191
191
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
191
191
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svendborg Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 28-12-2021

Socialfaglig hjemmevejleder

Støttecenter Skovbrynet søger en social faglig medarbejder, til en fast stilling på 35 timer ugentligt som hjemmevejleder.
Støttecenter Skovbrynet er et social psykiatrisk støttecenter, som hører under Afdelingen Boområde By.
Boområde By består af 3 støttecentre jf.  Almenboligloven §105 og SL § 85, samt et botrænings- og udredningstilbud på Høje Bøge vej jf. SL §107.

Vi er organisatorisk placeret under Socialafdelingen, Center for Handicap, Botilbud, Svendborg kommune.

Målgruppen i Støttecenteret, er voksne borgere med hovedsageligt nedsat psykisk og social funktionsevne. Alle beboerne er i stand til at være selvhjulpne i de sene aftentimer og om natten. Der er ansat socialt fagligt personale, som primært er til rådighed i tidsrummet kl. 8 -20 mandag-torsdag og 8-15 om fredagen. I weekenderne er åbningstiden 9-14. Åbningstiderne kan variere efter borgernes behov. Der kan forventes weekendvagter hver 3 weekend.

I støttecentrene arbejder vi ud fra Socialafdelingens rehabiliteringsstrategi Fælles afsæt. Målet er at borgerne hver især, opnår et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt.
De metoder og tilgange vi baserer vores faglighed på, er et rehabiliterende fokus med udgangspunkt i Socialpsykiatriens pejlemærker og Åben Dialog.
Det pædagogiske arbejde foregår i et tæt samarbejde mellem borger og personale, hvor borgeres ønsker til udvikling eller forandring (mål), altid er det primære fokus. Borgerens indsatsplan udarbejdes i et samspil mellem borger, myndighed og personalet.
 For yderligere information om Støttecenter Skovbrynet.
https://www.svendborg.dk/borger/voksen/handicap-og-psykiatri/stoettecentre

Vi tilbyder vores kommende kollega:

 • Mulighed for at arbejde med borgere, der har hver sin personlighed og forskellige støttebehov
 • En uforudsigelig hverdag i en forudsigelig ramme.
 • Et lille team med fagligt dygtige kollegaer.
 • Et reflekterende fagligt arbejdsmiljø, hvor du både inviteres til, og forventes at byde ind med rehabiliterende perspektiver samt faglig sparring.
 • Mulighed for individuel kompetence udvikling.
 • En arbejdsplads i konstant udvikling.
 • Mulighed for ekstern supervision.


Ønsker til vores nye kollega:
 
 • At du har en social faglig uddannelse.
 • At du kan arbejde relations dannende og udvise ro og overblik i et omskifteligt miljø..
 • Du kan se dig selv arbejde struktureret i en rehabiliterende arbejdsgang.
 • Du skal være god til at lytte, støtte og vejlede borgerne i, at få løst varierende udfordringer i deres hverdag.
 • Trods din faglighed, ser du også borgeren i et helhedssyn
 • Du har en nysgerrig og reflekterende tilgang til borgerne, deres pårørende, samt dine kolleger og øvrige samarbejdspartnere.
 • Du har IT kompetencer på brugerniveau og anerkender vigtigheden af, at kunne dokumentere dit arbejde og din faglighed.
 • Du er fleksibel i forhold til skiftende arbejdstider og kan arbejde i weekender og på helligdage.

Stillingen er på 35 timer. Løn og ansættelsesforhold er i følge overenskomst på området. Desuden kræves fremvisning af straffeattest.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Faglig koordinator Karina Christiansen på tlf. 24886615 eller Afdelingsleder i Boområde By, Mette Terndrup Møller på tlf. 51662778


Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer, rigt foreningsliv, samt folkeskoler i top og med særligt fokus på bevægelse og sport. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 58.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

Kontakt

Svendborg Kommune

Søndergade, 69
5884
Gudme
Tlf: 40631397
Praktisk information
Oprettet:
28-12-2021
Udløber:
19-01-2022
Kviknummer:
LJA-83152673
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed