dine erfaringer med mennesker med autisme og sundhed

hvad det er, som du ser, at du kan realisere med dette job


BOAS Mentor har adresse i en hyggelig baggårdsejendom midt på Frederiksberg. Stedet er hurtigt samlingspunkt for de unge og voksne, og det er samtidig rammen om den faglige udvikling og det kollegiale fællesskab, som vi prioriterer så højt.


Ansøgning og samtaler:

Ser du dig selv matche dette job, og du har lyst til at vide mere, så du kan læse om BOAS Mentor og SUF på www.suf.dk og på www.tilbudsportalen.dk


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Vickie Dalgaard Monsen på tlf.: 30844941


Send os din ansøgning hurtigst muligt.


Ansøgning sendes via linket til højre "Ansøg hende."


Tiltrædelse: medio august 2022


BOAS Mentor er en afdeling under den Sociale Udviklingsfond SUF, som er en nonprofit, almennyttig fond, der er landsdækkende med 30 afdelinger. Vi er en organisation med mange medmenneskelige værdier, der afspejler sig i vores hverdag – hvor vores faglighed i høj grad understøtter løbende supervision og uddannelse.


Kontakt

DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND

Vesterbrogade Vesterbrogade
1620
København V
Tlf: 30844615
Praktisk information
Oprettet:
01-06-2022
Udløber:
22-07-2022
Kviknummer:
LJA-83677245
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Job i virksomheden
Frist: 
25-08-2022